Jump to content
IGNORED

Nemačka

Parsons

Recommended Posts

Posted

Ja najvise vidjala Irance

Posted

to u Minkenu možda.mene je u jednom manjem mjestu vozila zgodna švabica taksistkinja :naughty:mada je vozila buljavu mečku, kao da je iz Srbije

• 4 weeks later...
Posted

Da li je neko uspeo da se resi GEZ-a, ili je cuo za neki primer? Ranije smo placali samo radio, sad naravno kao i svi od skora moramo sve, a niti imamo TV, niti gledamo, osim sto zena jednom mesecno odgleda tatort online (ni toliko u stvari).To sto sam student im navodno ne znaci puno, jer ne primam bafoeg.

Posted

vikipedija kaze " Künftig werden nur Taubblinde sowie Empfänger von Blindenhilfe nach § 72 SGB XII vollständig von der Zahlung des Rundfunkbeitrages befreit.[14][15]"sto ce reci - mrka kapamada je meni ovo nepravda - gluvonemi i slepi mogu da slusaju radio, a ko klati treba i da plati!

Posted

Ma ok. Mogu da se oslobode i studenti... ali samo oni koji primaju pare za studiranje! :lol: . Divan sistem. Mada i to je ok, ali ja sam izgleda u svakoj situaciji njihov granicni slucaj. Poslace zena da sam student i da je ona na porodiljskom, pa se mozda i smiluju. Znajuci njihova topla birokratska srca, ocekivanja su mi svakako velika.BTW jesu u pravu, svako ko ima komp moze da gleda i TV danas to sve stoji, ali svejedno bi mi bilo milije da placam 5e po satu i opet bi ustedeli makar 100e godisnje. Izbacio sam TV iz sobe pre minimum 5 godina and I never looked back.

Posted

ja znam samo za neke koji se nikad nisu ni prijavili za glupi GEZono, stizale im uredno pozivnice, oni ignorisali, i to je bilo toja bila naivna pa se prijavila i uredno plaćala radio do skoroa sada jeste nešto čudno stiglo i ništa ne razumem osim toga da moram da platim :mellow:

Posted

Od oktobra valjda mora da se placa, uz obrazlozenje da svi danas imaju internet. A stream postoji za dzabe itsl.

Posted

ako se dobro secam - obrazlozenje je da je ovako jednostavnije, i bolje za nas korsnike kao svi oni (nesumnjivo brojni ;) ) sto su placali pretplate za 3 televizora, 5 radio prijemnika, internet, i auto-radio sada placaju samo 1 pretplatudakle, ovako je zapravo jeftinije! :-O

Posted (edited)

kako je to romantično!inače ono što rekoh da znam samo neke koji se nisu ni prijavili rekoh u smislu da samo za takve znam da su "uspeli da ih se reše"svi ostali koji su se prevarili kao ja pa prijavili a posle pokušavali da otkažu -- nisu uspeli, uvek bi stiglo nekakvo logično objašnjenjetako da sam ja zaključila da se GEZa možeš osloboditi samo ako umrešili eventualno ako se iseliš iz D (eventualno :P)

Edited by Amelija
  • 2 weeks later...
Posted

ajmo nemci berlineri, gde je ok zivot za porodicu sa detetom, tj. koje bi mi kvartove grada preporucili?

Posted
ajmo nemci berlineri, gde je ok zivot za porodicu sa detetom, tj. koje bi mi kvartove grada preporucili?
:ziga:
Posted

de, de, samo polako, jos je to 1 neizvesnos'

Posted

nemoj da ureknes.ja idem na minimum 2 nedelje u junu na neki schulung, koji ce, gle cuda, biti kad i koncert neil younga ;)

Posted

ma i ne lozim se puno, lepo je meni i ovde, nego samo da budem spreman ako bude trebalo brzo da se reaguje :)

Posted

eeeeeeeeeee!billy, khm, khm, kašljuc, znaš već svearame, koliko je beše dete i šta ga zanima?da li je bolje miran kraj, priroda i tako to, ili je već bitno da je neki centar, akcija, zbivanje?