November 23, 201212 yr pa verovatno da je to, ali jebenih 5 minuta?više ćeš da drndaš ventile i ceo sistem gaseći ih na nulu i paleći ponovo posle 5 minuta nego što ćeš da uštediškao što rekoh da je sat vremena ili više razumela bih
November 23, 201212 yr mozda ce vise svezeg vazduha uci za tih 5 minuta, ako se ne mesa sa onim toplim od grejanja. ja recimo radim obrnuto, kad nesto otvorim onda pojacam grejanje :D
November 23, 201212 yr kontam da ljudi vole da stede, cak i ako to bas nema puno smisla. secam se vesti od pre nekoliko godina u kojoj su u Nemackoj uputili molbu gradjanima da ne stiskaju stedljivo dugme na vodokotlicu, posto tako smanjuju kolicinu vode u sistemu sto dovodi do ostecenja cevi. inace Nemacka je u jednom izvestaju o stanju vodotokova u svetu nazvana "oazom" i zemljom koja pokazuje, od industrije pa do domacinstava, "izvanrednu brigu za ocuvanje vodenih resursa".
December 3, 201212 yr Author jel ima neki dobar forum za strance u nemackoj?bese neki davno, ali nikako ne mogu da ga nadjem.
December 3, 201212 yr ja znam samo ovaj http://www.toytowngermany.com/forum/ajd kacite ako ima jos neki, i mene zanima
December 3, 201212 yr Author Ima onaj beateuhse ili kako se već zvaše...bato pukla je beata zar nisi cuo?beateuse i u svoje kljusehvala arame
December 3, 201212 yr Meni niko ništa ne govori. Nalazimo se u informatičkom bumu, a svako je svakome stranac...
February 24, 201312 yr postoji li taksista u D a da nije Turčin?ima u minhenu dosta arapa taksista, ako ti treba :)
February 27, 201312 yr ta ne treba mi :-), nego čista radoznalostmislim da sam dosad naletela na 1 (slovima: jednog) koji mislim da nije bio Turčin (nego čak štaviše Nemac)
February 27, 201312 yr Da, i ja sam viđao svakave fele, od Talijana preko Marokanaca do naših. Ali Nemci uopšte nisu nikakva retkost. Ali opet, Parsons i ja smo Badenci.