Jump to content
IGNORED

Lana Del Rey

eumeswil

Recommended Posts

Posted

Drago mi je da PPP voli Lanu.

• +1 2
Posted

Volim par njenih pesama, nema zbora da se radi o kvalitetu, ali meni taj mračni, melanholični skoro pa depresivni vajb nikako ne prija na duže slušanje, kada bi odslušao sve albume u nizu verovatno bi se rokno. :)

• +1 1
Posted

Od početka volim njene pesme, glas, pojavu i estetiku ali je svesno dozirano konzumiram.

Nekako sam baš preterano ranjiv na tu emo lepotu i mračnu žensku dušu Ne smem dve pesme zaredom :blush:

• +1 1
Posted

i meni se svidza lana.

interesantno mi je da neke devojke za koje sam mislio da ce je voleti ili bar da ce im se svidjati  one sve suprotno.

recimo iste te su volele onu dolores o'riordan ili sinead o' connor.

lanu volim i pijan da slusam i da pevam ( derem kao kakav magarac) , ne bas stalno ali desavalo se.

• +1 1
Posted
23 minutes ago, Lancia said:

Dirljiv topik, ceka se jos @aram da otvori dusu.

jel vise volis lanicu ili tejlor svift?

Posted (edited)

bash sam se pitala shta vas je spopalo. preslushala nekoliko da shvatim, dok ne doshla do summertime. ok. moze, volimo.

mislim, thanks to tdi radio ada ciganlija. tamo sam na ripit svako leto savladavala najlepshe hitove svih sezona :s_w:

Edited by gospa buba
  • +1 1
  • Wub 1
Posted

Da sam curica u tim osetljivim godinama, samopovređivo bi se više na Bli Ajliš ali samo akustika, oni aramžmani glavnih hitova me ne rade.

• +1 1
Posted

ne znam. ja sve shto pitate vichem decoooo decooo :rolf:

Posted
3 minutes ago, francuski sobar said:

Da sam curica u tim osetljivim godinama, samopovređivo bi se više na Bli Ajliš ali samo akustika, oni aramžmani glavnih hitova me ne rade.

bili je, sto se kaze, skroz korektna, mada nije nesto sto bih pustala u intimi svog spotifaja

Posted
6 minutes ago, morgana said:

jel vise volis lanicu ili tejlor svift?

Pa Lanicu, Tejlorka cak nema ni svoj topik ovde :)

• Wub 1
Posted

Mene ona nervira ali volim njene pjesme (ipak dozirano jer kao sto rece @Mil@n previse je mracno). Ne znam kako je ovo moguce ali eto. 

Posted

Vintage, melanholija i izgled američke konobarice koja sanja bolji život negde tamo...

Ovo mi je otprilike najbolja njena stvar, a i taj album Ultraviolence sam najviše slušao. Dobar je i Norman Fucking Rockwell album.

• +1 2
Posted
6 hours ago, Milošica said:

Drago mi je da PPP voli Lanu.

U temi najbolji albumi za 2019, znaci kad ikad, bila je vise puta spominjana... a i na drugim temama (pa i ja kacio.)

Znaci, nije bas nova informacija za one koji prate™.