dragance Posted January 23 Posted January 23 45 minutes ago, 3opge said: glasac moze da uzme koji balot hoce, onda ga upisu u tu partiju ciji je balot uzeo ali moze odmah posle glasanja da trazi da se vrati u neopredeljene. ja sam upisan kao demokratski opredeljen ali mislim da cu izaci danas da glasam za Nikki i onda da se vratim u neopredeljene. Sad sam pogledao, da bi mogao da glasaš u NH GOP primaries, morao si se prijaviti kao GOPovac u oktobru, jer je to bio dedlajn. Jesi li to uradio??
palikaris Posted January 23 Posted January 23 1 hour ago, dragance said: Kamila nema nikakve šanse. Ni u prošlim dems prajmariz nije imala promil šanse, pa je ispala rano iz trke. Bolje dedu Bernija da stave, što se naravno neće nikada desiti. E pa jebi ga, cela ova fiks kombinatorika sa potpuno imbecilnim kandidatima demokrata zadnja dva ciklusa i jeste da ne bi Berni bio kandidat. Sve pokušavaju da ga sjebu. I Bajdena su prosli put iskopali na samom kraju, kad su im propali razni Batiđiđi i ostali frikovi. 1
dragance Posted January 23 Posted January 23 Za dolazak Trampa je kriva baba, koja nije nikako mogla da ga pobedi još onomad. Dedu su tada sabotirali, koji bi otresao Donalda ko slinu. Čak i danas. 3 1
dragance Posted January 23 Posted January 23 A izgleda bolje i u boljem zdravlju nego oba kandidata danas.
vememah Posted January 23 Author Posted January 23 (edited) 31 minutes ago, dragance said: Sad sam pogledao, da bi mogao da glasaš u NH GOP primaries, morao si se prijaviti kao GOPovac u oktobru, jer je to bio dedlajn. Jesi li to uradio?? Ne. Quote Registered Republicans and “undeclared” voters may vote in the New Hampshire presidential primary. https://www.nbcnews.com/politics/2024-election/new-hampshire-primary-how-works-what-know-rcna134129 Edited January 23 by vememah
dragance Posted January 23 Posted January 23 3 minutes ago, vememah said: Ne. https://www.nbcnews.com/politics/2024-election/new-hampshire-primary-how-works-what-know-rcna134129 Ali on je bio upisan kao demokrata, a ne neopredeljen. 1
3opge Posted January 23 Posted January 23 mislim da mogu da uzmem koji hocu balot iako sam upisan kao dem ali videcemo.
dragance Posted January 23 Posted January 23 16 minutes ago, 3opge said: mislim da mogu da uzmem koji hocu balot iako sam upisan kao dem ali videcemo. Aj vidi, pa nam javi. 1
3opge Posted January 23 Posted January 23 59 minutes ago, dragance said: Za dolazak Trampa je kriva baba, koja nije nikako mogla da ga pobedi još onomad. Dedu su tada sabotirali, koji bi otresao Donalda ko slinu. Čak i danas. da, sada je to jasno ko dan.
dragance Posted January 23 Posted January 23 Jašta bolje neki diktator/autokrata koji će da baca kroz prozore protivnike.
vememah Posted January 23 Author Posted January 23 (edited) 17 minutes ago, munze said: Apsolutno svi tamo su glasali da se zaustavi Tramp, i prošli put je Tramp imao nulu, ali je raspodela bila bitno drugačija. Evo i slike: Edited January 23 by vememah
Recommended Posts