May 13, 2024May 13 24 minutes ago, Milosh76 said: Od Novente di Piave do BG 728km, 7h voznje. Ukupno presao oko 3700km 😁 Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj.
May 13, 2024May 13 On 12. 5. 2024. at 16:21, Milosh76 said: @Serena gde sam? 😁 I svi ostali, naravno. Izvini promaklo mi pitanje, a svakako ne boh znala odgovor bez guglanja. Klara pobedila Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo?
May 13, 2024May 13 5 minutes ago, Luther said: Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj. Jos ja razmisljam zasto meri od Novente di Piave
May 13, 2024May 13 12 minutes ago, Luther said: Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj. I shoping i povoljan hotel, taman da se presece vracanje kuci. Uvek u maju idemo 1+8+1, ovaj put 1+5+3+1 9 minutes ago, Serena said: Izvini promaklo mi pitanje, a svakako ne boh znala odgovor bez guglanja. Klara pobedila Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo? Nisam, gledao sam iz daleka 😁
May 16, 2024May 16 On 13. 5. 2024. at 22:22, Serena said: Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo? Funfact za Tre Cime / Drei Zinnen: planinarski dom naspram Tre Cime (Rifugio Locatelli, tamo gde je najlepši zalazak sunca na svetu - potpisujem) imao svojevremeno kuvara iz Šri Lanke koji je bio oduševljen činjenicom da smo iz Srbije i počeo da priča na relativno tečnom srpskom (sa jasnim bosanskim akcentom).
May 16, 2024May 16 33 minutes ago, barrcode said: Funfact za Tre Cime / Drei Zinnen: planinarski dom naspram Tre Cime (Rifugio Locatelli, tamo gde je najlepši zalazak sunca na svetu - potpisujem) imao svojevremeno kuvara iz Šri Lanke koji je bio oduševljen činjenicom da smo iz Srbije i počeo da priča na relativno tečnom srpskom (sa jasnim bosanskim akcentom). fun fact, bio sam tamo pre jedno 10 godina, radili su neki bosanci. možda tj vrv su se preklopili
June 30, 2024Jun 30 Kad je pre par godina na jednoj svadbi u Bosni zet procao da je Bosna ista Kalabrija nisam bas verovao. Kolicina rupa, smeca pored puta i izgled raspalih i nikada dovrsenih kuca ipak nadomestaju neverovatnom ljubaznoscu i pogotovo odnosom prema deci. A i paradajz je opet paradajz. Vidi se Stromboli sa plaze.
June 30, 2024Jun 30 obavezno probaj picu sa pomfritom i seckanim viršlama, i to je prilično bosanski od onog što nije bosansko preporučujem brioš sa sladoledom od pistaća i vanilije za večeru
July 3, 2024Jul 3 Došao sam da gledam Il palio di Siena juče: da bi baš pred samu trku pala kiša. Sad moram ponovo do Sijene pošto će danas trčati, a najavljena je opet kratka kiša danas nekad u toku dana. Ako bar bude manja gužva danas i ako kiša promaši start možda i bude sve ok. Inače mi rekoše da je prvi put u istoriji otkazana trka zbog kiše iako je 9 od 10 konja stalo ispred konopca.
July 3, 2024Jul 3 Danas opet otkazana zbog kiše. Još pratim vesti ceo dan i ubeđuju da će sve biti po planu iako je bilo očigledno da je vreme još gore nego juče. Što bi rekao ovaj sa slike: "Nisam ni moro da idem. Sve sam znao." Sad bih morao da promenim plan putovanja da bih išao opet sutra, ali nije isključeno. Sutra bar najavljuju ceo dan sunčan.
July 3, 2024Jul 3 Idi obavezno, da pricas nama koji ne mozemo da gledamo uzivo... dokumentuj pa objavi