Milošica Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Just now, Ras said: Šta je sa Ivaniševićem? Jedan turnir Vajda, jedan Goran. Eto Gorana na Vimbldonu.
Nesh Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 (edited) Evo ga Mats...(slobodan prevod): prva dva seta su bila fenomenalna, a onda je Novak prebacio na visi nivo na kom niko ne moze da igra s njim.... Sta mi tacno zameramo Matsu? Edited June 13, 2021 by Nesh
Ayatollah Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Sve se namešta za ludilo na US Openu - kalendar slem + zlatni slem + najviše slemova 2
napadaj Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 1 minute ago, borris_ said: I 20-20-20 To će na Vimbldonu
Dankan Ajdaho Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 5 minutes ago, harper said: 19 and counting. Nole, kumim te pasuljem sa suvim rebrima, uzmi taj Grand Slam i Olimpijske igre, idi u Australiju po 22. titulu i s njom se oprosti. Zivota me kostas. Neće se opraštati dok Nadal bude relevantan za osvajanje nekog GS. 2
Tsai Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 4 minutes ago, Ayatollah said: Sve se namešta za ludilo na US Openu - kalendar slem + zlatni slem + najviše slemova nesto ce se zagovnjati, sve je previse idealno 1
Drako Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Tja,zato ce on uskoro da bude (mislim, vec jeste,ap aj da sacekamo zvanicno) najveci i najbolji teniser u istoriji ove igre a ja cu da ostanem matori kenjac koji sedi u sobi i prikenjava najvecem... Al nema veze, nek on mene pokopa i na Wimbledonu i na US openu, niko srecniji od mene 😁
Rumpelstiltskin Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Oduvek sam se divio retardima koji nose klubski dres na utakmicama reprezentacije, ali je ovaj na teniskom meču ipak zajebao vek.#šupičkuSent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts