Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

• Author

Pre svega, utakmica je bila dobra i zanimljiva uprkos losem terenu.  Metalac je igrao fudbal i isao na pobedu svih 90+ minuta.  Zvezda nije igrala lose, ali je imala probleme u odbrani.  Prestiz nas je mucio i u drugom poluvremenu su ga udvajali.  Zvezda je ipak imala kvalitet, vise sansi i uspela je da se vrati u utakmicu posle vodjstva Metalca a ne da gubi glavu i da se unervoze.  Utakmicu su priveli kraju bez rizika, cuvali posed, igrajuci sa samo dvojcom napadaca.  Moja zamerka je sto su u drugom poluvremenu u poslednjih 15 min par puta napravili faulove na 25-30 m od gola (Picini) koji su mogli da protivniku stvore sansu za gol.  Za mene je igrac utakmice Kanga.  Odradio je rudarski posao u sredini i u odbrambenim zadacima, i zapoceo akciju kod drugog gola.  Tukli su ga ali je uspeo da sacuva zivce.

Edited by Dimitrije

• Replies 8k
  • Views 409.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

Kvote su 2.3 3.65  3

Realne skroz 

Rumunski sudija Ištvan Kovač biće glavni arbitar na revanš meču osmine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa.

Inace u prvom kolu plejofa se igra derbi, a kako sada stvari stoje, bicemo domacini, 16 ili 17. aprila

Po pravilniku Superlige Srbije, raspored u plej-ofu je ovakav:

31. kolo: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8
32. kolo: 4-1, 2-3, 6-7, 8-5
33. kolo: 1-3, 5-7, 2-4, 6-8
34. kolo: 7-1, 3-5, 8-2, 4-6
35. kolo: 1-5, 4-8, 2-7, 3-6
36. kolo: 8-1, 5-4, 6-2, 7-3
37. kolo: 1-6, 2-5, 3-8, 4-7

Edited by Milosh76

Liverpool sam nekako preziveo, a sutrasnji prolaz ne znam kako cu :D

FN4HgWpWQAk-bwl?format=jpg&name=small

4:1 i prolaz na penale bi bilo sasvim ok i Ajntraht u 1/4finalu

Možemo mi to

Mocart najavljuje samo promjenu u spicu. Pavkov startuje, a Ohi na klupu. Srnic zacementiran.

Црвена звезда је донела одлуку да сачува довољан контигент карата пре свега за све оне који ће се из удаљених места упутити ка Београду и пружи им прилику да до вредног парчета папира стигну и на дан меча. Сви они који се данас одлуче да присуствују утакмици ће моћи да посете благајне стадиона “Рајко Митић” које ће бити отворене до почетка меча и обезбеде своје место за спектакл који почиње од 18:45.

Цене карата су следеће:

Север: 1.800дин
Југ: 1.800дин
Исток: 3.500дин
Запад: 4.500дин

Mozda su nosili kratke kiltove?

3 hours ago, MiddleClass said:

Mocart najavljuje samo promjenu u spicu. Pavkov startuje, a Ohi na klupu. Srnic zacementiran.

:laugh:

treba da juris rezultat od prvog minuta a dajes im igraca fore, neverovatno.

3 hours ago, MiddleClass said:

Ma krenuce obojica.

16 minutes ago, Nikodije said:

:laugh:

treba da juris rezultat od prvog minuta a dajes im igraca fore, neverovatno.

Rendzers nije neka random ekipa iz domace lige koja ce da sedne u krilo golmanu i da cedi vreme, neko kod nas mora i da trci. Tuzno je sto je u pitanju nesposobni Srnic ali sad dolazi na naplatu to sto nismo uspeli da dovedemo onog lika iz Serifa jer smo se cenjkali za 200.000 dolara. Skoti imaju u igri napred tri igraca koje ne mozemo da zadrzimo jedan na jedan, Moralesa, Kenta i Tavernijea, to moramo nekako da zatvorimo. Uostalom, ako je tacno da ce Pavkov startovati to je znak da cemo od pocetka preskakati igru da bismo duze sacuvali svezinu igraca iz manevra i linije iza spiceva.

1 minute ago, harper said:

Rendzers nije neka random ekipa iz domace lige koja ce da sedne u krilo golmanu i da cedi vreme, neko kod nas mora i da trci. Tuzno je sto je u pitanju nesposobni Srnic ali sad dolazi na naplatu to sto nismo uspeli da dovedemo onog lika iz Serifa jer smo se cenjkali za 200.000 dolara. Skoti imaju u igri napred tri igraca koje ne mozemo da zadrzimo jedan na jedan, Moralesa, Kenta i Tavernijea, to moramo nekako da zatvorimo. Uostalom, ako je tacno da ce Pavkov startovati to je znak da cemo od pocetka preskakati igru da bismo duze sacuvali svezinu igraca iz manevra i linije iza spiceva.

iz serifa smo valjda jurili defanzivca, ali ipak je odluceno da ga ne dovodimo jer imamo guzvu na tim pozicijama. guzvu koju cine erakovic i pankov. smejurija. da su zadrzali milunovica ne bismo primili ni jedan od onih golova iz kornera.

Hteli smo Ada iz Šerifa,veznog.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.