Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)
18 minutes ago, klimt said:

"Treba da ti je čast što te želim."

Pa dobro, mozda je stvarno poseban.

Ili mu je to Sezame Otvori Se mantra. Kako god, videlo se to kod njega i ranije, taj naduvani ego sitnog coveka.

Edited by Caligula
Posted

Kako ovog gada za tih 40tak godina divljanja bas niko nije umlatio meni je najveca misterija

Posted

Srbi ne biju lekare, nikad ne znaju kad će im zatrebati :fantom:

Posted
7 minutes ago, Leia said:

Kako ovog gada za tih 40tak godina divljanja bas niko nije umlatio meni je najveca misterija

zato sto je napadao zene koje su cutale u strahu od nekih novih ponizenja i problema. bobu hvala da ove stvari izlaze na videlo makar i posle 40 godina pa da manijak bude zigosan barem u smiraj karijere. a nadam se i priveden poznaniju zatvorskih kapaciteta.

• +1 7
Posted
5 minutes ago, Leia said:

Ja sam s vise strana skoro cula za jos jedno ime "velikana", i navodno cekaju ko ce da ga prijavi prvi. Ovo je kultura trpljenja, cuti ako hoces da uspes, u protivnom nosis samo stigmu i izolaciju.

• +1 3
Posted

Danas je najteže biti muškarac i Srbin u Srbiji.
jeste, ne moze ni da siluje kako treba, sve neke primedbe imaju :cry:

sent from bubamoto

Posted (edited)

Dodajem da su problem ruzni anonimni muškarci. Ako je bio lep i poznat, cmokne i na poligraf, takvi zna se ne siluju, nego pred njima zene same skidaju gace. 

Edited by halloween
Posted

@Nikodije @fren Naravno, sve jasno, al bas da se ni jednom ne zezne u proceni, bas ni jednom da se desi neko iskakanje iz rutine. 
I ovo su kao neki nasi vajni umetnici, kulturna elita, ako su i u tom miljeu zene tretirane ovako sta nas uopste cudi Jutka i njegova nepodnosljiva lakoca maltretiranja

Doduse po svemu sudeci vecinu i ne cudi i nije neka novost, i mene zapravo cudi samo dokle to ide, tako otvoreno i besramno

Posted (edited)

Dominantne reakcije na N1, ne na Srpskom telegrafu:

Kl2r2Hx.png

Jednima je čudno kako su "sad sve silovane", drugi uočavaju prazan prostor u vestima koji mora da se popuni aferama da se ne bi pričalo o Jovanjici, treći misle da su duhoviti pa pitaju šta Žanka Stokić ima da kaže o Leki.

Edited by msv
  • Tužno 1
Posted
6 minutes ago, Leia said:

@Nikodije @fren Naravno, sve jasno, al bas da se ni jednom ne zezne u proceni, bas ni jednom da se desi neko iskakanje iz rutine. 
I ovo su kao neki nasi vajni umetnici, kulturna elita, ako su i u tom miljeu zene tretirane ovako sta nas uopste cudi Jutka i njegova nepodnosljiva lakoca maltretiranja

Doduse po svemu sudeci vecinu i ne cudi i nije neka novost, i mene zapravo cudi samo dokle to ide, tako otvoreno i besramno

ne cudi nas jutka, vise "cudi" neverovatna snaga i hrabrost marije lukic, i svaka joj cast, ona je heroina naseg doba, jednog dana ulice ce se zvati po njoj, nadam se. ona je pokrenula ovaj talas price o silovanjima, maltretiranjima, pa sada polako istupaju i ostale zene, evo i iz kulturnog miljea gde je to izgleda bilo prilicno prisutno. a ako se o tome prica i ako zene istupaju, veca je sansa da neki buduci manijaci dva puta razmisle. pre marije lukic nisu mnogo razmisljali.

• +1 6
Posted
9 minutes ago, msv said:

Dominantne reakcije na N1, ne na Srpskom telegrafu:

Kl2r2Hx.png

Jednima je čudno kako su "sad sve silovane", drugi uočavaju prazan prostor u vestima koji mora da se popuni aferama da se ne bi pričalo o Jovanjici, treći misle da su duhoviti pa pitaju šta Žanka Stokić ima da kaže o Leki.

Nek vlada Vucic hiljadu godina. Pa Danilo. 

Posted

ozbiljno, zašto se topici sa sučajevima Lečića i Miroslava Aleksića zovu po žrtvama?

možda ipak bolje po njima dvojici

• +1 1
Posted
ozbiljno, zašto se topici sa sučajevima Lečića i Miroslava Aleksića zovu po žrtvama?

možda ipak bolje po njima dvojici
i meni se chini. poshto ce toga ochigledno biti josh.

sent from bubamoto

Posted

Cemu toliko insistiranje da se topici nazovu na njima dvojici? Ispada da im jos neku pocast odajemo, bozemeoprosti

• +1 2