Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

klasična utakmica protiv Žalgirisa u Areni, mada ipak izgleda da ova ekipa sa Zdovcom i bez Lovernja a pogotovo sa Mudiaijem  nije tako tvrda i proračunata kao ranije i da bi moglo da se igra sa njima

• Replies 9.3k
  • Views 467.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

btw zašto je CSKA jebeni igrao juče i ima dva dana razmaka između dve domaće utakmice, a naši jedan dan koji će provesti u putu. totalno neregularan raspored

treba da tražimo da se odloži

Gledam behind enemies lines u Viljnusu u nekom pabu. Slavim koševe sebi u bradu [emoji38]ol: . Šta kurac Litvanija zemlja košarke!

Konačno trojka

Uklete trojke neverovatno

jel Lazarević ima neku povredu? brzo je izašao i ne vraća se

Ne bi trebalo

Jao, spremaju se Holins i Simon

On 13. 10. 2021. at 18:11, Banjo said:

Jao, spremaju se Holins i Simon

se veda obranu

Opet Ra zaključao.

Kakvu duplu nisu sudili i dobijemo trojku

Prso i Radonja od ove kolicine debilizama. Nacisto je covek popizdeo

On 13. 10. 2021. at 17:35, ducca said:

Dočim ako se okreneš istočnim vrednostima, prvenstveno ruskim, a alternativno kineskim, onda si pravi patriota i samoljubac?

ja sam se zrtvovo i odgledo jednu emisiju u kojoj je govorio z cirjakovic, utemeljivac i najpoznatiji teoreticar autosovinizma u nas,  i kolko sam skapiro rusija i kina su tu samo geopoliticke postapalice, a za autosovinizam je centralna - turska. ovako veli predavac cirjakovic: osnovna politicka kategorija je mentalitet, on je ono sto se razvija stolecima, sto se sporo menja i otporan je na trenutna politicka uredjenja. a nas mentalitet je formiran pod turcima. zato smo plasljivi, stidljivi, neskloni licnoj inicijativi i demokratiji. zato nismo zapadno drustvo i zato je vucic za nas jer nam omogucava da zivimo svoju istoriju. ko je protiv vucica protiv je naseg mentaliteta i to ga cini autosovinistom.

izvinjavam se na offu. napred zvezdo!

Edited by fancy claps

Dve baš FTW odluke sudija protiv nas, jbt... 

Simoonoviiiić

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout