Jump to content
IGNORED

Lana Del Rey

eumeswil

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Indy said:

U temi najbolji albumi za 2019, znaci kad ikad, bila je vise puta spominjana... a i na drugim temama (pa i ja kacio.)

Znaci, nije bas nova informacija za one koji prate™.

Izvini, slabo pratim.

Posted

joj meni ona hope sandoval za sirotilje

• +1 1
Posted

Kad mi treba malo nostalgije i zelim da pustim mozak na livadu :heart: 

Posted

Dva albuma u godini, opa.

Posted

Kod nje je veoma upadljivo to što je nakon neverovatno komercijalnog albuma izbacivala sve manje i manje komercijalna izdanja. Born to Die (uključujući i Paradise) su krcati hitovima na prvu loptu, a svi kasniji imaju sve manje i manje takvih pesama.

Imam Born to Die - The Paradise Edition na originalu. :D

Inače, mislim da je prvi album nepravedno zapostavljen. Velikim delom je na to uticao njen odnos prema istom.

• +1 1
Posted

:heart:

Ride je fenomenalna pesma

• +1 1
Posted

da se upišem kao povremeni fan.

meni negde zaliči na Noru Džons, negde na Kejva... 

generalno mi se sviđa atmosfera u pesmama.

nisam pokušavao ništa da saznam o njoj mimo muzike, sem što sam guglao da l je pumpala usne :blush:

• Haha 1
Posted
On 31.5.2021. at 14:02, Svarog said:

nisam pokušavao ništa da saznam o njoj mimo muzike, sem što sam guglao da l je pumpala usne :blush:

Pa je li? :)

Posted

Jel vam se čini da kod Lane ima elemenata kempa, u smislu prenaglašenosti određenih stvari?

Posted
On 6.6.2021. at 15:41, Lena said:

Pa je li? :)

Spoiler

zar nije opšte poznato da je promenila lični opis (i ime) još na početku karijere? :unsure:

On 9.6.2021. at 15:48, Bojan said:

Jel vam se čini da kod Lane ima elemenata kempa, u smislu prenaglašenosti određenih stvari?

danas sam na nekom muzičkom portalu naletela na sliku (moguće i ne baš svežu) na kojoj se vidi jedna opšta prenaglašenost. malo sam se šokirala, nisam odavno videla kako izgleda. ovako nekako

Spoiler

an image

nisam mnogo upoznata s njenom muzikom inače, meni je prva asocijacija na LDR vic za nerdove :(

We are born to be young and in love : lanadelrey

• Haha 1
Posted

Ovo za Šopenhauera i Ničea +1

• +1 1
Posted

Znala sam da je promenila ime, o toj promeni ličnog opisa pojma nemam.

Joj, kud i kliknuh da vidim kako sad izgleda :isuse:

Posted

Jeste, odlično upoređeno sa ovim slikama.

Prenaglašenost je jedan od glavnih momenata kod kempa. Bitan je estetski momenat, ali nije samo to u pitanju. To bi moglo da bude i nešto kao kičasto, ali kičasto je za razliku od kempa iskreno u svom iskazivanju.

Ja sam kod Lane imao u vidu tu njenu melanholičnost i imidž devojke kojoj je za sreću u životu prevashodno potreban muškarac. U tom smislu je to i neki kontrafeministički momenat. Ali - Helou! - Lana je ipak devojka sa Menhetna.

• +1 1