Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Umjesto da ide po 3. da se rješava ovo, jajara nešto kao zatvara sa Srnicem, pa još i Pankovim. Nevjerovatno. 

• Haha 1
Posted

Katai je bas resio da ne dobijemo ovu utakmicu.

Posted

Igramo sa dvojcom ofanzivnih igraca.

Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Kako Gajic i Sanogo kradu vreme :D

Koliko smo bedni sto ovo radimo nemam reci

Posted

Katai nije mogao na nogama da stoji u vecem delu drugog poluvremena, ne kapiram sto ga nije menjao...

• +1 3
Posted
1 minute ago, darkonet said:

Pa sta je trebalo da radimo kada je cela utakmica egal i oni navaljuju da izjednace a mi zbog loseg terena ne mozemo da imamo pas igru? 

• +1 1
Posted
Just now, darkonet said:

Nemoj preterivati, ova utakmica je bila koska samo takva. Utakmica izmedju dve evropske, los teren, premiran motivisan protivnik, pritisak rezultata zbog neresenog rezultata Partizana juce, uobicajene utakmice Rodica i Kataija kad im se ne igra, ovde je bilo dosta rezona da izgubimo bodove. Ovo je super vazna pobeda. Posle cetvrtka igramo samo domacu ligu i sve ce biti lakse za ekipu.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Bright Billy said:

Katai nije mogao na nogama da stoji u vecem delu drugog poluvremena, ne kapiram sto ga nije menjao...

Iscrpeli smo se sto zbog loseg terena, sto zbog dobrog protivnika.  Za tri dana imamo jaku utakmicu.  

Posted

Katai je i dalje glavom u Glazgovu, u četvrtak ili će da metne dva komada ili će biti najgori. Nadam se ovo prvo.

• +1 2
Posted

Znam, zato mi je i cudno sto nije izvadio kataia...

Posted

mene izludjuje stanje terena superligaskih klubova. ne razumem kako je moguce da imaju novi semafor i one led reklame, a teren kao livada posle rogaticke koride. treba usloviti takmicenje u super ligi propisnim terenom. ako klub nema pare neka im fss pomogne. 

• +1 4
Posted (edited)

Ne odrzavaju terene, ne menjaju podlogu nakon nekoliko godina i rezultat su dzombe, rupe, kaljuga na inace dobrom stadionu.  Ponekad pomislim da bi mozda za vecinu klubova u Srbiji vestacka trava bila resenje.  Mada vestacki tereni imaju svojih velikih nedostataka (lopta drugacije odskace, ima drugaciju brzinu, povrede), bar su ravni i omogucavaju pas igru.

Edited by Dimitrije
Posted
7 minutes ago, roux senyurt said:

mene izludjuje stanje terena superligaskih klubova. ne razumem kako je moguce da imaju novi semafor i one led reklame, a teren kao livada posle rogaticke koride. treba usloviti takmicenje u super ligi propisnim terenom. ako klub nema pare neka im fss pomogne. 

Pomogli su, svim superligasima su otisle pare za terene od proslog ucesca na SP. Samo sto neko treba te terene i da odrzava.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...