Shan Jan Posted October 27 Posted October 27 18 minutes ago, Miki_belavista said: cene u bgu su teski apsurd! Ne samo u Beogradu, ja se nisam salio za Siljegovac. I kapiram ovo sto @Venom prica za investiciju ali ja bih ozbiljno razmislio, ako zelim da dizem porodicu a mogu da radim tu, da pazarim onako nesto za sebe.
zorglub Posted October 27 Posted October 27 2 hours ago, Desmond Bojčinski said: U koji god koordinatni sistem ubacim priču, logika šlajfa. Možda klauzula uključuje navijanje za Energie Cottbus ili B1 gornjolužičkog, tako nešto? Pitaj jel' može da se spusti još malo ako je kupac vozio Wartburga? 1
zorglub Posted October 27 Posted October 27 19 hours ago, Ros said: eno na malom ostrvu na Chiemsee grob Alfreda Jodla. ko hoće može da poseti 😇 Ja hteo zbog dvorca natürlich, sad hoću zbog dvorca i da se istovarim na porodičnu grobnicu.
Moonwalker Posted October 27 Posted October 27 (edited) 20 minutes ago, Shan Jan said: Ne samo u Beogradu, ja se nisam salio za Siljegovac. I kapiram ovo sto @Venom prica za investiciju ali ja bih ozbiljno razmislio, ako zelim da dizem porodicu a mogu da radim tu, da pazarim onako nesto za sebe. Nema (dovoljno) privrede. To im je problem i tu se ovis sa zapada najstrasnije zajebali. Doduse i mentalitet im bas nije poslovan, isuvise krut. Zato im mladi koji su ambuciozniji ne ostaju. Sta kad napuni 18? Goerlitz (na samoj granici sa Poljskom) je lep, stari grad i lep za mlade porodice (parkovi i tako to). Mnogo praznih nekretnina na nemackoj strani. Kad smo kod neta, pre par godina su u delu imali 3G pokrivenost. U Srbiji je Telenor napravio bolju mrezu. Verujem da je sad bolje, sta vise provericu uskoro. Ali nije mogao mejl da se procita u kolima. Predjes na poljsku stranu sve rad i sve moze (platne kartice). Na nemackoj radile samo nemacke debitne, morali da se misli o kesu. Moje zapazanje kao nekoga sa strane. Lepo za zivot na oko, ali nema mnogo mladih. Tako da kontam sta Venom pise. Nema dovoljno aerodroma sa internacionalnim letovima. Berlin, Lajpcig i Drezden. Ne znam za Jenu, ona je univerzitetski grad od davnina. Edited October 27 by Moonwalker 4 1
Ros Posted October 28 Posted October 28 4 hours ago, zorglub said: Ja hteo zbog dvorca natürlich, sad hoću zbog dvorca i da se istovarim na porodičnu grobnicu. porodicna grobnica je na manjem ostrvu Fraueninsel 1
Behemoth Posted October 28 Posted October 28 @Venom Hvala puno na svim informacijama. Trebalo bi u narednih par nedelja da odemo tamo, pa ću dogovoriti sastanak sa par izvođača, čisto da pogledaju i kažu šta sve mora da se radi i kad. Moja žena više ide na tu varijantu da proda kuću, ja bih prvo da proverimo sve opcije, pa onda da prelomimo.
Paul Gompitz Posted October 28 Posted October 28 Ako renoviras, prvo ti treba projekat. Pogotovo ako nisi prisutan dok se radi. 1 1
x500 Posted October 28 Posted October 28 1 hour ago, Behemoth said: Moja žena više ide na tu varijantu da proda kuću, ja bih prvo da proverimo sve opcije, pa onda da prelomimo Imas opcije, recimo da izdas kucu na krevet. To obicno treba gradj radnicima, cena je od 250 do 400 eur po krevetu. I kapacitet je 6 ljudi na jedno kupatilo. Ugovor pravis na 6+ meseci da izbegnes pdv/MwSt. Imas troskove oko grejanja, struje i sl. Druga opcija, ponudis gradu kao stan za socijalni smestaj. Ima prostora za mnogoljudnu porodicu iz Afganistana ili Somalije. Grad ti placa zakup, a komsije ti "verbalno opste sa blizom i daljom familijom". 2
Miki_belavista Posted October 28 Posted October 28 21 hours ago, Shan Jan said: Ne samo u Beogradu, ja se nisam salio za Siljegovac. I kapiram ovo sto @Venom prica za investiciju ali ja bih ozbiljno razmislio, ako zelim da dizem porodicu a mogu da radim tu, da pazarim onako nesto za sebe. pogeldaj Spaniju,ako mislis kao investiciju. 1
Recommended Posts