Filozof manijak Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Sve je to ok, samo me zanima zašto se isto ne dešava i poslednjih osam godina? Jagma je i dalje tu, i to još gora. Raznorazni Vulini, Kokeze, Sline i ostali bašibozuk s dna kace vedri i oblači. Politička ubistva se ponovo vratila u modu Niko se ne žrtvuje za opšte dobro, nego samo jagma za pare i fondove. Pa onda raznorazne Nevolje, Mutavi i Radojičići koji su uvedeni u mejnstrim. pa Bler i Šreder na obljetnicama bombardovanja... Kakvo je stanje zdravstvenog sistema, koliko je ljudi umrlo zbog nefunkcionisanj istog? U kakvom su stanju današnje demokratske institucije? Kako gospodinu Prosečnom ovo ne zasmeta, kako ga to ne žulja? Da li su Dosmalnlije pogrešile što nisu besomučno ispirale mozak sa televizijskog ekrana i ubeđivale one niščeg duha kako žive u najboljoj državi naSvijet? Ako gospodinu Prosečnom ovako odgovara, onda aferim. Biće prava publika ovoj seriji da setno uzdiše kako smo nekad bili veliki a onda nas DOS uništio. 1 1
radisa Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 9 minutes ago, Filozof manijak said: Sve je to ok, samo me zanima zašto se isto ne dešava i poslednjih osam godina? Jagma je i dalje tu, i to još gora. Raznorazni Vulini, Kokeze, Sline i ostali bašibozuk s dna kace vedri i oblači. Politička ubistva se ponovo vratila u modu Niko se ne žrtvuje za opšte dobro, nego samo jagma za pare i fondove. Pa onda raznorazne Nevolje, Mutavi i Radojičići koji su uvedeni u mejnstrim. pa Bler i Šreder na obljetnicama bombardovanja... Kakvo je stanje zdravstvenog sistema, koliko je ljudi umrlo zbog nefunkcionisanj istog? U kakvom su stanju današnje demokratske institucije? Kako gospodinu Prosečnom ovo ne zasmeta, kako ga to ne žulja? Da li su Dosmalnlije pogrešile što nisu besomučno ispirale mozak sa televizijskog ekrana i ubeđivale one niščeg duha kako žive u najboljoj državi naSvijet? Ako gospodinu Prosečnom ovako odgovara, onda aferim. Biće prava publika ovoj seriji da setno uzdiše kako smo nekad bili veliki a onda nas DOS uništio. Zato što je svima omogućeno da se nadaju da će oni malo da drpe ili bar da motaju kablove... Za osatlo ih, zabole, jer su svi isti™, a oni nisu dali da se drpa tek tako... 1
Jimmy Kowalski Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 1 hour ago, renne said: https://pescanik.net/tvoje-lice-zvuci-poznato-2/ Tacno sam znao da ce i na pescaniku osvanuti ovakva kritika™, doduse ocekivao sam da ce to uciniti sveznajuci Dejan Ilic, ali ga preduhitrio kolega prezimenjak. Jednako nadobudno, pozurio da da sud o seriji posle 2 epizode. Smece od teksta.. 3
ragasto Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 @Filozof manijak Izvukao je gosn prosecni pouku - ako krades neces snositi posledice i cao. A ko nece tako da radi neka slobodno ide u Nemacku, Pantela prva nema nista protiv. I eto nam harmonije. 2
SNARC Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Ako se Mira napatila makar upola koliko u seriji..meni srce na mestu. Seselj-nista..Toma-nista..Dacic-nista..Vulin-nista...Aleka da ne pominjem..Svi su oni u to vreme izgleda gledali svoja, neka druga, posla. Uliks me je lose iznenadio..lik koji glumi Mihajlovica previse ozbiljan za tu ulogu, ovoga sam uvek dozivljavao kao komad budale..Kaja Zutic pokazala zasto nije i nece biti glumica. Dacu im jos koju sansu
Filozof manijak Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Tacno sam znao da ce i na pescaniku osvanuti ovakva kritika™, doduse ocekivao sam da ce to uciniti sveznajuci Dejan Ilic, ali ga preduhitrio kolega prezimenjak. .. Ko je kolega prezimenjak, Vujo?
Jimmy Kowalski Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Pa Dejan Ilic, udarna perjanica pescanika..
namenski Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 2 minutes ago, Filozof manijak said: Sve je to ok, samo me zanima zašto se isto ne dešava i poslednjih osam godina? Mozda zato sto su ondasnji dvadesetogodisnjaci danas u poodmaklim 40-im i sto ih je kao takve malo teze pokrenuti na akcijutm... Em biologija, em se samo budala 2x na isti kamen... Quote Jagma je i dalje tu, i to još gora. Raznorazni Vulini, Kokeze, Sline i ostali bašibozuk s dna kace vedri i oblači. Politička ubistva se ponovo vratila u modu Што ближе зори, то гости бољи... A ubistva tesko da su ikada izasla iz mode... Quote Niko se ne žrtvuje za opšte dobro, nego samo jagma za pare i fondove. Mozda zato sto nikako nema da se pojavi neko da licnim primerom zalegne, pokaze spremnost na zrtvu za opste dobro, a ne bude docekan onim vidi budale... To, knjige starostavne kazu, obicno da rezultat u najmanju ruku toliki da vredi probati... Quote Pa onda raznorazne Nevolje, Mutavi i Radojičići koji su uvedeni u mejnstrim. Naravno, pa i ko bi drugi nego posle svega preostali, a nije tesko zamisliti kakvi su tek ovi sto cekaju da na njih dodje red... Quote pa Bler i Šreder na obljetnicama bombardovanja... Pa kada smo pristali da na jubileju WW1 stojimo u parteru i to kao predstavnici drzave koja je tokom tog rata bila primer za ugled, a da pri tom dignemo dzevu do neba ili demonstrativno napustimo event, da nam Bugari oslobadjaju Beograd u WW2, kada na svakom cosku i u svakoj prilici pisamo po sopstvenoj istoriji, skidamo gace i izvinjavamo se Nemcima sto su nas tukli i vracamo im nepravdom oduzeto ni krivima ni duznima, sta u takvom stanju stvari/duhova fali jednom Bleru ili Srederu... Quote Kakvo je stanje zdravstvenog sistema, koliko je ljudi umrlo zbog nefunkcionisanj istog? U stanju hiberniranom na ruinama sistema pokojne nam drzave, drzi se nekako na njegovim ostacima, bratski potpomognut manipulacijama glede respiratora, vakcina dobijenih na prijateljstvo i bratstvo, sa strukomtm ponizenom i profesionalno i na razne druge nacine, sto ni u kom slucaju nije samo vuciceva zasluga... Trebalo je skidati petokrake, uvoditi veronauke umesto zdravstvene edukacije, mogu ovako do sutra... Quote U kakvom su stanju današnje demokratske institucije? Nikakvom. A i kakvom bi bile, mogle da budu, kada ih je svaka bez izuzetka postmilosevicevska vlast ruinirala, prilagodjavala i koristila za svoje potrebe. U tolikoj meri da je vucic u neku ruku bio prirodna, neizbezna posledica: u iole funkcionalnom zbacivanju SM rezima, taj bi jos uvek sedeo u Zabeli i bavio se poloprivredom... Quote Kako gospodinu Prosečnom ovo ne zasmeta, kako ga to ne žulja? Da li su Dosmalnlije pogrešile što nisu besomučno ispirale mozak sa televizijskog ekrana i ubeđivale one niščeg duha kako žive u najboljoj državi naSvijet? Zulja ga, naravno, ali Srbiju vise zulja cinjenica da politika nije (samo) na TV i ostalim medijima, nego da je politika trebalo da bude nikada sprovedena lustracija, robija za svakog SM funkcionera od nivoa predsednika opstine pa na vise, da ne nabrajam... Quote Ako gospodinu Prosečnom ovako odgovara, onda aferim. Biće prava publika ovoj seriji da setno uzdiše kako smo nekad bili veliki a onda nas DOS uništio. Nije ovo serija za gospodina prosecnog: namenjena je mladjima od 5. oktobra kojima ne vredi, kao sto rekoh, ni pokusavati pricati kako je bilo. I ostacima, srecom bioloski sve manjim, koji SM ne zaboravljaju, ali jos uvek imaju glasacko pravo. I snage da se odvuku do biralista.
Hamlet Strašni Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Vulin je bio u svadji sa JULom, koliko mi se čini. Srs ekipa nije u priči bila direktno...
namenski Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 2 minutes ago, Hamlet Strašni said: Vulin je bio u svadji sa JULom, koliko mi se čini. Srs ekipa nije u priči bila direktno... Ma tada vec, osim najokorelijih, beznadeznih sa njimatm nije bio vise niko... Ostali su se osvrtali gde im je udomiti se. I primali su ih oberucke, sve do pomirenja, igranja basketa, ministrovanja... Umesto strogo nadgledanog bavljenja poljoprivredom ili ucenja nekog korisnog zanata... 1
Ros Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: Vulin je bio u svadji sa JULom, koliko mi se čini. Srs ekipa nije u priči bila direktno... a gljivica se pametno sklonio iz vidokruga. a gde su i sta rade danas percevic, ivkovic i slavica?
namenski Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 1 minute ago, Ros said: a gljivica se pametno sklonio iz vidokruga. a gde su i sta rade danas percevic, ivkovic i slavica? Ja, a i dobra vecina nastm, znamo - gde NISU. Pametnom dosta...
Ros Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 2 minutes ago, namenski said: Ja, a i dobra vecina nastm, znamo - gde NISU. Pametnom dosta... dobro, ja nisam pametan. mene trenutno bas zanima gde JESU
namenski Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 (edited) 11 minutes ago, Ros said: dobro, ja nisam pametan. mene trenutno bas zanima gde JESU Izvini, nisam mislio nista lose, bilo ciju nepametnost ponajmanje, radi se o narodnoj izreci sto, siguran sam znas... Percevic je bio ili do skora bio glavonja, ako ne i vlasnik onoga sto je preostalo od Inex-a, onog ogromnog i glavnog Genex-ovog konkurenta, barem koliko ja znam, ima ovde ljudi koji znaju bolje siguran sam... Ivkovic se, ako mislis na Baneta dao u penzionerisanje, nesto se bese zenio, udavao, tek - dlaka sa glave mu, osim prirodnog celavljenja, nije falila... Ni njemu, ni raznim Bojicima, ni Kurtama ni Murtama, vidi se da smo ih sve pozaboravljali... Da nismo, ne samo mi, ovakvih serijica ne bi ni bilo, niti bi smelo da bude... Edit: jebote, moze li se nize pasti kada danas 1 Vlajko Stojiljkovic i onaj Зоћа sto se bese samoupucao, izgledaju kao moralne gromade.... Edit 2: @Ros da te utesim, uostalom, gde god bili, siguran sam da ne prezivljavaju kopajuci po kontejnerima ili grickajuci minimalnutm penziju... Edited March 31, 2021 by namenski
Recommended Posts