Jump to content
IGNORED

Miroslav Aleksić - silovanja i seksualni napadi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Ovo sve sto se sad pojavljuje je maleni vrh ledenog brega. Neke branse upadljivo cute, kao i polaznici jednog obrazovnog centra.

Posted
2 minutes ago, slepa živana said:

bio je skoro dokumentarac na aldžaziri sa svedočenjima žrtava

Hvala u svakom slucaju - mislim da nemam zivaca to ni da gledam... 

Posted
5 minutes ago, iDemo said:

Hvala u svakom slucaju - mislim da nemam zivaca to ni da gledam... 

jeste mučno. to su sad odrasli ljudi, i to ovih nekoliko koji su hteli da govore, i lepo se vidi kako su najebali u životu.

• +1 1
Posted

I niko (ne od njih nego od njihovih i drugih) se nije nashao da izbroji™ koske kome vec treba da se izbroje... Strashno. 

Posted

Potseti me neki lik na tw na onaj film sa Moniko Beluci - Irréversible  - kaze ona je isla kod psihologa i posle snimanja ne znam ni ja 15+ 25 min scene silovanja... 

Ja sam to gledao al' mi je mnogo jaci utisak ostavila scena kad je njen muz pronasao tog tipa i otpresovao ga o betonski pod aparatom za gasenje pozara... 

Posted (edited)

BLIC

Danijela Štajnfeld: Dala sam audio snimak priznanja mog silovatelja pre tri meseca javnom tužiocu i policiji. Dala sam iskaz i od njih ništa više nisam čula. Sada je na policiji i tužilaštvu. Njih molim vas pitajte, i zbog mene i zbog svih vas!

Edited by klimt
  • +1 1
Posted
9 minutes ago, klimt said:

BLIC

Danijela Štajnfeld: Dala sam audio snimak priznanja mog silovatelja pre tri meseca javnom tužiocu i policiji. Dala sam iskaz i od njih ništa više nisam čula. Sada je na policiji i tužilaštvu. Njih molim vas pitajte, i zbog mene i zbog svih vas!

Voleo bih da mislim da ima bolji razlog za ovo nego da kažem samo "jebeni govnari". Ali nekako sumnjam.

Posted

nisam znala da je isla u tuzbu, mislila sam da je samo pokrenula pricu i digla svest u javnosti

jbt, ima materijalne dokaze o silovanju i nista? mora da je neko mnogo jak

sad treba iskoristiti hajp i nametnuti pritisak javnosti da se to procesuira

Posted
2 minutes ago, InvisibleLight said:

nisam znala da je isla u tuzbu, mislila sam da je samo pokrenula pricu i digla svest u javnosti

jbt, ima materijalne dokaze o silovanju i nista? mora da je neko mnogo jak

sad treba iskoristiti hajp i nametnuti pritisak javnosti da se to procesuira

I ja sam mislio da je samo pustila priču. Drago mi je da je više od toga.

Posted

a taj, koga je Danijela tužila, nije taj Aleksić, nego neko drugi?

Posted
Just now, Filozof manijak said:

a taj, koga je Danijela tužila, nije taj Aleksić, nego neko drugi?

ne, neki producent

Posted

gledam ovu emisiju sa al jazire..... koja strahota i uzas.

• +1 1
Posted

Kad pogledam koliko sve ljudi ima razloga da urla od besa, nemoci, bede..zlostavljani, osiromaseni, silovani, bespomocni pred nezainteresovanim drzavnim aparatom, pred ljudima koje placaju da ih cuvaju i zastite....Ne mogu a da ne pomislim da mi nije toliko lose, sve me je to mahom zaobislo. 

I opet mi nije jasno zasto se toliko malo svi bunimo protiv svega sto nas okruzuje.

Ovo je verovatno najgori i najpotresniji topic na forumu, umorim se citajuci i prosto mi je gadno da udjem ovde.

• +1 7
Posted

Ja sam pitao poznanika novinara još pre ovoga sa Aleksićem što se Štajnfeld "ućutala", on mi rekao :
"Ja koliko znam ona je predala nešto, e da li su joj advokati/tužilaštvo rekli da ne izjavljuje ništa dalje. Spominje se jedno ime ko je taj čovek. "
I ne reče mi ko je...

.... Shiit has hit the fan!