Jump to content
IGNORED

RG 21 - kroz blato do GS19

Ros

Recommended Posts

Posted

Miša Zverev je pun pogodak za ova uključenja u Studio ES-a. Prvo, mnogo je simpatičan, drugo odličan je poznavalac tenisa i treće odlično govori engleski. 

• +1 6
  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

241

• Lancia

190

• Tsai

162

• Arkadija

158

Posted

On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je Cicipas

• Haha 2
Posted
 On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je Cicipas
Zezas?
Posted (edited)
4 minutes ago, Lancia said:

Edited by mackenzie
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Jumanji said:
2 minutes ago, Lancia said:

Zezas?

Tako sam procitao na b92, ako oni lazu, lazem i ja.

Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Pa prvo je povukao liniju pajdoa, da se smiri, pa se uradio koksom i upuco nekim hemikalijama u sisu i u bidzu, sta bi drugo sem toga moglo da se desi, mislim, ocigledno je, zar ne?

• Haha 2
Posted
10 minutes ago, Lancia said:

desilo se da je karo ruznjikavo, pizdice

• +1 1
Posted
Just now, Tsai said:

desilo se da je karo ruznjikavo, pizdice

Sto mi se tako obracas :sad:?¿

• Haha 5
Posted
17 minutes ago, Heaviside said:

Ja oću još jedan RG da bude podvuče 3 puta :D

A jebi ga sad, nama navijacima nikad nije dosta ali i ovo sto je do sada uradio je dovoljno nerealno. Osvojis turnir na sljaci, svojoj najslabijoj podlozi, a poslednja cetiri meca odigras dva u pet setova, jedan od cetiri koji je po intenzitetu kao da si igrao pet i plus dobijes Rafu koji ovde gubi redje nego sto prolazi Halejeva kometa. To ziv igrac mora sve da uradi da bi uzeo ovo blatiste u Parizu. Po mom misljenju, Novaku su najvece sanse da do penzije spakuje jos par Vimbldona jer se mladji igraci sporo i tesko navikavaju na travu na kojoj prakticno i ne igraju osim preko leta na par turnira. To je turnir za stariju gospodu.:D

Dosta su se priblizili ovi klinci koji vise nisu klinci, naucice vremenom i kako se dobijaju ove matore azdaje u tri dobijena seta. Era ove trojice se polako blizi kraju iako se po najvecim trofejima to mozda ne bi reklo.

Posted

Umesto holy graila, Nolo pronašao glory hole u svlačionicama Šatrijea. Upalilo i protiv Muzetija.

Posted
27 minutes ago, Arkadija said:

Miša Zverev je pun pogodak za ova uključenja u Studio ES-a. Prvo, mnogo je simpatičan, drugo odličan je poznavalac tenisa i treće odlično govori engleski. 

Uključuje se i na nemačkom ES, isto odličan, naravno odlično priča nemački :DBeker vodi glavnu reč, bude obično blago pro Novak raspoloženje.

• +1 1
Posted
Gotivim ja i Korecu, jest da mu eng akcenat kao i u svih Spanaca, ali postuje Novaka mnogo i isto se naravno odlicno razume u igru, kao teniser, osim sto je manje simpatican od Mise [emoji3]