Fakundo Sava Posted March 4 Posted March 4 Neka pazi Lekić šta radi,onaj njen je desetobojac ,ima da ga ispreskače,izpresavija i na kraj baci kao đule 1
Popular Post gospa buba Posted March 4 Popular Post Posted March 4 ne treba nikakav rmpalija da ga presavija. zena mora da moze da se brani sama. ako ne moze, kroz malo koraka niko vishe nece moci. 15 1
Djuro Posted March 5 Posted March 5 Dudaš nije rmpalija. A i previše je fin, pravi vojvodjanski gospodin.
Frank Pembleton Posted March 5 Posted March 5 11 minutes ago, Djuro said: Dudaš nije rmpalija. A i previše je fin, pravi vojvodjanski gospodin. Dovoljno je "rmpalija" za ovog govnara.... 3
Sara Posted March 5 Posted March 5 poenta je da takva "gospoda" promisle o svojim namerama i bez rmpalija iza leđa bilo koje žene. da u svakom trenutku budu svesni da niko neće da ih tapše po leđima kakvu god karijeru imali, nego će im se sasuti kanta govana direkt na glavu, plus druge posledice iz momenta ...a ne da je uvređen i tuži jer zaboga neka žena neće da radi sa njim zbog "rekla-kazala" 3
Djuro Posted March 5 Posted March 5 (edited) tu, u ovom klipu, je sve sto treba da znamo o ovom gmazu: https://www.youtube.com/shorts/YUnvyp4nZJY Edited March 5 by Djuro 2
Venom Posted March 5 Posted March 5 Nije mi baš najjasnije na čemu Leka™ bazira tužbu. Niko ne sme da kaže da neće da radi s njim?
Frank Pembleton Posted March 5 Posted March 5 16 minutes ago, Venom said: Nije mi baš najjasnije na čemu Leka™ bazira tužbu. Niko ne sme da kaže da neće da radi s njim? Verovatno kleveta. Mislim on tvrdi.
Djuro Posted March 5 Posted March 5 (edited) kaze da nije on podneo tuzbu, vec njegovi advokati. kaze da ni njemu sirotom bas nije jasno. videcemo da li ce da se pojavi sutra. edit: "Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja." - rekao je Lečić. Edited March 5 by Djuro 2 1
Frank Pembleton Posted March 5 Posted March 5 7 minutes ago, Djuro said: kaze da nije on podneo tuzbu, vec njegovi advokati. kaze da ni njemu sirotom bas nije jasno. videcemo da li ce da se pojavi sutra. Advokati najgori ljudi! 7 2 1
Djuro Posted March 5 Posted March 5 da bre, opste je poznato da advokati deluju samostalno, bez odobrenja vlastodavca lol. 3 2 1
Leia Posted March 5 Posted March 5 „Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila da igram s njim u seriji ‘Radio Mileva’. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale“ Kako sad ona njemu uskracuje pravo na rad time sto ona ne zeli da radi sa njim U tekstu se spominje da je tuzi za klevetu, nisam bas sigurna koliko mu se i to isplati da se cela ta prica o njegovoj napasnosti ponovo poteze u javnosti a taman sto je malo pao u zaborav Jel moguce da su revnosni advokati malo ishitreno reagovali a on ih sad psuje u sebi, mada ni to mi ne deluje bas verovatno, koji jos advokat podize tuzbe bez znanja klijenta
Recommended Posts