mustang Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) 5 minutes ago, gospa buba said: mene bash zabole koja je. kucna dostava je za dobar dan i dovidjenja pristojno i zdravo, najbolje i dushevna stanja uposlenika da pratimo. ko ce o shalterushama da se stara i da li je gadurama fino, ne vidim da se iskida neko sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Okej. Tvoj manjak empatije svakako ima prednosti, volela bih da i meni preneses btw, ja sam od onih koji svojim dostavljacima tutkaju vodu, keksice i protein bars u ruke i zahvalim se za njihov trud. Znam neke i po imenima, ulazili u kucu da iskoriste wc. Al to sam ja. u prethodnoj zgradi sam imala stocic ispred vrata sa raznim napicima i grickalicama i notom da je za dostavljace i thank you for your service. Edited August 11, 2022 by mustang
gospa buba Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 ...sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
nera Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Neki obracaju paznju na dusevna stanja uposlenika a neki ne. Poenta je i dalje da je decko rizikovao i rizik mu se nije isplatio = sam pao, sam se ubio. Nema sanse da od firme nisu dobili sto uputstva sto neki pravilnik da potpisu oko privatnosti informacija. Da ne ulazim sad u celu diskusiju ojo tih ‘finih’ sto se pretvore u cudoviste cim cuju ne. Posle desetak takvih sa svima pocinjem komunikaciju rezervisano pa lako se prebacim u opusteniji mod ako vidim da je neko ok.
mustang Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 18 minutes ago, gospa buba said: ... sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovako je mnogo bolje.
aram Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 uf. svašta bih sad reko, al' što posle mene da banuju, vidim da se narod zabavlja. Vapade, Vapade... 1 1 1
Sestre Bronte Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 stavi u spojler onda ne mogu da te banuju 1
nenad Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 mustanz being mustanz, move along, nothing to see here.
Vapad Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 43 minutes ago, aram said: uf. svašta bih sad reko, al' što posle mene da banuju, vidim da se narod zabavlja. Vapade, Vapade... Best I can do is Instigation to commit... mogu sa uslovnom da se izvucem? A lepo neko rece pre neki dan....ili jutros, ne secam se... mozda i bolje da se ne doticemo teme.. 1
Sestre Bronte Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 možda nije bio vulgaran, ali nije bio niti bilo šta
Mil@n Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Meni malo krene suza od ovog "ja sad posao više nemam niti mesečne prihode", ok, razumem, al kad tako napiše, zvuči kao poslednji nesposobnjaković koji je na jedvite jade nekog zajebao da dobije posao i neće ga dobiti više nikad.
Sestre Bronte Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 a dobro to su on pasvno agresivni carevi, to sam doktorirao u jednu virmu 3
Frank Pembleton Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Jel on ili ona NVO leve orijentacije?Daj pojasnite mi.... ... Shiit has hit the fan 1
aram Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 15 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel on ili ona NVO leve orijentacije? Daj pojasnite mi.... ne razumeš ti te klasne odnose, idi peri masne plekove… a ne, čekaj ti beše onaj s kloakom? ti nemoj da pereš! 1 1 2
Svemir Zeka Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 30 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel on ili ona NVO leve orijentacije? Daj pojasnite mi.... ... Shiit has hit the fan Mislim da je mustang htela da kaže da je ona adminka ili bar članica ove grupe 1
Recommended Posts