Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ja nikad necu prezaliti sto Kingsi nisu uzeli, bio sam mnogo srecan kad je Peja posle uspeo u ulozi Andjusica 

A debeli nek uzme sad ovo i ode u jos gori small-market tim i uzme opet i tamo :D

• +1 4
Posted
2 minutes ago, Plajvi said:

Ja nikad necu prezaliti sto Kingsi nisu uzeli, bio sam mnogo srecan kad je Peja posle uspeo u ulozi Andjusica 

A debeli nek uzme sad ovo i ode u jos gori small-market tim i uzme opet i tamo :D

Ja tako za Sir Barklija

• +1 7
Posted

Jel pričamo o omiljenima ili najboljima? 

U tom slučaju istakao bih Milenka Topića :heart:

Posted
Just now, Shan Jan said:

Ja tako za Jutu :cry:

Probao je Meloun u LAL posle (sa sve jos + Pejtonom), pa opet izduvao finale :D

Posted
Just now, Plajvi said:

Probao je Meloun u LAL posle (sa sve jos + Pejtonom), pa opet izduvao finale :D

Probali i Hakim Barkli i Pipen pa opet bila duvangija. 

• +1 1
Posted

Joj da mukica. To mi je nekako bilo zao da gledam, i on i Pejton dali celu karijeru svojim timovima i onda pred kraj pokusavaju nesto navrat nanos. Povuci se bre dostojanstveno covece. 

Posted (edited)
10 minutes ago, Mil@n said:

Jel pričamo o omiljenima ili najboljima? 

Od bivših igrača koji nisu igrali za Partizan ili Srbiju - omiljeni su mi Karmelo i Mirza Teletović. 

Od onih koje sam gledao samo na yt - Bird i Barkli.

Edited by Milošica
Posted

Od tih projekata pred kraj karijere jedino su Rej Alen i Garnet uspeli sa Pirsom i Bostonom da osvoje prsten. 

Posted
33 minutes ago, Lancia said:

Moze da se pomera koliko hoce, Kukoc je jedan jedini :wub: i to dok je igrao u Evropi.

projektuješ sebe kroz tonija, veliki igrač ali po uticaju na igru ispod dražena i nikole

@Milošica kića je bio ubica

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Shan Jan said:

Joj da mukica. To mi je nekako bilo zao da gledam, i on i Pejton dali celu karijeru svojim timovima i onda pred kraj pokusavaju nesto navrat nanos. Povuci se bre dostojanstveno covece. 

Geri je uzeo sa Majamijem i nije malo igrao.

• +1 3
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

Kada pitam ćaleta za TOP 3 ex you, na treće mesto stavi Kukoča, a za prvo mesto se lomi između Kiće i Dražena.

Jokara mu je sada ispred svih.

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

projektuješ sebe kroz tonija, veliki igrač ali po uticaju na igru ispod dražena i nikole

Jeste, ja bas projektujem sebe :lolol: Jugoplastika u vreme Kukoca je bila melem za oci, u sportu jedino sto mogu da poredim je cuveni tim Metaloplastike.

• +1 2
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Kada pitam ćaleta za TOP 3 ex you, na treće mesto stavi Kukoča, a za prvo mesto se lomi između Kiće i Dražena.

Jokara mu je sada ispred svih.

Izvikan je, Mitrovic ga tuko kad su bili klinci :fantom: