November 2, 20241 yr danas ce u kvalifikacijama u Areni nastupiti i nasi tinejdzeri Barnko Djuric (19) i Marko Maksimovic (18) Maksa je prosao nesto povoljnije na zrebu i mogao bi bar do seta protiv Tirantea, dok ce Djuro skupljati iskustvo (gemove) u mecu sa Altmajerom u main drawu ce jedino Kecman biti favorit protiv O'Connela Djere na Wavrinku, Lajovic na Borgesa
November 3, 20241 yr On 2. 11. 2024. at 9:12, TS-CS said: Maksa je prosao nesto povoljnije na zrebu i mogao bi bar do seta protiv Tirantea, dok ce Djuro skupljati iskustvo (gemove) u mecu sa Altmajerom Desilo se obrnuto, Djuric usao u glavni zreb i u prvom kolu igra sutra protiv amera Kovacevica. Inace Djuric i Maksimovic ce igra zajedno i dubl. @Midžeta kude si? Gledas Medjedovica ili slavis negde Sasicin trijumf Edited November 3, 20241 yr by Serena
November 3, 20241 yr Evo me Slavim Sašicin trijumf, izdominirao je, ponosna sam na njega Ne gledam Međedovića, ali sam sredu i cet u areni, izvesticu (necu da spamujem kao na kkp, no worries)
November 6, 20241 yr Slabo pounjena arena, za sada, doalze jos ljudi i dosta mild podrska za Lajovica, mada Marozan igra osetno/vidljivo bolje
November 6, 20241 yr Podloga je bas brza, bukv brzopotezni mecevi Ovo niko ne gleda Msm ne bi ni ja da nisam na licu mesta
November 6, 20241 yr Mozda i nije gotov posto je Đere krenuo da se bruka u tb, a ja sam zivotni baksuz
November 6, 20241 yr bitno da su uzaptili Arenu za ovaj niskobudžetni turnir, za koji postoji interesovanje kao za pečenje među veganima......a ovi što bi punili Arenu do vrha neka se jebu u Pioniru jedno "stručno" pitanje......zašto se turnir koji se zove open (otvoreno) igra u zatvorenom
November 6, 20241 yr 3 minutes ago, Ted said: jedno "stručno" pitanje......zašto se turnir koji se zove open (otvoreno) igra u zatvorenom Jel pitanje ozbiljno?
November 7, 20241 yr 18 hours ago, Midžeta said: Ovo niko ne gleda Ja bih gledala ali nemam gde. Na sbb niko ne prenosi Edited November 7, 20241 yr by Serena
November 7, 20241 yr 3 hours ago, Serena said: Ja bih gledala ali nemam gde. Na sbb niko ne prenosi Bzvz :( evo igra Denis the menace Šapovalov, ima i navijace koji imaju kačkete ko i on i deru se izmedju gemova, oce me tres