Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

Ima istine, premda je činjenica da su sa niskih pozicija na draftu otišli i Jokić i Zubac i Čančar, dok je npr.Goga posle EL sezone u Futuri izabran kao 18. u prvoj rundi.

Joe je u pravu da ne razumem taj skauting, ali eto čisto statistički tako izlazi.

• Replies 8.1k
  • Views 468.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

18 minutes ago, kralj said:

I ne samo Mege. Maltene nema evropskog prospekta koji je top prosao na draftu, a da je imao ne znam kakvu seniorsku karijeru pre toga (Dončić se jednom rađa).

Sa druge strane, nisam siguran da Petrušev uopšte ima izvesnu Nba karijeru nevezano za Megu, Partizan i reprezentaciju.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Kako može evropski prospekt da ima ozbiljnu seniorsku karijeru? Pošto je u pitanju jelte prospekt. 

16 minutes ago, Nikodije said:

petrusevu prognoziram sudbinu bendera ili zizica. probace, nece uspeti, pa povratak u top evropski klub. mislim da ce simonovic jr mnogo bolje proci u nba.

Petrušev nema teorije da bude izabran toliko visoko ko ova dvojica. 

pa i nije zizic bas nesto visoko biran, 40 i neki ako se dobro secam.

Just now, Joe D said:

pa i nije zizic bas nesto visoko biran, 40 i neki ako se dobro secam.

ja sam mislio da je on bio 17. pik, ne znam što

23. 

a gdje se cijeni Petrušev, na kom mjestu? 

pazi stvarno. bio sam ubedjen da je u nekoj drugoj rundi biran. 

5 minutes ago, James Marshall said:

23. 

a gdje se cijeni Petrušev, na kom mjestu? 

Tamo negde iza 30. Druga runda

Vidjeh i ja da ga nema u ovim mockovima prve runde, pa reko možda ima neki detaljniji info. Iiskreno, mislio sam da će biti bolje plasiran s obzirom na nagrade, statistike i pedigre. Vidim da se zato ovaj Turčin odlično rangira, a na nekom sajtu Petruševa stavljaju jedva u Top 10 centara na draftu. 

pa taj je MVP turske lige a ima 19 godina

Turcin je mladji dve godine, nije zanemarljiva razlika. Drugo, Petrusev je bio tamo i na Montverdeu i Gonzagi, nije mogao vecu eksponiranost da ima. Znaju oni dobro sta su njegove mane. 

dodao je u megi dimenziju suta, kakvog takvog, pretpostavljam da u americi nije sutirao spolja

1 minute ago, Joe D said:

Turcin je mladji dve godine, nije zanemarljiva razlika. Drugo, Petrusev je bio tamo i na Montverdeu i Gonzagi, nije mogao vecu eksponiranost da ima. Znaju oni dobro sta su njegove mane. 

Pa zar nije baš Miško kod Edina pričao da je zato vraćen na doradu u Megu, da je na njega nameštana igra, sve u nadi da ga malo podignu?

Ne znam koji su bili Miškovi razlozi ali je dobar potez što je Petrušev došao u Srbiju zbog njega samog. Godina igranja seniorske košarke siguran sam više mu je značila od godine na Gonzagi koja igra u nejakoj konferenciji i gde zbog covida moraš da prolaziš razne protokole i gde je postajala pretnja otkazivanja čitave sezone. 

Pa i popravio je poziciju. Stvar je u tome sto je potraznja za takvim profilom igraca realno mala u danasnjoj NBA.

6 minutes ago, theanswer said:

Ne znam koji su bili Miškovi razlozi ali je dobar potez što je Petrušev došao u Srbiju zbog njega samog. Godina igranja seniorske košarke siguran sam više mu je značila od godine na Gonzagi koja igra u nejakoj konferenciji i gde zbog covida moraš da prolaziš razne protokole i gde je postajala pretnja otkazivanja čitave sezone. 

Pricao je kod Milosa Jovanovica u podkastu bas to, korona je razjebala koledz sezonu, bilo je upitno kako i koliko ce se igrati, draft je bio naslepo, samim tim nesiguran, i da su zbog toga odlucili da jednu godinu odigra ovde pa izadje na draft.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout