zorglub Posted April 30 Posted April 30 11 hours ago, napadaj said: puna kola koleginica Čisto da flex ne prođe nezapaženo. 1 1
Ras Posted May 10 Posted May 10 The New Rolls-Royce Culinan Looks Like a Stormtrooper (msn.com) Odličan naslov! 1
jms_uk Posted May 16 Posted May 16 Novi Audi Q3 uskoro i kod vas! (uslikao u Lajpcigu pre 10ak dana) 1
Roger Sanchez Posted May 18 Posted May 18 Vozio sam danas (test drive kobajagi he he) Wankelaru, više o tome sjutra
Lancia Posted June 22 Posted June 22 Bukvalno ne bih razmisljao 2 sekunde, kad bih danas kupovao auto i naravno kad bih imao kintu. Dobar komentar u prilogu videa, 'mini Urus'. btw, Thomas je bez premca najbolji tip kad su ove test prezentacije kola u pitanju. 1
nesha taxista Posted July 1 Author Posted July 1 (edited) Veoma lep auto. Šteta što se više neće praviti sa onim Audijevim motorom od 2,5 litra. No, zato će biti u ponudi i sa novim hibridnim pogonom s kojim će kažu moći da ide i preko 100 kilometara samo na struju. Edited July 1 by nesha taxista 1
Lancia Posted July 1 Posted July 1 1 minute ago, nesha taxista said: Veoma lep auto. Šteta što se više neće praviti sa onim Audijevim motorom od 2,5 litra. No, zato će biti u ponudi i sa novim hibridnim pogonom s kojim će kažu moći da ide i preko 100 kilometara samo na struju. Jos uvek nije odluceno, da ili ne Ja verujem da hoce, ako prodaja i dalje bude dobra kao ranije. U principu Cupra ima problem da aktivira i prodaju ostalih modela, ali oni su uglavnom na struju, a trenutno bas i nije najbolji momenat, negde je krenulo opasno da skripi kod svih proizvodjaca. E sad da li ce VW dati zeleno svetlo Cupri da izadje jos sa nekim modelom koji pokrece SUS ili hibrid, ke vidimo, uglavnom imaju pravac, Golf se vratio na prvo mesto u prodaji u Evropi. 1
radisa Posted July 2 Posted July 2 4 minutes ago, Lancia said: Evo ti @radisa kad ti dosadi Tojota Uf imam ja nešto bolje, ali, za sad nema u Srbalja, možda bude za par godina :( 1
Recommended Posts