אַף אֶחָד Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Ovo sve sto se sad pojavljuje je maleni vrh ledenog brega. Neke branse upadljivo cute, kao i polaznici jednog obrazovnog centra.
iDemo Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 minutes ago, slepa živana said: bio je skoro dokumentarac na aldžaziri sa svedočenjima žrtava Hvala u svakom slucaju - mislim da nemam zivaca to ni da gledam...
slepa živana Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 5 minutes ago, iDemo said: Hvala u svakom slucaju - mislim da nemam zivaca to ni da gledam... jeste mučno. to su sad odrasli ljudi, i to ovih nekoliko koji su hteli da govore, i lepo se vidi kako su najebali u životu. 1
iDemo Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 I niko (ne od njih nego od njihovih i drugih) se nije nashao da izbroji™ koske kome vec treba da se izbroje... Strashno.
iDemo Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Potseti me neki lik na tw na onaj film sa Moniko Beluci - Irréversible - kaze ona je isla kod psihologa i posle snimanja ne znam ni ja 15+ 25 min scene silovanja... Ja sam to gledao al' mi je mnogo jaci utisak ostavila scena kad je njen muz pronasao tog tipa i otpresovao ga o betonski pod aparatom za gasenje pozara...
klimt Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 (edited) BLIC Danijela Štajnfeld: Dala sam audio snimak priznanja mog silovatelja pre tri meseca javnom tužiocu i policiji. Dala sam iskaz i od njih ništa više nisam čula. Sada je na policiji i tužilaštvu. Njih molim vas pitajte, i zbog mene i zbog svih vas! Edited January 20, 2021 by klimt 1
Marvin (Paranoid Android) Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 9 minutes ago, klimt said: BLIC Danijela Štajnfeld: Dala sam audio snimak priznanja mog silovatelja pre tri meseca javnom tužiocu i policiji. Dala sam iskaz i od njih ništa više nisam čula. Sada je na policiji i tužilaštvu. Njih molim vas pitajte, i zbog mene i zbog svih vas! Voleo bih da mislim da ima bolji razlog za ovo nego da kažem samo "jebeni govnari". Ali nekako sumnjam.
InvisibleLight Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 nisam znala da je isla u tuzbu, mislila sam da je samo pokrenula pricu i digla svest u javnosti jbt, ima materijalne dokaze o silovanju i nista? mora da je neko mnogo jak sad treba iskoristiti hajp i nametnuti pritisak javnosti da se to procesuira
Marvin (Paranoid Android) Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 minutes ago, InvisibleLight said: nisam znala da je isla u tuzbu, mislila sam da je samo pokrenula pricu i digla svest u javnosti jbt, ima materijalne dokaze o silovanju i nista? mora da je neko mnogo jak sad treba iskoristiti hajp i nametnuti pritisak javnosti da se to procesuira I ja sam mislio da je samo pustila priču. Drago mi je da je više od toga.
Filozof manijak Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 a taj, koga je Danijela tužila, nije taj Aleksić, nego neko drugi?
InvisibleLight Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Just now, Filozof manijak said: a taj, koga je Danijela tužila, nije taj Aleksić, nego neko drugi? ne, neki producent
Popular Post Taihoskopija Posted January 20, 2021 Popular Post Posted January 20, 2021 10 hours ago, Gojko & Stojko said: Ne znam, lepo rekoše dvojica na prethodnoj strani da se nekako uvek ispostavi da ovakvi seksualni predatori (na osnovu hijerarhijske moći) izgledaju metiljavo i da na drugi način (tj. u ravnopravnoj igri) ne bi došli do snošaja. Meni to deluje logično, a ti ako hoćeš guglaj brate ... SaE Ne izgledaju, ima baš svakakvih profila ljudi i "dolaženje do snošaja"* uopšte nije u igri niti je seksualni čin cilj sam po sebi, samo je sredstvo za postavljanje dinamike moći i iživljavanje. Ovim ljudima je osnovni cilj da te ponize, ugroze integritet ličnosti i tela, mrcvare i ponište, a seksualni napad je izabrano sredstvo, jer razorno deluje na apsolutno svaki plan postojanja i ugrožava sve odjednom. *A postavka društva i zajednice u kom je jednom polu nametnut imperativ da mora da "dolazi do snošaja" da bi pokazivao visoko mesto u hijerhiji drugih takmičara za snošaj™, a drugom da bude pasivizirani target dolaska do snošaja™ jeste širi deo problema i super tlo za pojave ovog tipa 12
gagilija Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 gledam ovu emisiju sa al jazire..... koja strahota i uzas. 1
SNARC Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Kad pogledam koliko sve ljudi ima razloga da urla od besa, nemoci, bede..zlostavljani, osiromaseni, silovani, bespomocni pred nezainteresovanim drzavnim aparatom, pred ljudima koje placaju da ih cuvaju i zastite....Ne mogu a da ne pomislim da mi nije toliko lose, sve me je to mahom zaobislo. I opet mi nije jasno zasto se toliko malo svi bunimo protiv svega sto nas okruzuje. Ovo je verovatno najgori i najpotresniji topic na forumu, umorim se citajuci i prosto mi je gadno da udjem ovde. 7
Frank Pembleton Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 Ja sam pitao poznanika novinara još pre ovoga sa Aleksićem što se Štajnfeld "ućutala", on mi rekao :"Ja koliko znam ona je predala nešto, e da li su joj advokati/tužilaštvo rekli da ne izjavljuje ništa dalje. Spominje se jedno ime ko je taj čovek. "I ne reče mi ko je... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts