Milosh76 Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Falko je povredjen, bice na klupi Nikolic I Petrovic... Valjda necemo biti u situaciji da nas oni vade...
Dimitrije Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 (edited) Nista gluplje nego kada ateisti komentarisu postupke (molitve, post, proslave, rituale isl.) vernika, i jos pri tom zauzimaju intelektualno superiorniji i pezorativni stav. Za svaki slucaj, nadam se da su nasi katolici (Katai, Dioni, Falko,...) i muhamedanci (Ben) obavili svoje moltve na odgovarajucim mestima. Sastav ocekivan. Stankovic sada vise slusa vox populi pri selekciji startne postave, jer se njegovo eksperimentisanje sa starterima pokazalo kao neuspesno. Ja se pribojavam da su starteri manji problem od nedostatka forme kljucnih igraca, a nisam siguran da ce forma da im se naprasno vrati veceras, cak i uz pomoc Svevisnjeg. Edited August 17, 2021 by Dimitrije
Dimitrije Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 22 minutes ago, fandorin said: Bukvalno na klupi nemamo nikoga ko može nešto da promeni. Osim Srnića. Još jedna stvar je zanimljiva, u Tiraspolju su oba rezervna golmana bila na klupi. Koja je šansa da ti oba golmana budu izbačena iz stroja na istoj utakmici? A čak i da se to desi tu je Srnić. Nedostaje Falko. Medjutim, Dioni, Krsticic, Nikolic, pa i Petrovic mogu da unesu pozitivnu promenu ako zaigraju dobro. Srnic - tesko. Ceo tim mora da odigra dobro da bi pobedili.
Dimitrije Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 3 minutes ago, MiddleClass said: Katai katolik? Madjar je najcesce katolik a redje protestant.
Dimitrije Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 3 hours ago, Plajvi said: To je samo uvertira, zamisli tek koliko ce sveta petka biti zasluzna ako pobede. Moja krsna slava. Odoh da upalim kandilo, za svaki slucaj. 1
villiem Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Mislio sam da je Katai katolik povredjen, sta je sad ? Treba nam raspolozen Pavkov, neko nek mu javi da igramo sa velikim protivnikom veceras, gigantom iz ere Puskasa il tako nesto. Stavljam lancic danas i ljubim slovo.
Bright Billy Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 51 minutes ago, Dimitrije said: Madjar je najcesce katolik a redje protestant. nije on madjar, samo ima cudno prezime...
Dimitrije Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 Prezime mu zvuci kao Madjarsko. Mislim da mu je otac etnicki Madjar a majka Ukrjinka. Ali moguce je da gresim.
beeva Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Radni kolega bio juče sa Nevenom Subotićem. Par kratkih crta..Najjači utisak mu od svih trenera ostavio Robi , ima ponudu da ode u Katar još koju godinu , Francuska liga teža od njemačke Kad ga je pitao zašto ne dodje u zvezdu jer nam fali štoper, rekao je jer kasne plate Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока 3
Bright Billy Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 9 minutes ago, Dimitrije said: Prezime mu zvuci kao Madjarsko. Mislim da mu je otac etnicki Madjar a majka Ukrjinka. Ali moguce je da gresim. citao sam neku njegovu izjavu, poreklom su iz ukrajine, sto ce reci verovatno rusini ali su iz nekog razloga davno morali da uzmu madjarsko prezime...
Milosh76 Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Dragovic - Subotic stoperski par... To je nivo jacih klubova u LE, uz dobre bekove I LS.A sta ce mu pare, nek dodje na godinu dana pola miliona + bonus cemo skupiti nekako
kud u maglu Simoviću Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 1 hour ago, Dimitrije said: Madjar je najcesce katolik a redje kalvinist. bar ih je dobar deo u srbiji
James Marshall Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 2 hours ago, Dimitrije said: Nista gluplje nego kada ateisti komentarisu postupke (molitve, post, proslave, rituale isl.) vernika, i jos pri tom zauzimaju intelektualno superiorniji i pezorativni stav. Za svaki slucaj, nadam se da su nasi katolici (Katai, Dioni, Falko,...) i muhamedanci (Ben) obavili svoje moltve na odgovarajucim mestima. Sastav ocekivan. Stankovic sada vise slusa vox populi pri selekciji startne postave, jer se njegovo eksperimentisanje sa starterima pokazalo kao neuspesno. Ja se pribojavam da su starteri manji problem od nedostatka forme kljucnih igraca, a nisam siguran da ce forma da im se naprasno vrati veceras, cak i uz pomoc Svevisnjeg. A šta je Sanogo, nije valjda i on ateista, što njega preskoči
Recommended Posts