Ayatollah Posted June 14 Posted June 14 (edited) 24 minutes ago, đorđe geprat said: možda je za ovde. meni laiku, ništa nije jasno link Nije, ovo je običan scam. Narodna banka Srbije se uopšte ne bavi ovakvim stvarima, niti se automatizovani algoritmi koriste na berzanskom trgovanju (čak mislim da je to strogo zabranjeno). O Dačiću koji se hvali time kako je zaradio hiljadu evra, što je njemu novac za doručak, da i ne govorim. Cilj je da negde ostavite podatke o svojim karticama i/ili da uplatite neke pare koje bi onda završile na računima na Kipru, Sejšelima i sličnim mestima. Edited June 14 by Ayatollah 1
Venom Posted June 14 Posted June 14 Sajt pokušava da izgleda kao Espreso portal za vesti a adresa je nešto sasvim drugo: https://centimetreesscissorsing.pro Moram priznati prevara na dosta visokom nivou u odnosu na takve prevare inače.
Choda Posted July 3 Posted July 3 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: $kama nemoj kaciti tickere, bolje chart ili CA ovako ne moze jednoznacno da se zna na sta mislis
Mr.Mxyzptlk Posted July 3 Posted July 3 jeo is dead mogu da namirisem flippening onda jeov ath na 700m pemzija 1
Lezilebovich Posted July 3 Posted July 3 Ovo je razumljivo koliko i onaj lik sa transakcionom analizom :( 6
Jesper23 Posted July 4 Posted July 4 19 hours ago, Lezilebovich said: Ovo je razumljivo koliko i onaj lik sa transakcionom analizom :( Mene samo zanima da li zarađuju realtime keš na ovome. Uopšte mi nije jasan ni sam koncept, kamo li šta drugo. Jebeš ga, tako je.
igoraki Posted July 11 Posted July 11 Konačno jedan pristojan dan na berzi, bar što se tiče hartija koja imam, čim je pao dolar sve je skočilo. Firma sa solarnim panelima se isto fino oporavlja, pošto su danas najavili da će smanjivati kamatne stope konačno, zadovoljni su feds inflacijom valjda pa otud...
Recommended Posts