Popular Post copkillah Posted June 25, 2021 Popular Post Share Posted June 25, 2021 20 Link to comment
BWA Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 12 minutes ago, Ted said: pravio sam se da sam Koštunica nego daj bre uputi me koga će da trenira.....ne verujem da je došao kako bi mu servirali Gagića i Šalića......hoćel biti neki vesterman, gagi, lovernj, veseli, ko ide na poziciju crnca.....ovo, ono, soma evra, pićke, zezanje, ludilo....priča li se šta okolo Željko je general. Čak i Gagic bi pod njegovom komandom bio ozbiljan centar. Dobro, on nije Dule, pa da ni od čega pravi nešto, ali solidan tim može napraviti vrhunskim. Što se tiče igrača, bitno je da vole Instituciju i da igraju ispod svake cijene počastvovani time što nose sveti dres i rade sa najtrofejnijim trenerom u Evropi. Para ce biti nesto, ali to nije primarno. Ja bih pristao da jedem paštetu do penzije samo da budem pored klupe u oficijelnoj trenerci. Link to comment
napadaj Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ja ne umem da isključim ovaj tab sa RSB/Svet oko mene/ABA liga Link to comment
Popular Post BWA Posted June 25, 2021 Popular Post Share Posted June 25, 2021 Tužno je što Savovic ovo nije dočekao. 6 8 Link to comment
napadaj Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 "It is very difficult to translate, my friend" 1 Link to comment
Popular Post shimpu Posted June 25, 2021 Author Popular Post Share Posted June 25, 2021 E jebiga, sad kad je potpisao nema ko da nas pusti 1 9 Link to comment
bradilko Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 hour ago, BWA said: Tužno je što Savovic ovo nije dočekao. 6 Link to comment
Milošica Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Samo da javim za dnevnik, Kića je uticajniji nego što sam mislio. Link to comment
Bogotac Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 2 minutes ago, Milošica said: Samo da javim za dnevnik, Kića je uticajniji nego što sam mislio. nije Link to comment
Milošica Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Just now, Bogotac said: nije ? Ako mislim da znam na šta ciljaš, ne brini, svestan sam toga. Ali nije baš toliko jednostavno. Edited June 25, 2021 by Milošica Link to comment
theanswer Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 A da prekinete da pričate u šiframa? 2 Link to comment
pbg12345 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 cestitam vam zeljka i da konstatujem ocigledno/dobro poznato samo cacanin moze da izazove ovakvu erupciju emocija 2 Link to comment
Bogotac Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 7 minutes ago, Milošica said: ? Ako mislim da znam na šta ciljaš, ne brini, svestan sam toga. Ali nije baš toliko jednostavno. Jeste toliko jednostavno,samo je tesko preko noci prihvatiti da onaj koji ti je svesno unistavao klub sredi Zoca i kamaru vrh igraca,posebno onima koji su ukazivali na to godinama,sad ti isti treba da klimaju glavom i raduju se rezultatima koji neminovno slede,a znaju u podsvesti sta i kako.Kako ono kazu,hleba i igara za ovdasnji plebs uvek prolaze. Zato se i po svim forumima rasirila prica o Kici i legendama i lovi sa strane van drzave gde su oni rekli dosta je malog coveka i vucica,i resili da vrate klub na put uspeha.Bajke su na drugom spratu. Link to comment
Recommended Posts