Friend Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 9 minutes ago, pt 2.0 said: @Friend ali to se kod nas po medijima već rutinski radi... mada, ti verovatno misliš na zloupotrebu baš na ovu temu...? Kod nas je odavno pocelo, mi smo faza 1 eksperimenta Mislim na generalno i na covecanskom nivou. Ova konkretna tema (zlostavljanje) je zgodna za trening javnosti zbog dve stvari: cesto nema konkretnih dokaza, a postoji jak emotivni naboj i gadjenje. Time se javnost navikava na autoritet medija i sprema za neka buduca cerecenja u sasvim drugim sferama. 6
pt 2.0 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 3 minutes ago, Milošica said: Šta to? Bakoč bio zaljubljen u Vladicu (valjda su bili i u nekoj vezi), onda je zatekao u krevetu sa Lečićem pa joj malo zapalio stan. Usual stuff. 1
Moonwalker Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 (edited) 1 minute ago, pt 2.0 said: Bakoč bio zaljubljen u Vladicu (valjda su bili i u nekoj vezi), onda je zatekao u krevetu sa Lečićem pa joj malo zapalio stan. Usual stuff. Osamdesete? Edited March 22, 2021 by Moonwalker 1
Frank Pembleton Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Bakoč bio zaljubljen u Vladicu (valjda su bili i u nekoj vezi), onda je zatekao u krevetu sa Lečićem pa joj malo zapalio stan. Usual stuff.Bakoč i ona su delili još neke stvari.A on je palio sobe i onako, bez nekog vidljivog razloga... .... Shiit has hit the fan!
duda Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 a zar nije išla priča da je miki manojlović smradtm slomio srce vladici (vreme snimanja samo jednom se ljubi) i onda leka ispo super mega giga car i tešio vladicu
Tsai Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 primecujem jednu uzdrzanost na drustvenim mrezama, jer nije u pitanju arkanovac manijak nego opozicionar smeker. grozan je homo sapiens 1
duda Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 4 minutes ago, Tsai said: primecujem jednu uzdrzanost na drustvenim mrezama, jer nije u pitanju arkanovac manijak nego opozicionar smeker. grozan je homo sapiens kako ko 1
harper lee Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ali, kad ti jedan Branislav Lecic kaze znas ti ko sam ja. Branislav fucking Lecic. 2 2
JozoMujica Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 3 minutes ago, Tsai said: primecujem jednu uzdrzanost na drustvenim mrezama, jer nije u pitanju arkanovac manijak nego opozicionar smeker. grozan je homo sapiens Kakva crna uzdržanost, na tviteru onog advokata niko više i ne pominje, kao da se u pepeo pretvorio... ups! 1
pt 2.0 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Bakoč i ona su delili još neke stvari. A on je palio sobe i onako, bez nekog vidljivog razloga... E, to već nemam pojma. Bila sam ja u oš kad se to dešavalo... to je otprilike jedan od tri i po trača koje znam.
Nikodije Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 (edited) 16 minutes ago, harper said: Ali, kad ti jedan Branislav Lecic kaze znas ti ko sam ja. Branislav fucking Lecic. kao da narcis moze objektivno da izracuna da li je neko moodo ili ne. posebno jer verujem da su gomile zena radile na tom njegovom egu i uticale na to da on zaista pomisli da je nemoguce da bude odbijen, jer ko je ona da ga odbije kada su mnoge druge pristale. Edited March 22, 2021 by Nikodije
renne Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ali, kad ti jedan Branislav Lecic kaze znas ti ko sam ja. Branislav fucking Lecic.[emoji23]Nikad nije izašao iz uloge Crnog
pt 2.0 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 (edited) 27 minutes ago, harper said: Ali, kad ti jedan Branislav Lecic kaze znas ti ko sam ja. Branislav fucking Lecic. Trudim se da iz sebe iscedim objektivnost. Moguće mi je iz one šlajfne teksta da je govorio u smislu “imaš li uopšte pojma kakav sam ja čovek” (i to je samozadovoljno proseravanje, naravno, ali ne na keca gnusno kao “znaš ti ko sam ja”) edit. Mislim da ću se vratiti organizovanom kriminalu. Ono su gospoda u odnosu na ove teme. Edited March 22, 2021 by pt 2.0 2
Recommended Posts