189- Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Već je objašnjeno, to su sportska udruženja koja su u zemlji u kakvoj živimo, i zbog načina funkcionisanja tih društava, neminovno prikačena na sisu i u nekom smislu su u sprezi sa vlasti. Tako je uvek bilo. Razumem i da ljudi koji navijaju 30 godina za neki klub imaju problem da se odvoje od tih emocija, zbog jedne vlasti koja je trenutno zajahala Srbiju. U slučaju Jokića koji je kao pojedinac pomogao da SNS dobije poslednje izbore, zaista ne vidim nikakav argument zašto se ne bi posipao govnima svakodnevno. Pritom, nisam Jokićev hejter u košarkaškom smislu, smatram da zaslužuje sve nagrade koje je dobio. jedina je razlika sto zvezda i partizan zvanicno nisu potpisali podrsku snsu kao sto je jokic. ovo ostalo je nebitno. btw glavu stavljam da ljudi u zvezdi i partizanu vise brinu o snsu i njihovoj moci nego sam jokic. 1 hour ago, levi said: na engleskoj premier ligi je ista duckometrija a budu i veći pičvajzi nego na blizanačkim topicima prilicno sam siguran da nas 99% ljudi tamo vecinom zajebavamo.
Lancia Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 (edited) 2 hours ago, dùda said: A gledo se i Boba kako jede sendvič Melburnu Meni je prvi susret sa tenisom bio Iudi Nastase, a sto se tice Djokovica i Jokica, nismo mi neki vajni izuzetak, Spanci su ludi za Nadalom, kad igra neki drugi teniser a fala bogu imaju ih ko pleve, emocije su u parteru. Tako je bilo nekad i u Formuli1 za Alonsa, tako je bilo i kod Nemaca za Bekera i Sumahera. To su normalne euforije, ne radjaju se takvi sampioni svaki dan, samo sto oni kao velike nacije, imaju tu sansu da im se za zivota i ponovi u nekom sportu. Kod nas je vec druga prica. Edited February 6, 2024 by Lancia 4
Mil@n Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: A tvoje "Jokić je glupan, drugi potpisali za njega" nije relativizacija Nema relativizacije za to što je uradio i to sam rekao više puta, samoinicijativno ili ga je neko naterao nebitno je. Al ako su ti ok hele-ovi postovi, onda stvarno... 1
aram Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Nastase '73. u finalu RG-a dobio Nikolu Pilića. A te ili sledeće godine ja gledao Davis cup meč u Nišu. Pilić i Franulović, ne sećam se ko je bio u dublu sa Pilićem. Nova novcijata hala Čair. Ne sećam se više ni ko je bio protivnik, znam da smo izgubili, ali to me nije sprečilo da se zaljubim u taj sport. 1
Guuundogan Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 2 hours ago, 189- said: prilicno sam siguran da nas 99% ljudi tamo vecinom zajebavamo. 1% je zoki.
Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 11 minutes ago, Mil@n said: Nema relativizacije za to što je uradio i to sam rekao više puta, samoinicijativno ili ga je neko naterao nebitno je. Al ako su ti ok hele-ovi postovi, onda stvarno... Ok su mi u smislu da je verovatno ljut i razočaran u Jokića i kanališe to na toj temi, jer nema gde drugde. I što se i sam slično osećam, i kao što rekoh, lepo je pročitati mazanje govana po debelom, pa makar bilo i napisano sa malo više pesničke slobode i iracionalno. Žao mi je što trpite vi, koji bi da pričate isključivo o basketu, ali kao što navedoh gore, nije da vas preterano razumem. Moj predlog je da otvorite temu na društvu, i reportujete svaki post koji nije o basketu. 3
pt 2.0 Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 PDF sport bodysnatch-ovao moderacija temu... (ako neko ume nek napiše zašto je jokić najbolji košarkaš svih vremena, ali za nas koji ne pratimo sport, dakle ne kroz uporedne primere i reference, nego direktnim opisom. hvala)
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 zato što je bio dve godine(21 i 22) za redom najbolji košarkaš nacionalne košarkaške asocijacije(nba), a jednom(23) je kao lider i najbolji igrač svoj tim doveo do titule u najprestižnijoj ligi na svetu nikome drugom to nije uspelo, pa vajda zato 1
Ratamahatta Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 (edited) I sta god da uspe moze samo da se slozi da popusi Peji, Divcu, Veberu, Bibiju, Kristiju, Bredu Mileru, Polardu, Bobi Dzeksonu, Dzejsonu Vilijamsu i ostalima iz one ere kad smo poslednji put imali nade u zivotu Edited February 6, 2024 by Ratamahatta 1
Ted Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 13 hours ago, pt 2.0 said: PDF sport bodysnatch-ovao moderacija temu... (ako neko ume nek napiše zašto je jokić najbolji košarkaš svih vremena, ali za nas koji ne pratimo sport, dakle ne kroz uporedne primere i reference, nego direktnim opisom. hvala) evo, mogu i ja da ponudim objašenjenje, a pride i jedan savet najbolji svih vremena u bilo kom sportu ne postoji. ako uzmeš ovu istinu kao polaznu osnovu, jasno je da je svaka dalja diskusija suštinski besmislena. radi se o tome da ne postoje nikakvi kriterijumi, da se porede sportisti iz raznih vremena i epoha, vrlo često se desi da su se bavili istim sportom, a da je sličnost tog sporta sada i nekada samo u nazivu sporta. zapravo se radi o pokušaju da se uhvati neuhvatljivo, da se izmeri neizmerivo, dokaže nedokazivo i tome slično. naravno, uvek je tu na neki način uklljučeno i pitanje nacionalne patkometrije. sad, ako me pištaš zašto se pišu kilometri postova u vezi nečeg besmislenog, mogu samo da ukažem da to nije jedinstven slučaj. besmislene diskusije se često vode i u drugim oblastima. može da bude zabavno, tu i tamo, ali svakako ne može da se očekuje pouzdan rezultat. da ne zaboravim savet. kad god vidiš diskusiju čija je tema dal je ovaj ili onaj najbolji u istoriji ovog ili onog sporta, možeš komotno da preskočiš. nothing to see there. isto kao i kad vidiš temu gde muškarci raspravljaju o kolima. doduše ovo je ekstreman primer, pošto verovatno ne postoji tema gde ćeš naći više eksperata koji realno nemaju pojma o predmetu rasprave. 1 2
Mil@n Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Ok su mi u smislu da je verovatno ljut i razočaran u Jokića i kanališe to na toj temi, jer nema gde drugde. I što se i sam slično osećam, i kao što rekoh, lepo je pročitati mazanje govana po debelom, pa makar bilo i napisano sa malo više pesničke slobode i iracionalno. Žao mi je što trpite vi, koji bi da pričate isključivo o basketu, ali kao što navedoh gore, nije da vas preterano razumem. Moj predlog je da otvorite temu na društvu, i reportujete svaki post koji nije o basketu. Mica mala, ljut i razočaran. Nikad ne bih rekao da će ti oni postovi pardon "postovi" biti "lepi za pročitati", al to je očigledno do mene. 1 2
Shan Jan Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 2 hours ago, pt 2.0 said: PDF sport bodysnatch-ovao moderacija temu... (ako neko ume nek napiše zašto je jokić najbolji košarkaš svih vremena, ali za nas koji ne pratimo sport, dakle ne kroz uporedne primere i reference, nego direktnim opisom. hvala) Nije najbolji svih vremena ali jeste jedan od najboljih (ako ne i najbolji) kosarkas trenutno. Sto ne menja cinjenicu da je dao podrsku SNSu tokom ovih izbora. Sport je specifican u tome sto to nije umetnost kojoj se divis, pa bi mogao da mozda odvojis autora ko je los covek od njegovog lepog dela, vec se navija za tog sportistu/tim dok se bore protiv drugih, cesto se identifikujuci sa njima i njihovim uspesima i porazima. Zato se desava i da ljudi navijaju za manje dobre sportiste jer im se svidja njihov karakter koji manifestiju tokom meca i van njega a timovi znaju da otpuste ljude koji se ponasaju nemoralno van terena jer navijaci ne zele da budu deo grupe u kojoj su takvi ljudi. U prevodu, Jokic je dajuci podrsku SNSu za dobar deo ljudi postao gadna osoba i deo PPPa sada zbog toga aktivno navija protiv njega, bezobzira na njegovo sportsko umece.
omiljeni Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Jokić je dao podršku tokom ovih izbora, ali i tokom prethodnih u 2022 Za te izbore iz 2022 je Đoković snimao predizborni spot za SNS Čisto da bi bolje baratali činjenicama. Obojica su sns govna. Jedina razlika između njih dvojice je u tome da se Jokić bavi košarkom, a Đoković hobističkim sportom. 2 1
Azdaja Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: U slučaju Jokića koji je kao pojedinac pomogao da SNS dobije poslednje izbore, zaista ne vidim nikakav argument zašto se ne bi posipao govnima svakodnevno. Pritom, nisam Jokićev hejter u košarkaškom smislu, smatram da zaslužuje sve nagrade koje je dobio. Žuki, veliki si kralj. Cmok. Može ovo na minijature. <3 1
Hele Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 (edited) Ajde svi lepo na prvu stranu ovog topika za pocetak. Evo vam link dole. Jedan jedini post o kosarci nema. Bacaju se negujmo salice. Ova tema nikad nije bila sportska gde su se pisale vrsne kosarkaske analize. A ako moze negujmo humor u smeru koji je jokic car, sto je zabranjen negujmo humor za polivanje jokica izmetom koji je apsolutno zasluzio? Tema je o jokicu, tema je puna tojlet humora otkad je otvorena, gde pise da je namenjena samo za hvalospeve? Edited February 7, 2024 by Hele 4
Recommended Posts