June 13, 20213 yr Btw, komentari na redditu svi redom GOAT. Puno Fedovih navijača, takodje. To nikada nije bilo.
June 13, 20213 yr Komentari su se promjenili poslije ovoga, tacno. Publika jos ne 😁 Ali i ona ce kad tad
June 13, 20213 yr Evo ih Barbara i Mats, da vidimo šta će da kažu.Možemo I samo da vidimo [emoji16]Sent from my Mi 10 using Tapatalk
June 13, 20213 yr U seriji nevjerovatnih obrta koje je priredio u karijeri ovaj mi je najneprimjetniji, najneuhvatljiviji. Buljim u svaki poen od početka, vidim rezultatski šta se dešava, ali mi ništa nije jasno - kako se onakvo beznađe iz prva dva seta pretvara u trijumf, pa još u ovom trenutku karijere i nakon onakvog polufinala. Ostaje još da preokrene 0-2 0-5 i 0-40, naravno baš onda kada bude prebacivao Federerov rekord. Klikeri u njegovoj glavi se definitivno kotrljaju drugačije. Takvi lete na Mars, izmišljaju lijek za rak, kako im već krene u životu..
June 13, 20213 yr Just now, Milošica said: Mats između redova protura Novaka kao GOATa. pa posle ovoga ako nije glavni kandidat za kozu, ne znam ko je, bukvalno
June 13, 20213 yr 19 and counting. Nole, kumim te pasuljem sa suvim rebrima, uzmi taj Grand Slam i Olimpijske igre, idi u Australiju po 22. titulu i s njom se oprosti. Zivota me kostas.
June 13, 20213 yr Just now, Ras said: Šta je sa Ivaniševićem? Menjaju se on i Vajda, biće tu na Vimbldonu