morgana Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 (edited) ne znam je li mi ista dosadnije od te teze o lani kao kontrafeministkinji gdje su feministkinje ariana grande i sl, a i uopste. feminizam je zavrsio na diorovim bijelim majicama sa parolom za 500 e po komadu tj postao je opste mjesto i sad cemo takvog da ga uzmemo kao okosnicu kulturnog rata. inace ona jeste kemp, definicijski, samosvjesni, referencijalni kic Edited June 10, 2021 by morgana 2
beyoncé Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 @Bojan samo sam se malo šalila, misleći na njene prenaglašene dimenzije na slici
Fakundo Sava Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Smara ta priča od trnja do zvezda. A sve sami bogotuni sa kumovskim vezama u muzičkom biznisu
Bojan Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 18 minutes ago, morgana said: ne znam je li mi ista dosadnije od te teze o lani kao kontrafeministkinji gdje su feministkinje ariana grande i sl, a i uopste. feminizam je zavrsio na diorovim bijelim majicama sa parolom za 500 e po komadu tj postao je opste mjesto i sad cemo takvog da ga uzmemo kao okosnicu kulturnog rata. inace ona jeste kemp, definicijski, samosvjesni, referencijalni kic Ali taj njen nazovi kontrafeminizam, kroz kemp, upravo udara na takav feminizam.
beyoncé Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 16 hours ago, Lena said: Znala sam da je promenila ime, o toj promeni ličnog opisa pojma nemam. Joj, kud i kliknuh da vidim kako sad izgleda malo stariji tekst o tome kako je nastala lana del rey https://www.theguardian.com/music/2012/jan/21/lana-del-rey-pop u suštini, nebitno je skroz, super je ako nekoga njena muzika dotiče i uživa u njoj, 2
francuski sobar Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 On 24.5.2021. at 10:08, maheem said: Volim Lanicu žena mi je ljubomorna na nju On 24.5.2021. at 20:26, bradilko said: i meni se svidza lana. interesantno mi je da neke devojke za koje sam mislio da ce je voleti ili bar da ce im se svidjati one sve suprotno. Slićan utisak i kod mene, recimo čera mi kaže da je hladna a žena da je manipulativna i proračunata i još neke random poznanice nekako ko da više u njoj vide suparnicu nego ne znam sestru sapatnicu. Ja jesam naivčina po tom pitanju i lako me omađijati ali sad kad vidim ove njene sadašnje slike mislim da sam u pravu bio što sam onomad poverovo u franš depere tugu u njenim očima I da, svaki retro je u osnovi kemp.
Bujodrag Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 skinuo sam sve njeno sa rutrackera pa ću ovih dana da preslušam i dam svoju ekskluzivnu ocenu 2
James Marshall Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Meni i novi album dobar skroz. Mislim, u prvom stihu prvog singla žena opjeva Džondir™, šta tu ima da se ne voli?
Lancia Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Samo da obavestim @morgana & @aram da je izasla nova Lanica 1 2
morgana Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 svidja mi se tvoj izbor emotikona a osim toga i hvala
Reaktor Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 On 20.8.2021. at 13:04, James Marshall said: Meni i novi album dobar skroz. Mislim, u prvom stihu prvog singla žena opjeva Džondir™, šta tu ima da se ne voli? neka balada o traktoru?
mraki Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 Juče prvi put čuo (ili prvi put obratio pažnju na) Mariners Apartment Complex, i od tad ne prestajem da je slušam i vrtim po glavi. Mnogo sexy pesma.
Svemir Zeka Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Ju, vidi Lana. Meni se sviđa po tri osnova: 1. pesme. Lajt depresivne, onako kao neka suplementacija kad ti je potrebno. 2. Lana kao lepa, i mršava Lana. Lepa žena, bude ti lepo da je gledaš. 3. Lana kao debela Lana. Boli je qrac. ❤️ 1
eumeswil Posted February 6, 2023 Author Posted February 6, 2023 Jel idete u Zappa Bazu u sredu na Lana zurku? https://www.instagram.com/p/CoSLhOJsItM/?igshid=NjcyZGVjMzk=
Recommended Posts