Jump to content
IGNORED

Stocks & Crypto

mustang

Recommended Posts

Posted

Čekamo te opet kad se pojavi prijavica

Posted

$walter spasava portfolio rn

$happi mi je uvek dosta donosio, ali budite oprezni, nemam pojma sta uzrokuje ovaj deep. gube tg, x usere itd

moj neki plan je da loadujem sto vise politickih memes do izbora. tipa $kama, $tremp, $huntboden. $boden je vec dosta otisao. 

Posted

ove i slicne koins izbegavajte u sirokom luku

Screenshot_2024-05-30-15-14-45-796_com.miui.home-edit.jpg

Posted (edited)

Слика

Spoiler

Izgleda je bio neki glitch na berzi

Edited by Ayatollah
Posted
4 hours ago, Ayatollah said:

Слика

Reveal hidden contents

Izgleda je bio neki glitch na berzi

Za Bafetov fond ?

Da, i ko je uspeo da kupi poništiće

Posted
25 minutes ago, igoraki said:

Za Bafetov fond ?

Da, i ko je uspeo da kupi poništiće

Naravno da će poništiti, jer je posledica tehničke greške. Nije samo BRK.A bio pogođen, bilo je još akcija.

Posted

$kama $happi $npc ✍️

Posted

Update situacije na Basu, drugar koji je dosta aktivan na TW je upao u jedan manji kabal, a meme koji kabal podrzi je maltene safe bet ma kako god chart uzasno izgledao. Fora je samo ne biti greedy to much i izvuci inital na vreme.

Posted

$crown dodajem jos ovde. 

$npc ce skinuti sve memes mmw

Screenshot_2024-06-10-10-55-35-995_com.coinmarketcap.android-edit.jpg

Posted

Kad si kupio npc? Chart deluje kao da je vreme polako da se uzima profit. Na mom CT ja ne vidjam $npc uopste koliki je community?

Posted (edited)

u novembru cini mi se, mislim da je od tada otisao x50

menjaj koga pratis 🤣 nema naglog rasta da bih uzimao profit sada. cilj mi je na 0.1/2

Edited by Mr.Mxyzptlk
Posted (edited)

Sta znaci 0.1/2? Kao sto rekoh ovo deluje da je lokani top, ja bi prodao 5-15% zavisi koliko mi je poverenje u tim/community?

editl: ah lol ti ciljas x5-10 odavde, nece to skoro if ever

Edited by Choda
Posted

$0.1-0.2, sto je nekih x5-10 odavde

• +1 1
Posted (edited)
On 10. 6. 2024. at 12:53, Choda said:

Kad si kupio npc? Chart deluje kao da je vreme polako da se uzima profit. Na mom CT ja ne vidjam $npc uopste koliki je community?

proverio, uzeo na 0.00005544

Edited by Mr.Mxyzptlk
Posted

možda je za ovde. meni laiku, ništa nije jasno

link

OilTrade је развој две компаније: Народне банке Србије и OilTrade. Први пружа финансијску платформу, други - ресурсе. Алгоритам програма који су направили је у стању да изврши 500 трансакција у року од 30 минута, купујући нафту или гас по ниским ценама и продају у иностранству по максималним ценама. У зависности од уложеног износа, корисници зарађују у просеку 200.000 RSD дневно. Компанија, заузврат, узима 1% профита од трансакције, а корисник као инвеститор узима 99%. Обе стране су стога у повољној ситуацији.