Milošica Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 6 hours ago, Indy said: U temi najbolji albumi za 2019, znaci kad ikad, bila je vise puta spominjana... a i na drugim temama (pa i ja kacio.) Znaci, nije bas nova informacija za one koji prate™. Izvini, slabo pratim.
Amos Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Kad mi treba malo nostalgije i zelim da pustim mozak na livadu
napadaj Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Kod nje je veoma upadljivo to što je nakon neverovatno komercijalnog albuma izbacivala sve manje i manje komercijalna izdanja. Born to Die (uključujući i Paradise) su krcati hitovima na prvu loptu, a svi kasniji imaju sve manje i manje takvih pesama. Imam Born to Die - The Paradise Edition na originalu. Inače, mislim da je prvi album nepravedno zapostavljen. Velikim delom je na to uticao njen odnos prema istom. 1
Svarog Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 da se upišem kao povremeni fan. meni negde zaliči na Noru Džons, negde na Kejva... generalno mi se sviđa atmosfera u pesmama. nisam pokušavao ništa da saznam o njoj mimo muzike, sem što sam guglao da l je pumpala usne 1
Lena Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 On 31.5.2021. at 14:02, Svarog said: nisam pokušavao ništa da saznam o njoj mimo muzike, sem što sam guglao da l je pumpala usne Pa je li?
Bojan Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Jel vam se čini da kod Lane ima elemenata kempa, u smislu prenaglašenosti određenih stvari?
beyoncé Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 On 6.6.2021. at 15:41, Lena said: Pa je li? Spoiler zar nije opšte poznato da je promenila lični opis (i ime) još na početku karijere? On 9.6.2021. at 15:48, Bojan said: Jel vam se čini da kod Lane ima elemenata kempa, u smislu prenaglašenosti određenih stvari? danas sam na nekom muzičkom portalu naletela na sliku (moguće i ne baš svežu) na kojoj se vidi jedna opšta prenaglašenost. malo sam se šokirala, nisam odavno videla kako izgleda. ovako nekako Spoiler nisam mnogo upoznata s njenom muzikom inače, meni je prva asocijacija na LDR vic za nerdove :( 1
Lena Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Znala sam da je promenila ime, o toj promeni ličnog opisa pojma nemam. Joj, kud i kliknuh da vidim kako sad izgleda
Bojan Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Jeste, odlično upoređeno sa ovim slikama. Prenaglašenost je jedan od glavnih momenata kod kempa. Bitan je estetski momenat, ali nije samo to u pitanju. To bi moglo da bude i nešto kao kičasto, ali kičasto je za razliku od kempa iskreno u svom iskazivanju. Ja sam kod Lane imao u vidu tu njenu melanholičnost i imidž devojke kojoj je za sreću u životu prevashodno potreban muškarac. U tom smislu je to i neki kontrafeministički momenat. Ali - Helou! - Lana je ipak devojka sa Menhetna. 1
Recommended Posts