duda Posted February 6 Posted February 6 32 minutes ago, Ratamahatta said: Djokovic je Embid Šta je to ? 1 3
radisa Posted February 6 Posted February 6 4 minutes ago, dùda said: Šta je to ? Embid je kosarkas kojem je stalo da ga svi vole i da ga smatraju trenutno najboljim iako to u stvari nije... Izbegava direktne duele sa Jokićem i Janisom koji su druga dva konkurenta za najboljeg igrača, a trpa neku boraniju... 1
omiljeni Posted February 6 Posted February 6 To možda u ppp mikrouniverzumu. U dimenziji u kojoj žive ostalih 8 milijardi ljudi Embidara umlati Jokaru ko granom 4 1
duda Posted February 6 Posted February 6 1 minute ago, radisa said: Embid je kosarkas kojem je stalo da ga svi vole i da ga smatraju trenutno najboljim iako to u stvari nije... Izbegava direktne duele sa Jokićem i Janisom koji su druga dva konkurenta za najboljeg igrača, a trpa neku boraniju... Hvala. Dakle, hejterska primedba ratamahate
radisa Posted February 6 Posted February 6 1 minute ago, omiljeni said: To možda u ppp mikrouniverzumu. U dimenziji u kojoj žive ostalih 8 milijardi ljudi Embidara umlati Jokaru ko granom Ono kad smo to videli u Denveru? A, da, jos u prosloj deceniji... Case closed... 1 1 1
Ratamahatta Posted February 6 Posted February 6 Mislio sam na to da Embidova igra meni nije interesantna za gledanje, isto kao i Nolov tenis Zapravo tenis nema Jokica, ne znam da li ga je ikad i imo
duda Posted February 6 Posted February 6 8 minutes ago, Ratamahatta said: Mislio sam na to da Embidova igra meni nije interesantna za gledanje, isto kao i Nolov tenis Zapravo tenis nema Jokica, ne znam da li ga je ikad i imo Pa ti vrv ne voliš tenis, zato ti i nije interesantno. Ima mečeva koje je Novak odigrao tako da je to čista poezija. Ali moraš voleti tenis i imati neku istoriju praćenja, da bi to tako doživeo. Kad svog glavnog rivala (Nadala u tom momentu) u jednom meču učiniš potpuno nemoćnim, a pri tom je on u svojoj vrhunskoj formi, onda je to nestvaran tenis. Finale Australije 2019. 1
Ratamahatta Posted February 6 Posted February 6 (edited) Mozes voleti tenis i pre nego sto je Nolo poco da ga igra I moze da ti dokurci vremenom Samprasa i Federera sam volo da gledam pre, meni je Nolo hibrid Agasija i Safina, nikad nisam volo to svo pimplanje i atletiku, volem jednorucne bekende i igru na mrezi Volo sam i Vavrinku da gledam, ali to nije taj kalibar ipak Edited February 6 by Ratamahatta 1 1
ubibobi Posted February 6 Posted February 6 2 hours ago, dùda said: njegova košarkaška magija nije veća od đokovićeve teniske magije kad nole može da ima nekoliko pljuvačkih topika na društvu, ne vidim što ne bi imao i jokić Ili da se otvori jedinstveni topik Joković pa nek ih pljuju obojicu o istom trošku 5
pbg12345 Posted February 6 Posted February 6 (edited) dal je u srbiji bilo vise ljubitelja tenisa pre djokovica ili vernika pre 90tih? Edited February 6 by б1lme3 4 4
Ratamahatta Posted February 6 Posted February 6 Uzimali su se godisnji da se isprate Vemic i Pasanski 1 1
kud u maglu Simoviću Posted February 6 Posted February 6 16 minutes ago, б1lme3 said: dal je u srbiji bilo vise ljubitelja tenisa pre djokovica ili vernika pre 90tih? bilo je hajpa za onu devis kup reprezentaciju živojinović, orešar, ivanišević, prpić(ne anđelka) prevashodno za boba 2 1
Ratamahatta Posted February 6 Posted February 6 (edited) Kad sam bio mali dosta kuca je imalo VHS kasetu Boba i Brena svadba, pustala mi baba jednom ali nisam se bas nesto primio Dosta sam se vise primio na kasetu sutrasnjeg dogadjaja Edited February 6 by Ratamahatta 1
Recommended Posts