Ros Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 8 minutes ago, Jumanji said: Indijan Vels u oktobru. us open pa mozda kina, pa ponovo nazad u usa, pa u pariz. videcemo kako ce to ici
Jeremija Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Gledao juče Djere - Shapovalov, baš nekvalitetan meč, iako je pobedio, Shapovalov dosta bled...
mlatko Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Kad je Laslo propustio desetak brejk lopti da iskoristi... ovaj Šapa počinje da rutinira važne poene na manj(e važn)im turnirima. Finale sa RuudomKrunić-Stojanović šampionke u dublu, (eto da se pospem katranom i perjem...) svaka čast. Bile su 4 nositeljke, pobedile su komotno belgijski par 6:0, 6:2 pošto su isto danas eliminisale 2. nositeljke Babos-Zvonarevu. Zašto nije sutra igrano finale?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Ko će da izbaci Noleta ovaj put? tipujem na par 1°kola Sandgren-ChardyInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Talentovani klinac o kome se i sam Đoković pohvalno izrazio u smislu potencijala i jedan od igrača koje Đokovićev tim (ne znam ko zaista?) prati i namerava da pomaže u razvoju.
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Ljudi ko je Hamad Medjedovic [emoji3] buduca nada srpskog tenisaNapredovao 200 pozicija ulaskom u finale kvalifikacijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Tačno sam znao da će se Kecmanović mučiti protiv Cuevasa...
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Tačno sam znao da će se Kecmanović mučiti protiv Cuevasa...i ja da će Troicki opet zabrljati sa odabirom turnira. Pred porazom je u kišnom Parizu. Milojević dobio prvi set.Veteran Cuevas je stigao do 1/2f Ženeve prošle nedelje pa je razumnjivo ili razumljivo?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Ne da se Trocki, mada se slažem da se bzvz gura (gde mu mesto nije), bolje da je u Beogradu...
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Viktor ipak razočarao, nume ni da izgubi više kako treba. Servirao mladi brazilac (12 nosioc kvala) na 5:3 za pobedu (prvi dobio 6:0) a Vića se povampirio i u TB izvukao set. Sad će opet 6:0 Milojević sve isto, samo obrnuto Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Ne da se Trocki, mada se slažem da se bzvz gura (gde mu mesto nije), bolje da je u Beogradu...mada ga razumem, ostavio je mesta mlađima i uložio u put na "sve ili ništa", možda ima neki tajni plan. ipak je selektor, otišao da opipa terenInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 1 minute ago, mlatko said: mada ga razumem, ostavio je mesta mlađima i uložio u put na "sve ili ništa", možda ima neki tajni plan. ipak je selektor, otišao da opipa teren Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk E, ali mladji baš, ali baš numu da iskoriste. Da su ovako organizovali ATP turnire u BG-u kad sam ja bio mlad, možda bi se neki teniseri koji nisu imali previše impresivnu karijeru bolje pokazali...
Recommended Posts