Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nemačka

Featured Replies

pa verovatno da je to, ali jebenih 5 minuta?više ćeš da drndaš ventile i ceo sistem gaseći ih na nulu i paleći ponovo posle 5 minuta nego što ćeš da uštediškao što rekoh da je sat vremena ili više razumela bih

• Replies 2.1k
  • Views 185.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Desmond Bojčinski
    Desmond Bojčinski

Nema šta puno da se priča, nije prošlo ni tri meseca. Inače Nemačka je , Štutgart mi je najbliži veliki grad a mi smo u gradiću od 15k stanovnika. Po dogovoru klinika nam je rešila stan po subvencioni

• Super je Njemacka, u Minhenu manja guzva na ulicama nego u Mitrovici, da ne pominjem Novi Sad i Beograd koji su jezivi. Jeste da su ljudi ubijeni u pojam maksimalno i da svi deluju ko zombiji ali moga

• U Dizeldorfu je sedište eparhije, idi da pozdraviš vladiku Grigorija i zahvališ mu što je rekao da je ok vežbati jogu a ostatak spc:  joga - ne nikako, pilates da Možete i da se slikate zajedno i ozbi

Posted Images

mozda ce vise svezeg vazduha uci za tih 5 minuta, ako se ne mesa sa onim toplim od grejanja. ja recimo radim obrnuto, kad nesto otvorim onda pojacam grejanje :D

Ima, Rasko Katic.Sent from my cigla using Tapatalk
:lolol:

kontam da ljudi vole da stede, cak i ako to bas nema puno smisla. secam se vesti od pre nekoliko godina u kojoj su u Nemackoj uputili molbu gradjanima da ne stiskaju stedljivo dugme na vodokotlicu, posto tako smanjuju kolicinu vode u sistemu sto dovodi do ostecenja cevi. inace Nemacka je u jednom izvestaju o stanju vodotokova u svetu nazvana "oazom" i zemljom koja pokazuje, od industrije pa do domacinstava, "izvanrednu brigu za ocuvanje vodenih resursa".

u prevodu, retko se kupaju :lolol:

• 2 weeks later...
  • Author

jel ima neki dobar forum za strance u nemackoj?bese neki davno, ali nikako ne mogu da ga nadjem.

Ima onaj beateuhse ili kako se već zvaše...

• Author
Ima onaj beateuhse ili kako se već zvaše...
bato pukla je beata zar nisi cuo?beateuse i u svoje kljusehvala arame

Meni niko ništa ne govori. Nalazimo se u informatičkom bumu, a svako je svakome stranac...

• 2 months later...

postoji li taksista u D a da nije Turčin?

postoji li taksista u D a da nije Turčin?
ima u minhenu dosta arapa taksista, ako ti treba :)

ta ne treba mi :-), nego čista radoznalostmislim da sam dosad naletela na 1 (slovima: jednog) koji mislim da nije bio Turčin (nego čak štaviše™ Nemac)

• Author

cesto koristim taksi, ima jedno 50% nemaca

Da, i ja sam viđao svakave fele, od Talijana preko Marokanaca do naših. Ali Nemci uopšte nisu nikakva retkost. Ali opet, Parsons i ja smo Badenci.