Milosh76 Posted May 13 Posted May 13 Od Novente di Piave do BG 728km, 7h voznje. Ukupno presao oko 3700km 😁 1
Luther Posted May 13 Posted May 13 24 minutes ago, Milosh76 said: Od Novente di Piave do BG 728km, 7h voznje. Ukupno presao oko 3700km 😁 Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj. 2
Serena Posted May 13 Posted May 13 On 12. 5. 2024. at 16:21, Milosh76 said: @Serena gde sam? 😁 I svi ostali, naravno. Izvini promaklo mi pitanje, a svakako ne boh znala odgovor bez guglanja. Klara pobedila Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo?
Serena Posted May 13 Posted May 13 5 minutes ago, Luther said: Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj. Jos ja razmisljam zasto meri od Novente di Piave 1
Milosh76 Posted May 13 Posted May 13 12 minutes ago, Luther said: Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj. I shoping i povoljan hotel, taman da se presece vracanje kuci. Uvek u maju idemo 1+8+1, ovaj put 1+5+3+1 9 minutes ago, Serena said: Izvini promaklo mi pitanje, a svakako ne boh znala odgovor bez guglanja. Klara pobedila Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo? Nisam, gledao sam iz daleka 😁
barrcode Posted May 16 Posted May 16 On 13. 5. 2024. at 22:22, Serena said: Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo? Funfact za Tre Cime / Drei Zinnen: planinarski dom naspram Tre Cime (Rifugio Locatelli, tamo gde je najlepši zalazak sunca na svetu - potpisujem) imao svojevremeno kuvara iz Šri Lanke koji je bio oduševljen činjenicom da smo iz Srbije i počeo da priča na relativno tečnom srpskom (sa jasnim bosanskim akcentom). 1
Eleniko Posted May 16 Posted May 16 33 minutes ago, barrcode said: Funfact za Tre Cime / Drei Zinnen: planinarski dom naspram Tre Cime (Rifugio Locatelli, tamo gde je najlepši zalazak sunca na svetu - potpisujem) imao svojevremeno kuvara iz Šri Lanke koji je bio oduševljen činjenicom da smo iz Srbije i počeo da priča na relativno tečnom srpskom (sa jasnim bosanskim akcentom). fun fact, bio sam tamo pre jedno 10 godina, radili su neki bosanci. možda tj vrv su se preklopili 1
bags Posted June 30 Posted June 30 Kad je pre par godina na jednoj svadbi u Bosni zet procao da je Bosna ista Kalabrija nisam bas verovao. Kolicina rupa, smeca pored puta i izgled raspalih i nikada dovrsenih kuca ipak nadomestaju neverovatnom ljubaznoscu i pogotovo odnosom prema deci. A i paradajz je opet paradajz. Vidi se Stromboli sa plaze. 1
Eleniko Posted June 30 Posted June 30 obavezno probaj picu sa pomfritom i seckanim viršlama, i to je prilično bosanski od onog što nije bosansko preporučujem brioš sa sladoledom od pistaća i vanilije za večeru 1
Zeleni sto Posted July 3 Posted July 3 Došao sam da gledam Il palio di Siena juče: da bi baš pred samu trku pala kiša. Sad moram ponovo do Sijene pošto će danas trčati, a najavljena je opet kratka kiša danas nekad u toku dana. Ako bar bude manja gužva danas i ako kiša promaši start možda i bude sve ok. Inače mi rekoše da je prvi put u istoriji otkazana trka zbog kiše iako je 9 od 10 konja stalo ispred konopca. 2 1
Zeleni sto Posted July 3 Posted July 3 Danas opet otkazana zbog kiše. Još pratim vesti ceo dan i ubeđuju da će sve biti po planu iako je bilo očigledno da je vreme još gore nego juče. Što bi rekao ovaj sa slike: "Nisam ni moro da idem. Sve sam znao." Sad bih morao da promenim plan putovanja da bih išao opet sutra, ali nije isključeno. Sutra bar najavljuju ceo dan sunčan. 2
stajebrebilo Posted July 3 Posted July 3 Idi obavezno, da pricas nama koji ne mozemo da gledamo uzivo... dokumentuj pa objavi 1
Recommended Posts