Milogled Bluff Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Prokletstvo nad prokletstvima! U Reci gospoda muzicari ne sviraju narodnjake. Uopste, ni mito ne pomaze. Jednostavno nemaju to na repertoaru. Ne znam ko je i gde nasao tu grupu slucajnih prolaznika da nam pokvari zabavu. Ustvari znam gde, verovatno u krugu dvojke. To su oni sto se gnusaju narodnjaka i svega sto bi ih moglo povezati sa prostim pukom. E pa, nek mi se obilno napuse kurca u to ime. U praksi to znaci da nisam mogao cuti ovo https://www.youtube.com/watch?v=C8t5zxVhE18 Ni ovo https://www.youtube.com/watch?v=07SMXaNR3Ik A, sto je najgore, ni ovo
Milogled Bluff Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 I sad sta cemo kolega i ja, odemo kod Ciksona, posto je to jedino mesto u blokovima koje radi nedeljom u 1 ujutru. To je kafana za koju mogu mirne duse reci da sam ostavio mladost i najbolje godine u njoj.Tu sam pravio momacko vece. To je kafana u kojoj sam slavio sve bitne pobede Partizana kad smo bili institucija u evropskim okvirima, a ne bedna vreca govana kao sad. To je mesto na kom sam zaspao za stolom kad smo 2010. dobili Makabi u 4. utakmici i otisli na F4 u Parizu. Pa su me dva drugara iz kraja slucajno zatekla tu kako lezim, probudila me, i onda smo nastavili da pijemo kao da se nista nije desilo. To je mesto gde je bivsi robijas mogao da me izbusi kao kurvu iz Padinske Skele, mene i kuma mi, jer smo izigravali heroje i branili konobaricu od pijanih agresivnih gostiju. Nekih godinu dana kasnije sam se sa tim istim likom zapio kao da smo najrodjeniji, naravno na tom istom mestu. Svasta se tu izdesavalo tokom tih 5-6 godina zakasnele adolescencije. I sad da me neko pita zasto sam tamo ostavio pola decenije zivota, ne bih znao da odgovorim, ali znam da bih rado sve to ponovio.
Milogled Bluff Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Ovo je ipak hit decenije, da ne kazem generacije https://www.youtube.com/watch?v=EXt-C_37_PE
Pera Zeka Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 @ Milogled Jbg, naiso si sinoc na Big deal band. Fantasticni muzicari i odlicni pevac i pevacica, al beskompromisni, samo pop i rok...a pevac jos sa juga Srbije, pa gde ce mu dusa!?
Milogled Bluff Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Da, odlicno sviraju ali poserem im se u repertoar Btw, vrlo lose se osecam. Sad sam dosao na posao. Ne znam ni sto sam dolazio koji kurac
James Marshall Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 povratak pravim vrijednostima ne znam koliko sam puta pregledao ove snimke sa sijela ili iz ove emisije Bako ima tipa 16-17 godina na ovom snimku, cijepa kao nezdrav, godinu dvije nakon ovoga ga upoznamo u nekoj kafančugi u Zemunu gdje nam je svirao Bumbarov let na basprimu u tri ujutro, kasnije smo nastupali zajedno jednom negdje u CG, uzesmo dobru lovu, jer njegova ekipa ne pjeva, trebali su pjevača
James Marshall Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 koliko je meni njegov stil fenomenalan, ja to opisati ne mogu
fikret selimbašić Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 18 hours ago, James Marshall said: koliko je meni njegov stil fenomenalan, ja to opisati ne mogu Fala ti na ovome. Dugo sam se pitao ko pjeva Oj Kaduno u ustaškom slikopisu iz '43. korištenom u Zafranovićevom Zalasku stoljeća. A onda to i iskopam Kakvi stihovi Ispiću ti oka oba ta dva crna hladna groba Udala se bula za Mađara da ne posti turskog ramazana.
James Marshall Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 On 3.1.2018. at 7:02 PM, fikret selimbašić said: Fala ti na ovome. Dugo sam se pitao ko pjeva Oj Kaduno u ustaškom slikopisu iz '43. korištenom u Zafranovićevom Zalasku stoljeća. A onda to i iskopam Kakvi stihovi Ispiću ti oka oba ta dva crna hladna groba Udala se bula za Mađara da ne posti turskog ramazana. ovaj dodatak ja stvarno ne znam otkud, potpuno uskurac, ali je baš kemp a meni je ovo jedna od najdražih pjesama, pogotovo izvođenje Ede Ljubića. Ima snimak iz filma "Posljednji skretničar uzanog kolosijeka", mislim da sam kačio to, ali neko je ukinuo taj isječak, ostalo nam je samo da tražimo u filmu, evo ga na tačno 40:00
Recommended Posts