Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nemačka

Featured Replies

ni jedno ni drugo, sve vrlo ocekivano :)ja ocekujem da ce SPD ipak prihvatiti koaliciju. mislim, ako im uopste bude nudjena. ono sto mene najvise zanima ne uspevam jos nigde da pronadjem - broj ljudi koji nisu glasali ili su crtali kurcice po listicu, a navodno je u velikom porastu. doduse, nisam se bas ni ubio trazeci, sportova raznih ima veceras :)
mislim da ces to naci tek posle zvanicnih rezultata, ovo je jos uvek hochrechnung a ona se, mislim, ne bavi takvim sitnicama.
  • Replies 2.1k
  • Views 185.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Desmond Bojčinski
    Desmond Bojčinski

Nema šta puno da se priča, nije prošlo ni tri meseca. Inače Nemačka je , Štutgart mi je najbliži veliki grad a mi smo u gradiću od 15k stanovnika. Po dogovoru klinika nam je rešila stan po subvencioni

• Super je Njemacka, u Minhenu manja guzva na ulicama nego u Mitrovici, da ne pominjem Novi Sad i Beograd koji su jezivi. Jeste da su ljudi ubijeni u pojam maksimalno i da svi deluju ko zombiji ali moga

• U Dizeldorfu je sedište eparhije, idi da pozdraviš vladiku Grigorija i zahvališ mu što je rekao da je ok vežbati jogu a ostatak spc:  joga - ne nikako, pilates da Možete i da se slikate zajedno i ozbi

Posted Images

neki tip za Heidelberg, studgartsta videti malo vremena tri veceri i jedno popodne

• 2 months later...
  • Author

100 godina od rodjenja willy brandt-a:tito-in-brandt.jpg

Edited by Parsons

Jel mi treba pasos ili mogu i s boravisnom da prodjem ako se slucajno nadjem u Ceskoj?

sboravisnom

Pa zar ti nije boravišna zalepljena u pasoš? :huh:

meni bome nije

Jok, od 2011. su plasticne s cipom. Elem, nasao sam da ne moze. Sta passersatz (pise na njoj) onda u praksi znaci, pitaj boga, ali nije vazno. Ionako nisam zalutao.

• 2 weeks later...

da li neko zna gde se nalazi porodiliste u nemackoj u cijem dvoristu zive srne?

pa u nemackoj

...

• Author

moze li jos neka informacija?ja bih skoro mogao da se kladim da postoji vise tacnih odgovora, poznavajuci nemce.

pa daj 1, sad i mene zanima :(