Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

Sto se Trife tice, setimo se da je i u Megi imao problem sa jednom ljudinom kakva je Dejan Milojevic.

Trifa u startnu petorku sa tatinom kapitenskom trakom

Kad zapene, ispraznimo halu

Prve naočare DB-a u jutarnjem programu tv prva.

Gadost isijava, bukvalno kao da gledam Psiha - 30 sekundi pre menjanja kanala, odnosno 29 previše.

Neka se spreme Jeremićka ili happy za sutra.

• Popular Post

Nismo isti, Čović edition

Edited by *edited by mod

KK iz Železnika na poziciji konstruktivne opozicije

Nismo SNS :rolf:, ali zato ne vređamo predsednika

KK iz Železnika na poziciji konstruktivne opozicije

Nismo SNS :rolf:, ali zato ne vređamo predsednika
Tako pišu i manekeni lapota na komšijskom topicu, lepo je videti da su na liniji sa pudlicom

Da, apsolutno je nadrealno koliko se potencira da smo mi Vucicev SNS klub, kao da se Zvezda finansira od dobrovoljnih donacija i prodaje dresova.

:ziga:IMG_20220605_162142.jpg

14 minutes ago, goofs said:

Da, apsolutno je nadrealno koliko se potencira da smo mi Vucicev SNS klub, kao da se Zvezda finansira od dobrovoljnih donacija i prodaje dresova.

E jebiga sad.

Marketing, eto kako se finansira.

E jebiga sad.
Marketing, eto kako se finansira.
Branko Nordeus, Divac, marketing i Vatikan, četiri stuba finansiranja KKP

Vi ste samo strasno ljubomorni sto coki i njegov klub nisu sns. Cak su otvoreno i glasno anti sns

Just now, ZokiAsov said:

Cak su otvoreno i glasno anti sns

pa tako će se čitati, pet, šest godina od pada vučića

bog nam svima dao zdravlja da to dočekamo

moramo da ponovimo igru od petka(igru, ne nužno i %) da bi izašli sa glavama na ramenima iz pionira. što kaže general, da budemo mangupi i u njihovoj avliji

zvezdin uspon je krenuo 2011 kao rezultat dila tajkun djilas - covic, dok partizanova renesansa krece za sns vakta. to su cinjenice  :fantom:

Predsednici dva kluba se takmiče ko je veći esenesovac, a mi se nadgornjavamo oko toga koji klub je manje SNS.

Guest
This topic is now closed to further replies.