Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

32 minutes ago, Ratamahatta said:

Djokovic je Embid :fantom:

Šta je to ?

• Replies 3.8k
  • Views 235.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

4 minutes ago, dùda said:

Šta je to ?

Embid je kosarkas kojem je stalo da ga svi vole i da ga smatraju trenutno najboljim iako to u stvari nije... Izbegava direktne duele sa Jokićem i Janisom koji su druga dva konkurenta za najboljeg igrača, a trpa neku boraniju...

To možda u ppp mikrouniverzumu. U dimenziji u kojoj žive ostalih 8 milijardi ljudi Embidara umlati Jokaru ko granom

1 minute ago, radisa said:

Embid je kosarkas kojem je stalo da ga svi vole i da ga smatraju trenutno najboljim iako to u stvari nije... Izbegava direktne duele sa Jokićem i Janisom koji su druga dva konkurenta za najboljeg igrača, a trpa neku boraniju...

Hvala.

Dakle, hejterska primedba ratamahate 

1 minute ago, omiljeni said:

To možda u ppp mikrouniverzumu. U dimenziji u kojoj žive ostalih 8 milijardi ljudi Embidara umlati Jokaru ko granom

Ono kad smo to videli u Denveru? A, da, jos u prosloj deceniji... Case closed...

Mislio sam na to da Embidova igra meni nije interesantna za gledanje, isto kao i Nolov tenis 

Zapravo tenis nema Jokica, ne znam da li ga je ikad i imo 

Kakab bre Embiid :lolol:

Choke artist

8 minutes ago, Ratamahatta said:

Mislio sam na to da Embidova igra meni nije interesantna za gledanje, isto kao i Nolov tenis 

Zapravo tenis nema Jokica, ne znam da li ga je ikad i imo 

Pa ti vrv ne voliš tenis, zato ti i nije interesantno.

Ima mečeva koje je Novak odigrao tako da je to čista poezija. Ali moraš voleti tenis i imati neku istoriju praćenja, da bi to tako doživeo.

Kad svog glavnog rivala (Nadala u tom momentu) u jednom meču učiniš potpuno nemoćnim, a pri tom je on u svojoj vrhunskoj formi, onda je to nestvaran tenis. Finale Australije 2019.

Mozes voleti tenis i pre nego sto je Nolo poco da ga igra

I moze da ti dokurci vremenom :D

Samprasa i Federera sam volo da gledam pre, meni je Nolo hibrid Agasija i Safina, nikad nisam volo to svo pimplanje i atletiku, volem jednorucne bekende i igru na mrezi 

Volo sam i Vavrinku da gledam, ali to nije taj kalibar ipak 

Edited by Ratamahatta

2 hours ago, dùda said:

njegova košarkaška magija nije veća od đokovićeve teniske magije

kad nole može da ima nekoliko pljuvačkih topika na društvu, ne vidim što ne bi imao i jokić

Ili da se otvori jedinstveni topik Joković pa nek ih pljuju obojicu o istom trošku :fantom:

dal je u srbiji bilo vise ljubitelja tenisa pre djokovica ili vernika pre 90tih? :fantom:

Edited by б1lme3

Uzimali su se godisnji da se isprate Vemic i Pasanski 

A gledo se i Boba kako jede sendvič Melburnu :fantom:

16 minutes ago, б1lme3 said:

dal je u srbiji bilo vise ljubitelja tenisa pre djokovica ili vernika pre 90tih? :fantom:

bilo je hajpa za onu devis kup reprezentaciju živojinović, orešar, ivanišević, prpić(ne anđelka)

prevashodno za boba

Kad sam bio mali dosta kuca je imalo VHS kasetu Boba i Brena svadba, pustala mi baba jednom ali nisam se bas nesto primio

Dosta sam se vise primio na kasetu sutrasnjeg dogadjaja :fantom:

slika-lepa-brena-i-boba-svadba-vhs_slika

Edited by Ratamahatta