Amelija Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 pa verovatno da je to, ali jebenih 5 minuta?više ćeš da drndaš ventile i ceo sistem gaseći ih na nulu i paleći ponovo posle 5 minuta nego što ćeš da uštediškao što rekoh da je sat vremena ili više razumela bih
Aće Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 mozda ce vise svezeg vazduha uci za tih 5 minuta, ako se ne mesa sa onim toplim od grejanja. ja recimo radim obrnuto, kad nesto otvorim onda pojacam grejanje :D
Dr Arslanagić Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ima, Rasko Katic.Sent from my cigla using Tapatalk
Аврам Гојић Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 kontam da ljudi vole da stede, cak i ako to bas nema puno smisla. secam se vesti od pre nekoliko godina u kojoj su u Nemackoj uputili molbu gradjanima da ne stiskaju stedljivo dugme na vodokotlicu, posto tako smanjuju kolicinu vode u sistemu sto dovodi do ostecenja cevi. inace Nemacka je u jednom izvestaju o stanju vodotokova u svetu nazvana "oazom" i zemljom koja pokazuje, od industrije pa do domacinstava, "izvanrednu brigu za ocuvanje vodenih resursa".
Parsons Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 jel ima neki dobar forum za strance u nemackoj?bese neki davno, ali nikako ne mogu da ga nadjem.
aram Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ja znam samo ovaj http://www.toytowngermany.com/forum/ajd kacite ako ima jos neki, i mene zanima
Razzmatazz Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ima onaj beateuhse ili kako se već zvaše...
Parsons Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Ima onaj beateuhse ili kako se već zvaše...bato pukla je beata zar nisi cuo?beateuse i u svoje kljusehvala arame
Razzmatazz Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Meni niko ništa ne govori. Nalazimo se u informatičkom bumu, a svako je svakome stranac...
Ros Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 postoji li taksista u D a da nije Turčin?ima u minhenu dosta arapa taksista, ako ti treba :)
Amelija Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ta ne treba mi :-), nego čista radoznalostmislim da sam dosad naletela na 1 (slovima: jednog) koji mislim da nije bio Turčin (nego čak štaviše Nemac)
Parsons Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 cesto koristim taksi, ima jedno 50% nemaca
Razzmatazz Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Da, i ja sam viđao svakave fele, od Talijana preko Marokanaca do naših. Ali Nemci uopšte nisu nikakva retkost. Ali opet, Parsons i ja smo Badenci.
Recommended Posts