Gradina Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 2 hours ago, Constantin said: Znači ništa bazeni, haremi, brašno.... Od raskida ugovora biće i za bazen 🤣🤣🤣
Gradina Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 9 minutes ago, zikaPantelej said: Propadalo i Ivica, mislim da je vreme da si idu.. al slutim da neće to skoro, pogotovu ovaj drugo pomenuti Prvopomenuti kad bi otišao svanulo bi i nama i Ivici. Marka vratiti pod hitno. Djumi napravi ekipu od Napredka od naših igrača jer nema Propadala za vratom 1
W.F.C. Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 4 hours ago, Constantin said: Ceniš da je ovo napad "od spolja" i da nema veze sa ljudim iz kluba ? ...il' te pogrešno kapiram Cenim da je smesno sto odlazu Radnicki, Radnik, Zvezda... I cenim da cu sve manje da pratim, tako nekako 1
zikaPantelej Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 46 minutes ago, W.F.C. said: cenim da cu sve manje da pratim, tako nekako takodje... ama baš svaki smisao je izgubilo sve ovo... koliko moćan treba da budeš da kad ti nešto ne odgovara pomeraš utakmice i ti i pobratim i nikome ništa.. i mi sad treba da budemo idioti i da klimamo glavom na sve to.. u pećini da sam odrastao skapirao bi da se neko zajebava sa mnom.. treba bojkot, ako i to pomaže, al teško
W.F.C. Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Pa to, ne sad picke smo i lose ide pa okrecemo glavu, nego dosta je stvarno vise. Kad se prisetim perioda 2012 - 2016 pa to je nebo i zemlja. Imali smo fudbal. 2
Rumpelstiltskin Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Mnogi su napustili stadion čim se mesija pojavio ... Beoše ljudi u pravu Sent from my MI 6 using Tapatalk 2
zikaPantelej Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Ma kakvi, rezultati su najmanji problem, gledali smo i dva ranga niže utakmice, i to je za ljude, al je i tad imalo neku poentu, nešto se jurilo.. ovo sad nit rezultati, nit da vidiš nekog mladog igrača, ništa... Nisam bio protiv Ivice, znajući da alternative praktično ne postoje ili su daleko gore .. al jebem ga, moj moj pa preko moj, nek si ide pa ko što rekoh i da ispadnemo možda to i nije tako loše, da se resetujemo ko KG.. prazan stadion im bio u JSL poslednja sezona, 3-4 god bili u PLS i niže i evo ih sad, vratiše se ljudi ponovo na stadion kolko tolko ... 2
Constantin Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 A možda sve ovo nije tačno. Možda Kole nije otišao...iz kluba ništa...muk. možda je sve ovo novinarska patka...
Gradina Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 2 hours ago, Constantin said: A možda sve ovo nije tačno. Možda Kole nije otišao...iz kluba ništa...muk. možda je sve ovo novinarska patka... Aha patka . Sedoh na biciklu i prozujah Čairom. Pikaju loptu bez njega . Možda je i on pod stomačnim virusom 🤣🤣🤣 . Ovo šta režiraju javnosti o virusu ni Abdulah Sidran i Emir Kusturica zajedno ne bi umeli .Na pravilnik FSS se pozivaju a treneri i igrači ispaštaju jer arbitražna komisija ne radi od marta . Tako im se može.Raspitaj se šta napraviše Radničkom sa Novog Beograda kad dovedoše Koromana za trenera.
Constantin Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Ima li ko da trčakara s našim igračima ?
MaErAkLoIJA Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 (edited) 19 minutes ago, Constantin said: Ima li ko da trčakara s našim igračima ? Pitanje je ko bi sad hteo da sedne na klupu? Ko je taj koji bi pucao sebi u noge? Dobar i dokazan trener tesko da bi odabrao ovakvu sredinu sto znaci da moze da se nadamo jednom Milanovicu ili nekom treneru koji se kao i doticni vozi na domacoj vrtesci. Druga opcija je da se ponovo ubaci u vatru neko "dete". Dobrih trenera u nasoj ligi je malo. Jedan je bio Lalat, drugi Djumi koga smo zajebali vise puta i jos par njih. Mozda bi mogao Babic sto je vodio Vojvodinu, cini mi se da je skroz ok trener? Ili da se dovede neki stranac, mozda bi sada to bilo najbolje resenje? Vidim dosta njih pominje Pakulta i kondicionu spremu ali se ne secaju koliko nam je odbrana bila busna i losa. Treba nam neki general koji zna da postroji ali i koji je nesto i osvojio u zivotu, neko sa autoritetom a opet realna opcija. Edited September 23, 2021 by MaErAkLoIJA
MaErAkLoIJA Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bivsi-kapiten-radnickog-novi-sportski-direktor-batak-se-vraca-na-klupu/399219
zikaPantelej Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bivsi-kapiten-radnickog-novi-sportski-direktor-batak-se-vraca-na-klupu/399219 Kakav levi kroše Ivice... al džabe... da Ivica ima mozak, Aci da poveri da radi kao onaj selac Čačanski diletant u drečavi prsluk, pa da imamo čemu a se nadamo.. Ovako, biće smenjen vrv posle par meseci.. i opet se dovodi sportski direktor na kraju prelaznog roka.. 1
Gradina Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 24 minutes ago, zikaPantelej said: Aci da poveri da radi kao onaj selac Čačanski diletant u drečavi prsluk Apsolutno se slažem . Tako bi nam svanulo kad njega ne bi bilo. Mešetar jedan i mufljuz
MaErAkLoIJA Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 (edited) 14 minutes ago, Gradina said: Apsolutno se slažem . Tako bi nam svanulo kad njega ne bi bilo. Mešetar jedan i mufljuz Pa koj ga moj Ivica drzi i za sta, na osnovu cega mu ukazao poverenje !!! I da je imao ranije razlog da ga drzi, sad ga ne vidim??? Edited September 23, 2021 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts