January 17, 20223 yr Kako zurnal piše, treba nas pojača neki iskusni štoper iz Gruziju, a već 5avršen poso s napadača Jovana StojanovićaPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
January 17, 20223 yr Toma čeprkao s pogrešnu araratsku padinu, Jermenski se pričalo u separe. A taj Stojanović ode da lupa u šerpe u Milanovac, misleli se za njega kao za Škuletića, pa čovek pogledao na sat.
January 17, 20223 yr Author 33 minutes ago, onajodozgovidisve said: Toma čeprkao s pogrešnu araratsku padinu, Jermenski se pričalo u separe. A taj Stojanović ode da lupa u šerpe u Milanovac, misleli se za njega kao za Škuletića, pa čovek pogledao na sat. Ako smo ispustili Stojanovica treba svi u upravi da se roknu...
January 17, 20223 yr 28 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ako smo ispustili Stojanovica treba svi u upravi da se roknu... Ispustili i bolje igrače za prihvatljive plate oni, pa ih nije zaboleo nokat.
January 17, 20223 yr Author 1 hour ago, onajodozgovidisve said: Ispustili i bolje igrače za prihvatljive plate oni, pa ih nije zaboleo nokat. Jes vala ali ja to ne znam pa ne mogu da patim 😁
January 20, 20223 yr 6 hours ago, Covekizstruke said: Filip Dujmović iz Spartaka novi golman po pisanju nekih. Kakva nebuloza od uprave. Imaju mlade golmane 99 i 01 godište a dovode golmana 99 godište koji čak nema naše državljanstvo. Pa kad će ta dva naša golmana da stasaju ako ne dobijaju šansu. Sad je jasno da se Caki i Aca ništa ne pitaju i da Čačansko žuto govno sve sam radi.
January 20, 20223 yr 11 hours ago, Odemastupropast said: Kakva nebuloza od uprave. Imaju mlade golmane 99 i 01 godište a dovode golmana 99 godište koji čak nema naše državljanstvo. Pa kad će ta dva naša golmana da stasaju ako ne dobijaju šansu. Inače Kojić nije više naš igrač. Ali ponovo imamo Ilića koji može da stasava sad i polako dobija minute i mladog Stevanovića 04 godište za koga kažu da je isto veliki talenat. Inače obojica su bili na pozajmicama u srpskoj ligi.
January 20, 20223 yr Author http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/124407/radnicki-doveo-trojicu-fudbalera