Arkadija Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Svi naši mora da su na gubitku zbog eliminacije u prvom kolu. Finansijskom gubitku. Za poraz u prvom kolu se dobija 12 hiljada eura. Dok ti odbiju porez, pa dok doletiš avionom, smestiš se, plaćaš trenera, fizioterpeuta, ako je neko poveo devojku. Ništa, a bodovi se tope.
mlatko Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Svi naši mora da su na gubitku zbog eliminacije u prvom kolu. Finansijskom gubitku. Za poraz u prvom kolu se dobija 12 hiljada eura. Dok ti odbiju porez, pa dok doletiš avionom, smestiš se, plaćaš trenera, fizioterpeuta, ako je neko poveo devojku. Ništa, a bodovi se tope.Pa dobro, dok su mladi sve je to pozitivno kad se takmiče... recimo juče su Filip i Djere igrali na centralnom, jeste da je (na žalost) bilo bez publike ali ipak je to prestižni centralni... iako neko preferira Pietrangeli. Šteta što nisu danas stavili i Miomira na veći teren jer je bar to Karatsev zaslužio ali eto, TV prava, sponzori, ipak je to USA-GB duel 2 šmokljana. Inače u toku je Mari-DjokovićInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 54 minutes ago, mlatko said: Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk meni je pre nekako proslo kroz glavu da bi endi mogao da bude u novakovom timu posto sumnjam da ce se ikad vratiti u iole solidnu takmicarsku formu. nema endi neke elemente igre koje novaku trebaju, ali ima iskustvo meceva protiv trenutno aktivnih igraca i mogao bi da doprinese
Ros Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 u drugom kolu karatsev - medvedev. opet medi nista bodova 1
mlatko Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Maše tribinama [emoji38] Lik legenda, plus eliminisao večito prgavog FogninijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
valter Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Zverev se žali da Nemce nije briga što je osvojio turnir, a mediji ga ignorišu.Niko mu nije postavio pitanje na Nemačkom.Rešenje je prosto, zaigraj za Rusiju.Biće zvezda, ali...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
mlatko Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 sutra Duci u 10 a Nole oko 1, nadam se pre kiše koja je predviđena popodneInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 35 minutes ago, Arkadija said: Jel Duci uspeo bar set da uzme? falio mu jedan set za set 1
Lancia Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 36 minutes ago, Arkadija said: Jel Duci uspeo bar set da uzme? Kad se saberu gemovi jos je i pretekao za jedan.
Ros Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 4 minutes ago, Ras said: Gore od toga je da Novak igra wta neč. pa nije. onda bar igra i ako se nerviram, nerviram sto je on kljako, a ne neki drugi. kad se samo setim kad se cekaju jelene. dementijeva ili jankovic.
Recommended Posts