Ratamahatta Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Ja nikad necu prezaliti sto Kingsi nisu uzeli, bio sam mnogo srecan kad je Peja posle uspeo u ulozi Andjusica A debeli nek uzme sad ovo i ode u jos gori small-market tim i uzme opet i tamo 4
Lancia Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 2 minutes ago, Plajvi said: Ja nikad necu prezaliti sto Kingsi nisu uzeli, bio sam mnogo srecan kad je Peja posle uspeo u ulozi Andjusica A debeli nek uzme sad ovo i ode u jos gori small-market tim i uzme opet i tamo Ja tako za Sir Barklija 7
Mil@n Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Jel pričamo o omiljenima ili najboljima? U tom slučaju istakao bih Milenka Topića
Ratamahatta Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Just now, Shan Jan said: Ja tako za Jutu Probao je Meloun u LAL posle (sa sve jos + Pejtonom), pa opet izduvao finale
Mil@n Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Just now, Plajvi said: Probao je Meloun u LAL posle (sa sve jos + Pejtonom), pa opet izduvao finale Probali i Hakim Barkli i Pipen pa opet bila duvangija. 1
Shan Jan Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Joj da mukica. To mi je nekako bilo zao da gledam, i on i Pejton dali celu karijeru svojim timovima i onda pred kraj pokusavaju nesto navrat nanos. Povuci se bre dostojanstveno covece.
Milošica Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 (edited) 10 minutes ago, Mil@n said: Jel pričamo o omiljenima ili najboljima? Od bivših igrača koji nisu igrali za Partizan ili Srbiju - omiljeni su mi Karmelo i Mirza Teletović. Od onih koje sam gledao samo na yt - Bird i Barkli. Edited May 25, 2023 by Milošica
Shan Jan Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Od tih projekata pred kraj karijere jedino su Rej Alen i Garnet uspeli sa Pirsom i Bostonom da osvoje prsten.
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 33 minutes ago, Lancia said: Moze da se pomera koliko hoce, Kukoc je jedan jedini i to dok je igrao u Evropi. projektuješ sebe kroz tonija, veliki igrač ali po uticaju na igru ispod dražena i nikole @Milošica kića je bio ubica 1
napadaj Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 8 minutes ago, Shan Jan said: Joj da mukica. To mi je nekako bilo zao da gledam, i on i Pejton dali celu karijeru svojim timovima i onda pred kraj pokusavaju nesto navrat nanos. Povuci se bre dostojanstveno covece. Geri je uzeo sa Majamijem i nije malo igrao. 3
Milošica Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: @Milošica kića je bio ubica Kada pitam ćaleta za TOP 3 ex you, na treće mesto stavi Kukoča, a za prvo mesto se lomi između Kiće i Dražena. Jokara mu je sada ispred svih.
Lancia Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: projektuješ sebe kroz tonija, veliki igrač ali po uticaju na igru ispod dražena i nikole @Milošica kića je bio ubica Jeste, ja bas projektujem sebe Jugoplastika u vreme Kukoca je bila melem za oci, u sportu jedino sto mogu da poredim je cuveni tim Metaloplastike. 2 1
Ratamahatta Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Kada pitam ćaleta za TOP 3 ex you, na treće mesto stavi Kukoča, a za prvo mesto se lomi između Kiće i Dražena. Jokara mu je sada ispred svih. Izvikan je, Mitrovic ga tuko kad su bili klinci
Recommended Posts