Jump to content
IGNORED

Tramp posle poraza

vememah

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, vememah said:

Dakle, ipak se glasa na listićima.

Ne svuda

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

Gde je Зорге? :D

ja ne zivim u toj godforsaken wolfuckinity

Posted (edited)

Kad ide onda bas ide

Meanwhile, his most ideologically similar rival, Vivek Ramaswamy, announced he was dropping out - and will endorse Mr Trump in New Hampshire on Tuesday.

Bas me zanima kojom ce pozicijom biti nagradjen kad se tramp vrati u belu kucu. Nagadjalo se od pocetka da Vivek u stvari gadja VP rolu (ne znam kako to stvarno ide, samo prenosim ono sto sam procitao/cuo) jer uglavnom podrzava Trampove stavove

Edited by Lezilebovich
Posted

super da se to govno, vivek, povuklo, cak su mu i znakovi pravljeni da pomognu trumpu. 

na njima pise velikim slovima 'Truth" da se americki vlasi ne dosete

Posted
1 hour ago, Lezilebovich said:

Bas me zanima kojom ce pozicijom biti nagradjen kad se tramp vrati u belu kucu. Nagadjalo se od pocetka da Vivek u stvari gadja VP rolu (ne znam kako to stvarno ide, samo prenosim ono sto sam procitao/cuo) jer uglavnom podrzava Trampove stavove

Sasvim moguće za VP, Vivek je ozbiljan igrač. 

• Haha 4
Posted

Izjebaće ga kao Christiea 2016. Trump voli da jebe te servilne što se povlače očekujući nagradu.

• +1 2
Posted
3 hours ago, Lord Protector said:

Sasvim moguće za VP, Vivek je ozbiljan igrač. 

Gde se ti informišeš gde je Vivek “ozbiljan igrač”? :D :hail::isuse:

Posted

vivek je šarlatan3

• +1 3
  • -1 1
Posted

Verujem ti. Nemoj dalje, leba ti.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
3 hours ago, Venom said:

Izjebaće ga kao Christiea 2016. Trump voli da jebe te servilne što se povlače očekujući nagradu.

To je valjda pohvala za Trampa :D

Posted (edited)
3 hours ago, Venom said:

Tucker Carlson se spominjao kao kandidat za funkciju VP  od strane Trampa u novembru

Edited by Lord Protector
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Braća Strugacki said:

vivek je šarlatan3

Mislis li u poslu (koji god da je) ili u politici ?

s obzirom da je dosao do 4. pozicije medju republikancima od nule za par meseci, ne deluje kao sarlatan 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...