fikret selimbašić Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 (edited) On 1/10/2018 at 1:16 PM, James Marshall said: ovaj dodatak ja stvarno ne znam otkud, potpuno uskurac, ali je baš kemp a meni je ovo jedna od najdražih pjesama, pogotovo izvođenje Ede Ljubića. Ima snimak iz filma "Posljednji skretničar uzanog kolosijeka", mislim da sam kačio to, ali neko je ukinuo taj isječak, ostalo nam je samo da tražimo u filmu, evo ga na tačno 40:00 Dodatak mi izgleda kao da su ga imali ko zna gdje i kad snimljenog a prostora za urezat ostalo na ploči pa zato ovako izgleda i zvuči. Kakvog sve blaga ima u ovim tv filmovima i dramama upakovanog. Gospodin Kopecki mi je nabolji Edo. Edited January 12, 2018 by fikret selimbašić
James Marshall Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 ovo mi je zemara, inače nismo kraj poznat po nekom velikom broju pjevača (svaka čast Zilhi), ali ovaj dobri čovjek (znamo se lično) je baš onako old skul priča, odličan reprezent tog talasa sedamdesetih
Pera Zeka Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Ja sam voleo da cujem "Sreo sam je u malom kaficu"
makaronee Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 prastajte neukom, ali ima li i koja je piesma cela molska, sve do jedne dramaticne i kratke promene u dur, u refrenu? zenski glas, ponajpre srbijanski melos, produkcija '80-tih. cuo sam je u noc na 14/01, srpski radio podgorica, oko 23h.
makaronee Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 3 hours ago, James Marshall said: Rubato ili u nekom posebnom ritmu? vrlo malo rubata, glas je u tesaturi gordane stojicevic, npr.
James Marshall Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 On 4.2.2016. at 12:39 AM, Pera Zeka said: Bako i Milena...jedna verzija Boskiceve Oprosti mi mila, sa malo izmenjenim tekstom On 4.2.2016. at 12:42 AM, James Marshall said: Ahahaha, ovo mi je tražio rođak da mu poskidam akorde, na šta sam mu rekao da je to praktično nemoguće, bar od ove verzije, čistu sam mu poslao bez problema, ali ovo Bakovo manuš ludilo, teško možeš i napisano da odsviraš ako nisi crni pa si navikao da svaku dobu mijenjaš akord Već smo diskutovali ovo, nije loša Milena ali Bako ovdje jede ovu gitaru
Pera Zeka Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Sta je skola x ciganski touch. A uz ovo bih sebi mogo da izvadim oko bez anestezije! Ja se secem na taj slow beat.
Dark Wader Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Red je da ostanu ovde... ovako u kompletu... iz nekog lepšeg nepovratnog vremena...
Recommended Posts