Arkadija Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Miša Zverev je pun pogodak za ova uključenja u Studio ES-a. Prvo, mnogo je simpatičan, drugo odličan je poznavalac tenisa i treće odlično govori engleski. 6
Lancia Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je Cicipas 2
Jumanji Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je CicipasZezas?
mackenzie Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 (edited) 4 minutes ago, Lancia said: On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je Cicipas Edited June 13, 2021 by mackenzie 1
Lancia Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 1 minute ago, Jumanji said: 2 minutes ago, Lancia said: On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je Cicipas Zezas? Tako sam procitao na b92, ako oni lazu, lazem i ja.
goofs Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 2 minutes ago, Lancia said: On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je Cicipas Pa prvo je povukao liniju pajdoa, da se smiri, pa se uradio koksom i upuco nekim hemikalijama u sisu i u bidzu, sta bi drugo sem toga moglo da se desi, mislim, ocigledno je, zar ne? 2
Tsai Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 10 minutes ago, Lancia said: On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač", rekao je Cicipas desilo se da je karo ruznjikavo, pizdice 1
Lancia Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Just now, Tsai said: desilo se da je karo ruznjikavo, pizdice Sto mi se tako obracas ?¿ 5
harper lee Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 17 minutes ago, Heaviside said: Ja oću još jedan RG da bude podvuče 3 puta A jebi ga sad, nama navijacima nikad nije dosta ali i ovo sto je do sada uradio je dovoljno nerealno. Osvojis turnir na sljaci, svojoj najslabijoj podlozi, a poslednja cetiri meca odigras dva u pet setova, jedan od cetiri koji je po intenzitetu kao da si igrao pet i plus dobijes Rafu koji ovde gubi redje nego sto prolazi Halejeva kometa. To ziv igrac mora sve da uradi da bi uzeo ovo blatiste u Parizu. Po mom misljenju, Novaku su najvece sanse da do penzije spakuje jos par Vimbldona jer se mladji igraci sporo i tesko navikavaju na travu na kojoj prakticno i ne igraju osim preko leta na par turnira. To je turnir za stariju gospodu. Dosta su se priblizili ovi klinci koji vise nisu klinci, naucice vremenom i kako se dobijaju ove matore azdaje u tri dobijena seta. Era ove trojice se polako blizi kraju iako se po najvecim trofejima to mozda ne bi reklo.
Mindaugas Žukauskas Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Umesto holy graila, Nolo pronašao glory hole u svlačionicama Šatrijea. Upalilo i protiv Muzetija.
Heaviside Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 27 minutes ago, Arkadija said: Miša Zverev je pun pogodak za ova uključenja u Studio ES-a. Prvo, mnogo je simpatičan, drugo odličan je poznavalac tenisa i treće odlično govori engleski. Uključuje se i na nemačkom ES, isto odličan, naravno odlično priča nemački Beker vodi glavnu reč, bude obično blago pro Novak raspoloženje. 1
Jumanji Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Miša Zverev je pun pogodak za ova uključenja u Studio ES-a. Prvo, mnogo je simpatičan, drugo odličan je poznavalac tenisa i treće odlično govori engleski. Gotivim ja i Korecu, jest da mu eng akcenat kao i u svih Spanaca, ali postuje Novaka mnogo i isto se naravno odlicno razume u igru, kao teniser, osim sto je manje simpatican od Mise [emoji3]
Recommended Posts