Borca Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Sto se tice jucerasnje utakmice i teme oko ucinka Radanova, on je odigrao dosta dobro rekao bih pre svega u poslednjoj cetvrtini i bio najzasluzniji za "odbijanje" Zvezdinog povratka u utakmicu uz (po meni) presudnu trojku Starksa preko ruke za +9 (taj napad i nisu odradili kako treba ali je Starks pogodio). Sama utakmica je (opet po meni) odlucena jos u prvom poluvremenu sa nedostiznih -22 na kraju istog, a tu su kod domacih glavnu "rec" vodili Starks i Waller uz dobre "role" Ilica i Djordjevica. 1 Link to comment
Ros Posted October 11, 2021 Author Share Posted October 11, 2021 jel nama ilić bio preskup ili preslab? Link to comment
nahbar Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Nastavlja se proseravanje sa predlozima dovodjenja svakog igraca koji nas pobedi. Eno, Nando nam je presudio u Stambolu... Glede Radanova, nikada on nije bio ekstra talenat da bi se sada naricalo. Juce je odigrao prilicno dobro, napunio sve kolone, ali to ne menja nista. Rang Vuka Radivojevica, ako i tolikp Link to comment
simple red white Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Naš napad je u 4/4 odbio Holins sa izgubljenom loptom i ne mogu se setiti da li je on (manje bitno) nakon nesportske promašio šut nakon iskorišćenog jednog slobodnog bacanja od strane Džonija. To je bio taj poslednji klin u pobedi. Kakav adanv i kakvi bakrai, samo su sebe pobedili. Sa druge strane, Radanov je talentovaniji od Lazarevića ali glava Lazarevića nosi prevagu, glava i radna etika. Radanovu će vrh biti neki EC tim a Lazarević će napraviti daleko bolju karijeru (moj lični utisak) Link to comment
kralj Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 48 minutes ago, nahbar said: Nastavlja se proseravanje sa predlozima dovodjenja svakog igraca koji nas pobedi. Eno, Nando nam je presudio u Stambolu... Glede Radanova, nikada on nije bio ekstra talenat da bi se sada naricalo. Juce je odigrao prilicno dobro, napunio sve kolone, ali to ne menja nista. Rang Vuka Radivojevica, ako i tolikp Ne zajebavaj, kakav crni Vuk Radivojevic. Link to comment
nahbar Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 1 minute ago, kralj said: Ne zajebavaj, kakav crni Vuk Radivojevic. Mnogo veci trag u klubu ostavio Link to comment
kralj Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Govori se o talentu. Ja sam malo pristrasan jer volim takve igrače, al meni je Radanov najveći talenat u Zvezdi od Bjelice ako se on računa, a ako ne od Radmanovića. Moguće da sam nekog prevideo. Link to comment
Mil@n Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 13 minutes ago, kralj said: Ne zajebavaj, kakav crni Vuk Radivojevic. Ne samo Radanov nego i mnogo veći talenti mogu samo da sanjaju da ostave trag u klubu kao Radivojević, i to u vreme kada smo bili skurcani za sve pare. To na konto igre, ne na konto talenta. 2 Link to comment
kralj Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Ostavio je i Petar Popović veći trag, kao da to ima ikakve veze sa čitavim lamentom, a naročito sa postom koji sam citirao. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Ostavio je trag na mojoj duši. I koštao me pet godina života. 2 2 Link to comment
BWA Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 I Boris Savovic je ostavio izuzetan trag. Vrlo talentovan košarkaš, malo alergičan na kontakt, ali znalac. Link to comment
Micko8 Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 (edited) Pa Borisa je vazio za veceg talenta od Radanova, mislim da je od Radanova veci talenat i mali Topic koji tek dolazi ali se slazem da su mogli da ga u klubu istrpe jos koju godinu, trebali su da se uce na primeru Dobrica, koji u CZ nije smatran za velikog prospekta, bio je u senci Ristica,Rebica,Gudurica ,Tejica,Kaplanovica u mladjim kategorijama a eto uspeo je da se nametne i postane vazan clan senirskog tima Crvene Zvezde. Radanov ima dobar fizcki profil,dobre fizikalije fizcki je jak, ima smisla za kosarku, mogla je se naci nega uloga u ekipi za njega. Edited October 11, 2021 by Micko8 1 Link to comment
Recommended Posts