bradilko Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Just now, JozoMujica said: Blic i Kurir ni slova, cekaju se uputstva. sutra presuda u toaletoidima. jos marinika. bojim se da ce se sve zavrsiti sa "poligraf pros'o, cmok"
Caligula Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 (edited) Pa jbg ako ga Blic i Kurir opletu on bolje da bezi iz zemlje hocu reci, nece se desiti Edited April 19, 2021 by Caligula
kud u maglu Simoviću Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 1 minute ago, pt 2.0 said: Pretpostavka intimnosti. jbg ranije je bilo prisnije
pt 2.0 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbg ranije je bilo prisnije ranije...?
ragasto Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Ko se beše od njih svojevremeno zaneo pa zagrlio Pantelu na nekoj sedeljci? Čini mi se da je bio snimak...
svashtabezneshto Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 3 minutes ago, pt 2.0 said: ranije...? pre nego što je prešla na n1 i postala opasna novinarka 1 1
bradilko Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 1 minute ago, ragasto said: Ko se beše od njih svojevremeno zaneo pa zagrlio Pantelu na nekoj sedeljci? Čini mi se da je bio snimak... cini mi se neka pijana zadrigla pandurcina. hteo da se proslavi. 1
ragasto Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 1 minute ago, bradilko said: cini mi se neka pijana zadrigla pandurcina. hteo da se proslavi. Da, pandur višeg ranga ili političar. Navikli...
Time Crisis Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 3 hours ago, copkillah said: Evo morgana objasnila, a uopšte nije pitanje u tome da li će neko da provali o kome se radi ili ne, provalili bi i da je bio zaštićen kako treba. Nego zašto je "zaštićeni" svedok izneo svoju ispovest tako da će im trebati celih 15 sekundi da provale ko je? Ako je namerno urađeno tako, zbog čega? To je ono šta ja pitam i šta mene zanima, a ne da li bi ovako ili onako bio provaljen. Van pameti mi je da bi sa ovakom pričom izašli u javnost bez jakih dokaza, samo na osnovu rekla-kazala nekog bivšeg radnika. A opet "jake" dokaze mogu da poseduju samo neki koji su jako visoko, da l' u zemlji ili iz inostranstva, svejedno. čini mi se da je taj tu još najmanje bitan.
Sammael Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Za Dačića imam direktno svedočenje da je dok je bio min policije za 8. mart je insistirao da lično svim damama u ministarstvu preda cveće i izljubi se s njima. Drugarica koja je tada radila tamo je redovno uzimala bolovanje da ne bi morala u tome da učestvuje.
Jumanji Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Ma kakvi rekla-kazala, ima jos svedoka za koje kaze da su spremni da izadju pred sud.Nego zovu je iz Krusevca i jos nekih mesta [emoji40] Totalni sunovrat tek ide. 3
Fakundo Sava Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 1 hour ago, ragasto said: Ko se beše od njih svojevremeno zaneo pa zagrlio Pantelu na nekoj sedeljci? Čini mi se da je bio snimak... Verovatno još ima traume od tog događaja,ne može da objasni sebi šta ga je snašlo ,tušira se triput dnevno zabrinut za svoju muškost
Recommended Posts