February 6, 20241 yr 4 minutes ago, dùda said: Šta je to ? Embid je kosarkas kojem je stalo da ga svi vole i da ga smatraju trenutno najboljim iako to u stvari nije... Izbegava direktne duele sa Jokićem i Janisom koji su druga dva konkurenta za najboljeg igrača, a trpa neku boraniju...
February 6, 20241 yr To možda u ppp mikrouniverzumu. U dimenziji u kojoj žive ostalih 8 milijardi ljudi Embidara umlati Jokaru ko granom
February 6, 20241 yr 1 minute ago, radisa said: Embid je kosarkas kojem je stalo da ga svi vole i da ga smatraju trenutno najboljim iako to u stvari nije... Izbegava direktne duele sa Jokićem i Janisom koji su druga dva konkurenta za najboljeg igrača, a trpa neku boraniju... Hvala. Dakle, hejterska primedba ratamahate
February 6, 20241 yr 1 minute ago, omiljeni said: To možda u ppp mikrouniverzumu. U dimenziji u kojoj žive ostalih 8 milijardi ljudi Embidara umlati Jokaru ko granom Ono kad smo to videli u Denveru? A, da, jos u prosloj deceniji... Case closed...
February 6, 20241 yr Mislio sam na to da Embidova igra meni nije interesantna za gledanje, isto kao i Nolov tenis Zapravo tenis nema Jokica, ne znam da li ga je ikad i imo
February 6, 20241 yr 8 minutes ago, Ratamahatta said: Mislio sam na to da Embidova igra meni nije interesantna za gledanje, isto kao i Nolov tenis Zapravo tenis nema Jokica, ne znam da li ga je ikad i imo Pa ti vrv ne voliš tenis, zato ti i nije interesantno. Ima mečeva koje je Novak odigrao tako da je to čista poezija. Ali moraš voleti tenis i imati neku istoriju praćenja, da bi to tako doživeo. Kad svog glavnog rivala (Nadala u tom momentu) u jednom meču učiniš potpuno nemoćnim, a pri tom je on u svojoj vrhunskoj formi, onda je to nestvaran tenis. Finale Australije 2019.
February 6, 20241 yr Mozes voleti tenis i pre nego sto je Nolo poco da ga igra I moze da ti dokurci vremenom Samprasa i Federera sam volo da gledam pre, meni je Nolo hibrid Agasija i Safina, nikad nisam volo to svo pimplanje i atletiku, volem jednorucne bekende i igru na mrezi Volo sam i Vavrinku da gledam, ali to nije taj kalibar ipak Edited February 6, 20241 yr by Ratamahatta
February 6, 20241 yr 2 hours ago, dùda said: njegova košarkaška magija nije veća od đokovićeve teniske magije kad nole može da ima nekoliko pljuvačkih topika na društvu, ne vidim što ne bi imao i jokić Ili da se otvori jedinstveni topik Joković pa nek ih pljuju obojicu o istom trošku
February 6, 20241 yr dal je u srbiji bilo vise ljubitelja tenisa pre djokovica ili vernika pre 90tih? Edited February 6, 20241 yr by б1lme3
February 6, 20241 yr 16 minutes ago, б1lme3 said: dal je u srbiji bilo vise ljubitelja tenisa pre djokovica ili vernika pre 90tih? bilo je hajpa za onu devis kup reprezentaciju živojinović, orešar, ivanišević, prpić(ne anđelka) prevashodno za boba
February 6, 20241 yr Kad sam bio mali dosta kuca je imalo VHS kasetu Boba i Brena svadba, pustala mi baba jednom ali nisam se bas nesto primio Dosta sam se vise primio na kasetu sutrasnjeg dogadjaja Edited February 6, 20241 yr by Ratamahatta