May 10, 20213 yr Svi naši mora da su na gubitku zbog eliminacije u prvom kolu. Finansijskom gubitku. Za poraz u prvom kolu se dobija 12 hiljada eura. Dok ti odbiju porez, pa dok doletiš avionom, smestiš se, plaćaš trenera, fizioterpeuta, ako je neko poveo devojku. Ništa, a bodovi se tope.
May 10, 20213 yr Svi naši mora da su na gubitku zbog eliminacije u prvom kolu. Finansijskom gubitku. Za poraz u prvom kolu se dobija 12 hiljada eura. Dok ti odbiju porez, pa dok doletiš avionom, smestiš se, plaćaš trenera, fizioterpeuta, ako je neko poveo devojku. Ništa, a bodovi se tope.Pa dobro, dok su mladi sve je to pozitivno kad se takmiče... recimo juče su Filip i Djere igrali na centralnom, jeste da je (na žalost) bilo bez publike ali ipak je to prestižni centralni... iako neko preferira Pietrangeli. Šteta što nisu danas stavili i Miomira na veći teren jer je bar to Karatsev zaslužio ali eto, TV prava, sponzori, ipak je to USA-GB duel 2 šmokljana. Inače u toku je Mari-DjokovićInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 10, 20213 yr 54 minutes ago, mlatko said: Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk meni je pre nekako proslo kroz glavu da bi endi mogao da bude u novakovom timu posto sumnjam da ce se ikad vratiti u iole solidnu takmicarsku formu. nema endi neke elemente igre koje novaku trebaju, ali ima iskustvo meceva protiv trenutno aktivnih igraca i mogao bi da doprinese
May 10, 20213 yr Maše tribinama [emoji38] Lik legenda, plus eliminisao večito prgavog FogninijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 10, 20213 yr Zverev se žali da Nemce nije briga što je osvojio turnir, a mediji ga ignorišu.Niko mu nije postavio pitanje na Nemačkom.Rešenje je prosto, zaigraj za Rusiju.Biće zvezda, ali...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
May 10, 20213 yr sutra Duci u 10 a Nole oko 1, nadam se pre kiše koja je predviđena popodneInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 11, 20213 yr 35 minutes ago, Arkadija said: Jel Duci uspeo bar set da uzme? falio mu jedan set za set
May 11, 20213 yr 36 minutes ago, Arkadija said: Jel Duci uspeo bar set da uzme? Kad se saberu gemovi jos je i pretekao za jedan.
May 11, 20213 yr 4 minutes ago, Ras said: Gore od toga je da Novak igra wta neč. pa nije. onda bar igra i ako se nerviram, nerviram sto je on kljako, a ne neki drugi. kad se samo setim kad se cekaju jelene. dementijeva ili jankovic.