vememah Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Quote “Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. https://www.nedeljnik.rs/potresna-ispovest-jedne-od-najvecih-mladih-glumackih-zvezdi-jugoslavije-ja-sam-svoju-rec-odrzala-branislav-lecic-izgleda-nije/ 3
bradilko Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 poligraf pros'o! cmok! e kakvo preispoljno djubre! on je jos ko mladic silovao i ko zna koliko je unesrecio zena i mrtav ladan salje poljupce. monstrum! kakvo jebeno drustvo decenijama! 5
Popular Post duda Posted April 8, 2021 Popular Post Posted April 8, 2021 jooj, jbt, užas uvek mi je Merima izgledala kao jedno malo, uplašeno jagnje ko zna koliko je to uticalo na njen život lečića treba skloniti iz javnog života u potpunosti, ako ništa drugo nigde više da ne promoli nos, kakve crna gluma, bilo gde nek crkne, gad 11
Marvin (Paranoid Android) Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 37 minutes ago, bradilko said: poligraf pros'o! cmok! Samo ove dve reči treba da stavljaju, posprdno dabome, po svim naslovnicama. Govnar. Dabogda se krio po budžacima do kraja života. 4
Caligula Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 To je samo njihova rec protiv njegove. Nuspojava na lek™
duda Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) 1 minute ago, Caligula said: To je samo njihova rec protiv njegove. Nuspojava na lek™ neka je ipak su sada njih dve ovo je sasvim dovoljno za javnu osudu i to najmanje ed. slovce Edited April 8, 2021 by dùda
Lancia Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Kakva smradina je ovaj Lecic. Ajmo Lidija opet, kako mene niko nije(?) Edited April 8, 2021 by Lancia
maheem Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 5 minutes ago, Lancia said: Kakva smradina je ovaj Lecic. Ajmo Lidija opet, kako mene niko nije(?) Šta je čekala do sada?!
Marvin (Paranoid Android) Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 22 minutes ago, dùda said: ovo je sasvim dovoljno za javnu osudu i to najmanje Ne bih se ja zaletao, javna osuda je ravna linčovanju. Sačekajmo institucije i nadležne organe da rade svoj posao. Quote Vidim u komentarima da postoje i zene koje su na strani napacenog muskog roda, hvala im. (Dragan, 8. april 2021 10:04) Quote После 42 и по године? Извињавам се, али ово постаје дегутантно. И мислим да је управо постављен рекорд. (Јабучило, 8. april 2021 09:43) Danas je najteže biti muškarac i Srbin u Srbiji. 2 1
klimt Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Nemam reči... detaljan opis... https://www.blic.rs/sudbine/ispovest-merima-isakovic-silovanje-branislav-lecic-nedeljnik/vz4d0j3 "Treba da ti je čast što te želim." Edited April 8, 2021 by klimt 1
Recommended Posts