Kreator Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Balša će u aprilu igrati kao Olajdžuvon u prajmu. Kakav napredak brzinom rakete. Neviđeno 1
BWA Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Taman bi sad mogli da udju Dule Tanaskovic, Radovanovic, Tarlac, Jovanovic.. Da je General na klupi to bi se i desilo. Ali dobro je i ovako.
Kreator Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) Ledej ne može vola da ubode dok Madar ima trojke 4/6. Lepa neobavezno-rekreativna utkmica. Kad kreću takmičarske? Edited January 12, 2022 by BlackGeorge
Milošica Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Madar-Gregor-Trifa-Smajli-Balša u jednom trenutku, niko preko 21. To što neki od njih imaju ozbiljnu ulogu pa se ni ne smatraju klincima samo govori pohvalno o njima. 3
bradilko Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 @Joe D hvala za link koprivu da uzgajimo, glasa, madara, smajli je vec... ide sve svojim tokom.. kuruks mi je zagonetka. njega ako obradovic "probudi" imacemo zver.
Mark Rothko Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Opasno dobro izgleda kad se deca rastrče. Podsetiti Ostoju da uplati Ledeju stipendiju. Željko da upiše ovog Kerolajna u tefter za dogodine.
Jimmy Kowalski Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Zeljko upao Mici Bericu u rec. Svaka cast na titulama, ali nije u redu..
Milošica Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zeljko upao Mici Bericu u rec. Svaka cast na titulama, ali nije u redu.. Željko nekad baš odaje neku vučićevsku energiju.
Jimmy Kowalski Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Verovatno mu je Saturn u nekoj kuci ili vec zna ces ti bolje od mene, ja se u to slabo razumem.. 1
April Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 [mention=291]Joe D[/mention] kuruks mi je zagonetka. njega ako obradovic "probudi" imacemo zver.Počinjem da sumnjam u to budjenjeNešto kao Boris DaloSent from my M2102J20SG using Tapatalk
Milošica Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Verovatno mu je Saturn u nekoj kuci ili vec zna ces ti bolje od mene, ja se u to slabo razumem.. Saću pogledam
hooyadahoo Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Balsa Mutombo.. Vaistinu Mutombo 2
copkillah Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 38 minutes ago, Milošica said: Željko nekad baš odaje neku vučićevsku energiju. 36 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Verovatno mu je Saturn u nekoj kuci ili vec zna ces ti bolje od mene, ja se u to slabo razumem.. Htedoh baš da kažem, tu su im rođendani pa da Milošica pogleda
hooyadahoo Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Od pripremnih utakmica do sada, najveći utisci Glas će biti najveći igrač od prisutnih. Već sam pisao o osećaju za asistenciju, uz fizikalije i šut. Danas je uspeo da pronađe Balšu u potpuno izgubljenoj situaciji, oko Balše 3 igrača. Plus ima taj mamojebni nedostatak bilo kakve savesti kad je šut u pitanju. Smajlijeva koordinacija. Dugo tako nešto nisam video. Ko mačka je, neverovatna koordinacija za tu visinu. Balša Mutombo, vaistinu Mutombo. Dečko izgleda ko da bi barem neki Zubac mogao da postane. Brine malo lidejov kanal zadnjih mesec dana, valjda će da se vrati. Lesorovo zidanje večeras isto katastrofa, onaj lik što je igrao protiv njega ga je oducio 2
Profesionalac Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Super je Balša, samo ga previše vuče da napravi blokadu. U dosta situacija baš nerezonski ide, pa ili nepotrebno ostavlja svog igrača, ili pravi faul na nižim igračima gde je dovoljno samo da podizanjem ruku pokvari šut. Naravno da se ovakve stvari opraštaju na mladost, ali ne bi valjalo da usvajaa pogrešne navike. Što se tiče utakmice, odnos indeksa korisnosti govori sve 130-49. Prva četvrtina je zatvorila utakmicu, fascinantno mi je koliko je Trento ušao mekano u utakmicu. Delovalo je da prvih 8-9 min nisu odbranili nijedan naš napad, i ono što smo promašili bili su poprilično otvoreni šutevi, plus su napravili 2 faula u tom periodu. Da se nije insistiralo na spuštanju lopte Lesoru, koje je on tragično iskorišćavao, moglo je i da se ispuni @Ted-ovih 112-58
Recommended Posts