Jump to content

Mala galerija jezika

Featured Replies

Jeste :)

• Replies 116
  • Views 19.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Busonjo, ono je bio Schwyzert?tsch. http://www.nthuleen.com/papers/130paper2.htmlEvo irskog. Znam da ima "frikova". :wub:

F?ilte U? Cheallaigh romhat chuig su?omh idirl?n Ghael-Taca, B?ile ?tha Cliath. Sna leathanaigh at? le teacht gheobhfaidh t? roinnt eolais f?inne agus faoin dhearcadh at? againn maidir leis an Ghaeilge. T? s?il againn go mbeidh s? ina habhar machnaimh duit - an l?itheoir. Ar aghaidh linn, mar sin.

Edited by FranziskaKafka

• Author
  FranziskaKafka said:
ono je bio Schwyzert?tsch.
Pa shvatio to, nego iz kog kantona?
  • Author
  thermal bug said:
szomor?
Sumoran. Ko li je od koga maznuo?
  crveni autobus said:
Sumoran. Ko li je od koga maznuo?
ajtemolimvas. pa oni od nas. a mi od ameba :P
  • Author
  thermal bug said:
a mi od ameba :P
Mi smo amebe izmislili. -_-

ovo je jedan meni razumljiv jezik koji me oduševljava... УчителИма ли барем нешто на земјата штопоседува некаква смисла и што,дури, би можело да го измениредоследот на настаните не самона земјата туку и во другитесветови - го запрашав својотучител.- Има - ми одговори учителот.- Што е тоа? - запрашав.- Тоа е... - започна мојот учител иодеднаш замолча.Стоев и напрегнато го очекувававнеговиот одговор. Но тој молчеше.И јас стоев и молчев.И тој молчеше.И јас стоев и молчев.И тој молчеше.Обајцата стоиме и молчиме.О-ла-ла!Обајцата стоиме и молчимеО-ло-ло!

crveni autobus said:
Mi smo amebe izmislili. -_-
zar nije chak noris :o(samo nastavi, moracesh vishe da brishesh, o dobri domacine :P)
  • Author

Ma kakvo brisanje. Ovaj jezik je jedna ogromna trollapalooza od samog početka. Kakav (jedan od) domaćin(a), takav i poTforum.

it just rocks my world... japanese----yuku haru-ya tori naki uo-no me-ni namida(proleće prolazi -ptice plaču, suze u ribljim ocimaBasho)----neko-no meshi shoubansuru-ya suzume-no-ko (isprobava mačju hranu -beba vrabacIssa)----ware-to kite asobe-ya oya-no nai suzume(dodji i igraj se sa mnom -ti, siroto vrapčeIssa)

• Author

Malo multimedijalnog sadržaja. Estonski. EDIT:1) Tema je malo ... poznata. Oh well. Fokusirajte se na zvuk jezika. 2) Čućete povremeno kako kao da zastanu na pojedinim konsonantima. To je zato što estonski ima tri dužine za vokale i konsonante: kratki, dugi i predugi - baš tako.

Edited by crveni autobus

portugu?s :wub:

Bolek said:
portugu?s :wub:
joj, jebote i meni. i to bas :wub:a i ovde si ga iskombinovao sa mojim drugim omiljenim...

Edited by lostfanforever

Banacanski. :lolol:

Reveal hidden contents

Edited by FranziskaKafka

FranziskaKafka said:
Banacanski. :lolol:
Nevjerovatno su dobri ti prečanski govori. Kade? Ta sade. Oma. U jednoj srpskoj komediji direktora igrao Milan Gutović, neki zaplet sa skladištem kada za kupanje. Lik veli da će donijeti jelo i piće za neku bahanaliju. Gutović pita, a kade? A ovaj, kako kade, pa sade. :lol: