Mindaugas Žukauskas Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, James Marshall said: Mjok, samo da vrati slanje srca publici E viš, nisam ni skontao da je to ukinuo. Ako.
James Marshall Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, Tsai said: koga boli uvo dal se dere ka boksu ili razbija rekete, to je bukvalno najmanji problem, nikakav, u vezi njega. meni mnogo vise smetaju piramide i nestorovici, al aj da ne kvarimo jedan od najbitnijih turnira u poslednjih par godina. ako je nesto super vezano za kljakavog to je da je uvek fer i postuje protivnike maksimalno Piramide i nestorovići su tema južno, ovo je nešto što se vidi na meču. Sve dok ne izađe na teren u majici sa printom zagrljenih Sema i Nestora, sve pet 1
Nesh Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Zna da se dernja, al zna i da da poen protivniku cak i kad sudija hoce da ga ponovi. 2
Tsai Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 cini mi se da ce biti mnogo neizvesniji mec nego prosle godine, al ipak ne mogu da zamislim da dobije guzatog :/
nautilus Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 samo da kažem za dnevnik da djoković ima užasan karakter i da mu ničemu ne treba ono klinačko dranje i lupanje reklama.
Milošica Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) Ako osvoji RG da ljubimo bosanskog Tutankamona i Nestora u kurac. @nautilus I ja sam takav u sportu a zapravo sam mnogo dobar čovek Ne procenjuje se karakter na osnovu toga. Edited June 9, 2021 by Milošica 3
Tsai Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, Milošica said: Ako osvoji RG da ljubimo bosanskog Tutankamona i Nestora u kurac. ako osvoji rg da napravimo od kalemegdana piramidu 1
James Marshall Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 1 minute ago, Milošica said: Ako osvoji RG da ljubimo bosanskog Tutankamona i Nestora u kurac. Ne zajebavaj, da ne otvaramo i te teme ahahahahaah 1
aram Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Moderatori prvi da krenu s ljubljenjem, nama plebsu ako ostane nešto... 1 2
James Marshall Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, aram said: Moderatori prvi da krenu s ljubljenjem, nama plebsu ako ostane nešto... Večeras dame biraju
nautilus Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 2 minutes ago, Milošica said: Ako osvoji RG da ljubimo bosanskog Tutankamona i Nestora u kurac. @nautilus I ja sam takav u sportu a zapravo sam mnogo dobar čovek Ne procenjuje se karakter na osnovu toga. nemoj me pogrešno shvatiti, čovjek je naš najbolji sportista ikada. vjerovatno je to dijelom postao zahvaljujući i baš tom karakteru prznice i inadžije ali i nevjerovatnoj sposobnosti da tri sekunde nakon izliva bijesa stavi na lice andjeosku facu i iskenja nešto na francuskom. ali da je gadno, jeste 1
Redoran Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Samo još da popravi 'oćeš kurac breee' na 'uvaženi protivniče, nisi imao sreće ovaj put, želim ti sve najbolje' i pali se goat mašina To foliranje je odavno rezervisano za presice. Đovak je jedan od retkih koji makar na terenu pokazuje kako se zapravo oseća. Da nije takav emotivac nego neki pristojni flegmica koji takav ludački pritisak hendluje sa ¯\_(ツ)_/¯, ne bi imao ni pola ovih GS i inih titula koje ima. 2
mlatko Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 nemoj me pogrešno shvatiti, čovjek je naš najbolji sportista ikada. vjerovatno je to dijelom postao zahvaljujući i baš tom karakteru prznice i inadžije ali i nevjerovatnoj sposobnosti da tri sekunde nakon izliva bijesa stavi na lice andjeosku facu i iskenja nešto na francuskom. ali da je gadno, jeste [emoji3]Vama je izgleda bolje da je Novak ostao na razini 1 Janka. Onda ste na pogrešnom topikuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) 6 minutes ago, nautilus said: nemoj me pogrešno shvatiti, čovjek je naš najbolji sportista ikada. vjerovatno je to dijelom postao zahvaljujući i baš tom karakteru prznice i inadžije ali i nevjerovatnoj sposobnosti da tri sekunde nakon izliva bijesa stavi na lice andjeosku facu i iskenja nešto na francuskom. ali da je gadno, jeste Sta znam, na dnevnoj bazi gledam urlike, izlive radosti i kojekakve kerefeke, kad se zakuca u basketu, da gol, izvede dribling i nikom nista, ali se u sitna crevca studira karakter Djokovica i to uglavnom od strane teniske publike, koja za vreme meca urla, ometa protivnika, zvizdi, prdi...ne vidim neku logiku u svemu tome. Edited June 9, 2021 by Lancia 2
Milošica Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (edited) @nautilus A dobro, Blizanac u horoskopu je sposoban za tako nešto Mada ne govori to zapravo dublje o njemu. Evo izlazim. Edited June 9, 2021 by Milošica
Recommended Posts