Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

vraćamo bogdana

:nobles:

Posted

Kalinić i Čović se našli na istim talasnim dužinama oko Kosova. Kada se na to doda junačka odluka mladog Subotičanina da, unatoč milionskoj ponudi iz katoličke udruge športa iz komšluka, pripomogne stubu Srbstva, dogovor je bio lak.

• +1 1
Posted

I dobri čovjek Milenko Tepic otišao u penziju.

Definitivan kraj tria TNT.

Hvala Milenko!

• +1 5
  • Wub 3
Posted

Kalinić plaćen isto ko i Panter?  Ja tu ne vidim ništa više od razloga za teško slavlje. Ako mogu i Bjelicu da dovedu, to bi bilo idealno. Čekam da vidim kako će mu Kosovo oprostiti. 

Posted

Štafeta kukanja prešla malo i na ovaj topik, ako.

• +1 1
Posted

Imas cudnu definiciju kukanja :D Elem, meni realno svejedno koga ce Zvezda da dovede, ja zadovoljan sto ce opet da se igra kompetitivna kosarka u Partizanu.

• +1 2
Posted

Pa i nije mislio na tebe, već ove iznad njegovog odgovora i one koji su se volšebno pojavili na Zvezdinom topiku.

Posted

Živ nisam da čujem koliko sad Miško traži za Petruševa.

Barsa govna da jede.

Posted

Misko direktno salje u NBA. Evo juce ode Simonovic u Bullse. Nema Misko nijedan razlog da razigrava top talente u drugim klubovima..

• +1 1
Posted

Petrušev još uvek slabo stoji tamo, treba mu još promocije da bi ga bolje prodao. Olimpijada je bila savršen tajming, sad kad propušta dobro bi mu došla jedna jaka evropska sezona. 

Posted

slabo ti razumes kako taj proces ide. 

Posted

Jeste, jesta kao što trebala svima ovima pre njega što otišli u NBA iz Mege.

Posted

I ne samo Mege. Maltene nema evropskog prospekta koji je top prosao na draftu, a da je imao ne znam kakvu seniorsku karijeru pre toga (Dončić se jednom rađa).

Sa druge strane, nisam siguran da Petrušev uopšte ima izvesnu Nba karijeru nevezano za Megu, Partizan i reprezentaciju.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

petrusevu prognoziram sudbinu bendera ili zizica. probace, nece uspeti, pa povratak u top evropski klub. mislim da ce simonovic jr mnogo bolje proci u nba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...