November 26, 20213 yr Taj pomenuti ni u zonu ne mož igrač da bude. Nijedan igrač koji je iole vredeo u FK REAL kod Gocija nije zavrsio u FKRN nego su ga Goci i Boban prosledili put BG klubova. Koji Boban ?Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
November 26, 20213 yr 11 minutes ago, Constantin said: Koji Boban ? Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока Rambov brat . Menadzer
November 26, 20213 yr 1 hour ago, Gradina said: Rambov brat . Menadzer Aaaaa...ja pomislih da nije onaj poznatiji Boban...
November 26, 20213 yr 10 hours ago, Constantin said: Aaaaa...ja pomislih da nije onaj poznatiji Boban... Ne znam koji poznatiji a da je vezan za FK REAL.Nešto si pobrkao. Na koga misliš ?
November 27, 20213 yr Ne znam koji poznatiji a da je vezan za FK REAL.Nešto si pobrkao. Na koga misliš ?U Nišu, kad pomeneš Bobana, a vezano za fudbal...zna se na kog se misli....i da, nema veze s Realom...Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
November 27, 20213 yr 14 hours ago, Constantin said: U Nišu, kad pomeneš Bobana, a vezano za fudbal...zna se na kog se misli....i da, nema veze s Realom... 🤣🤣🤣 misliš na onog iz filma
November 27, 20213 yr [emoji1787][emoji1787][emoji1787] misliš na onog iz filmaSundjer Bob...?Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
November 28, 20213 yr 9 hours ago, Constantin said: Sundjer Bob...? Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока Ma kakav Sundjer Bob. Kineska romansa . Imam ga na nekom starom telefonu skinutog. 🤣🤣🤣
November 28, 20213 yr Mitrovic glavni postaoJoš kad bi delio malo lopte i drugima...ali, objektivno, najviše je pokazao od celog tima.Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
December 2, 20213 yr Izgleda da će tek na proleće da se igra kup utakmica. Ne razumem poentu toga, znači može neko dodatno da se odmori i pojača u odnosu na druge, kako je to regularno i pravedno?
December 2, 20213 yr 37 minutes ago, Covekizstruke said: Izgleda da će tek na proleće da se igra kup utakmica. Ne razumem poentu toga, znači može neko dodatno da se odmori i pojača u odnosu na druge, kako je to regularno i pravedno? Pa lepo sam napisao u NEDOGLED.