Jumanji Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 A jbg velike su to frustracije, imao 2 lopte pre sat i nesto da zavrsi mec 1
ducca Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Au…vrlo neprijatan izliv ludila na mozak. Idemo idemo, lupanje u grudi i onda prekosutra tambura ima da se crveni.
mlatko Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Ovaj kad završi karijeru pod hitno kod psihijatra.Može da si priušti i kloniranog Frojda, ako treba...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
James Marshall Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, Lancia said: I mi s njim skupa. Iskren da ti budem, do prije par godina sam to pratio intenzivnije, i doživljavao, otkako je počeo ovako divljački da se ponaša, potpuno mi je svejedno. Više mi je neprijatno za gledati ovo kad nalizuje kurcem svoje saradnike.
Arkadija Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Jel bilo uopste ikoga na toj tribini? Ili samo duhovi?
Kreator Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Ovaj izliv emocija je očigledno upućen stoci ... Garantovano će govnari navijati protiv njega i kada bude igrao sa Nadalom.
mlatko Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Au…vrlo neprijatan izliv ludila na mozak. Idemo idemo, lupanje u grudi i onda prekosutra tambura ima da se crveni. A jbg velike su to frustracije, imao 2 lopte pre sat i nesto da zavrsi mecInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, James Marshall said: Iskren da ti budem, do prije par godina sam to pratio intenzivnije, i doživljavao, otkako je počeo ovako divljački da se ponaša, potpuno mi je svejedno. Više mi je neprijatno za gledati ovo kad nalizuje kurcem svoje saradnike. Ma rade to i ostali, Mevedev, Cipi...
Tsai Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 hajde da se kladimo u sta god hocete da ce im dati prvi termin, onaj od 13:30
Nesh Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Misa Zverev reko pobedjuje Novak u 4 seta, bez veze smo se nervirali.
Redoran Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Kakvo je ovo peglanje bilo, sunce ti poljubim Rekao bih da je Đovak uložio popriličan napor da održi visok nivo igre sve do kraja. Da je popustio, stvari bi počele solidno da zavise od Beretetm odnosno od toga kada će da se izduva. A nije delovalo da će tek tako da se izduva.
James Marshall Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Just now, Lancia said: Ma rade to i ostali, Mevedev, Cipi... Vala, ovoliko urlanja u šezdesetom ili kojem već četvrtfinalu GS, kao da je tinejdžer, mnogo je neprijatno. Pogotovo kad krene da jebe sve po spisku nekom ko se pomjerio na sjedištu. Traži se tišina gluve sobe a onda on divlja kao pijačar. 1
mlatko Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 hajde da se kladimo u sta god hocete da ce im dati prvi termin, onaj od 13:30Nema šanse, to bi bilo samoubistvo jer je tu američko tržište...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 @James Marshall Sad ozbiljno, mnogo ludo Novak izgleda na terenu, ali mislim da preteruješ. 2
Recommended Posts